Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og angst –
                   jeg kan hjælpe dig til at slippe din angst

 

Angst – eller angst for angsten.
Når man bliver angst, bliver man anspændt og får uro i kroppen og hjertebanken.

 

Angst er en meget ubehagelig følelse af at der er fare på færde.

Frygt er derimod en følelse, man får, når man kender grunden til den og vurderer at der reelt kan ske noget farligt. Når man er nervøs/angst, er det ofte en følelse af usikkerhed, mindreværd og angst/frygt for, at man ikke kan leve op til sine egne eller andres forventninger. Angst for angsten, er et velkendt kendetegn når man har angst. Man ved at den kommer i den og den situation, for man kender den jo.

I hypnosen mod angst, arbejder vi med at finde årsagen til angsten, og derfra tager vi kontrol over angsten.

Prøv hypnose mod angstEr du bange for højder?  (et eksempel fra klinikken)

En klient der er bange/angst for højder fortæller klienten man ikke ved hvorfor man har angst for højder, men synes altid at man har haft problemet. Det betyder at klienten ikke kan komme op i højder (flyvemaskiner dog undtaget) men når der i familien vælges feriemål, er det altid steder, hvor der ikke er så højt, og klienten fortæller at man f.eks. gerne til Brasilien eller Peru, som er steder hvor der er bjerge. Jeg spørger ind til hvilken følelse det er klienten får når klienten tænker på at vedkommende skal op i højderne, og klienten fortæller ofte, at det er hjertebanken og en stor “klump” af angst i brystet.

I hypnosen mod angst fører jeg klienten tilbage til den episode der har alt med angsten at gøre, og nu fortæller klienten fra en episode da klienten var 12 år gammel. Klienten står på ryggen af en veninde (de laver cirkus). Klienten falder ned og slår sig slemt. Dette var grunden til klientens angst for højder, og ved at bearbejde denne episode med en speciel hypnoseteknik, kom klienten fuldstændigt af med sin angst for højder.

Kan du kende dig selv i ovenstående tekst, kan du have problemer med angst. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Ring på 6167 2887. Det er helt uforpligtende, og du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Hypnose og angst. I hypnosen arbejder vi med at finde årsagen, derfra tager vi kontrol over angsten.
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose og angst

Klienterne skriver:

Jette fik hjælp til at kunne køre i bus

Jette kom til mig da hun på sit arbejde, havde fået at vide at , skulle hun til at køre bus med beboerne der boede på bostedet.
Dette triggede en frygt i hende, som hun på ingen måde kunne se sig ud af.
2 måneder efter sidste behandling skriver hun til mig.

Hej Mogens
Jeg var hos dig i maj måned, omkring min skræk for at køre i bus.
I går var vi i Jesperhus Blomsterpark. På selve dagen fik jeg at vide at jeg skulle køre, først gik jeg i chock, men så huskede jeg på at bruge et af de værktøjer jeg fik med i hypnosen. Straks blev jeg mere rolig.
186km i fuld koncentration med kun ganske små fejl, blev overstået og der var ingen der kunne mærke det på mig. Vejen hjem var meget lettere end turen derud, nu vidste jeg jo at jeg kunne.

Hilsen Jette.

Karen kom af med sin angst

Hej Mogens. Undskyld jeg ikke har fået skrevet før nu – det burde jeg have fået gjort – især i betragtning af, hvor meget du har hjulpet mig.

Tak for alt. Jeg lovede, at jeg ville skrive hvilken oplevede jeg havde dig, og den kommer her. Jeg kontaktede dig i februar, fordi jeg ville af med mine angstanfald og ud af de lykkepiller, jeg havde været på i snart to år.

Selvom jeg selv havde forsøgt at trappe ud af pillerne to gange med lægens hjælp, vendte angsten altid tilbage, og jeg røg på dem igen.

Trods flere psykologsamtaler, vidste jeg ikke selv, hvad der fremkaldte mine angstanfald, og jeg var meget frustreret. Du var lynhurtig til at finde kernen i min angst – at den blev fremkaldt, når jeg havde været sammen med bestemte personer i min omgangskreds – og via hypnose gav du mig et “skjold”, som jeg kunne tage på, hver gang jeg var sammen med de mennesker, så de ikke KUNNE såre mig, og via hypnosen fik du mig til at tilgive dem alle.

Vi skriver oktober nu, altså mere end 8 måneder, og jeg har ikke haft et eneste angstanfald siden. Jeg er heller ikke i medicinsk behandling længere. Jeg er blevet meget bedre til at sige fra – eller simpelthen gå i min vej – når jeg føler mig genereret af disse mennesker.

Så vidt jeg husker, havde vi to samtaler af to til tre timers varighed, og jeg er angstfri i dag. Jeg er dig dybt taknemmelig, og vil anbefale dig til alle, jeg kender.

De bedste hilsner Karen P. fra Vejle

Endelig tid til at skrive til min redningsmand!

Jeg var hos dig to gange på grund af min angst, højdeskræk (særligt, at køre over broer)

Jeg kan fortælle dig, at jeg ikke bare kørte over Vejlebroen på turen hjem, men jeg prøvede også Lillebæltsbroen. Det var bare så skønt at kunne køre over, en bro, uden at blive bange.

Angsten for at være alene i min hjemby, den er også væk, det har været som at blive født på ny, Jeg igen blevet den glade og positive pige, og energien er også kommet igen. Livet skønt og det kan jeg takke hypnosen for.

Venlig hilsen

Pia

Det er som om man er blevet et helt nyt menneske

Efter hypnosen, er jeg er ikke længere bange for at køre bil eller at rejse mig op i en forsamling og sige noget.

Nu kan jeg også ringe til folk, uden at jeg skal bruge ½ time på, at tænke over hvad jeg skal sige. Det er også nemmere at tage i byen, jeg tænker ikke længere over, hvad folk mon syntes om mig.

For mig eksisterer de ikke længere, jeg kan godt se, at de er der, men de betyder ikke noget. Jeg har det godt med mig selv og det er hovedsagen.

Det er som om man er blevet et helt nyt menneske, jeg føler det som om, jeg kun lever i nuet. Jeg har ikke alle de tanker i hovedet, som jeg havde førhen…nu skal livet bare leves.

Tusind tak for hjælpen, det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud.

Kærlig hilsen Lone Andersson

Klik for at læse mere
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnotisør og hypnoterapeut: 
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose og angst 1

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hvedage mellem kl. 08.00-16.00.

10 + 11 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig. 
Læs vores persondatapolitik