Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og depression

Hypnose kan hjælpe dig på vej mod lyset igen

Depression er en af de almindeligste psykiske sygdomme. Hver femte eller sjette af os udvikler symptomer på depression på et tidspunkt i livet, og man kan have det i forskellige grader. Flere kvinder end mænd får en depression. Det anslås at omkring 15% af den danske befolkning bliver diagnosticeret med en depression i større eller mindre grad. Depression opstår som oftest af en belastning fra ydre forhold.

Depression er en psykisk sygdom, som viser sig ved, at man er nedtrykt, ikke har lyst, interesse eller energi og er mere træt end normalt. Symptomerne skal have stået på i mindst to uger, før tilstanden betegnes som en depression. Der skelnes mellem svære, moderate og lettere depressioner. Har du haft symptomerne i flere år, kan sygdommen have udviklet sig til en kronisk tilstand, der kaldes dystymi. Hypnose kan bruges ved alle former for ønskede forandringsprocesser. Lider du af en svær depression, anbefales det at tage kontakt til egen læge.

Det ubevidste sind lagrer også de gode oplevelser
Vi bruger al vores energi i løbet af dagen på at tænke logisk og analytisk med vores bevidste sind. Men vores bevidste sind har kun en begrænset lagringsplads i vores hjerne, hvorimod vores ubevidste sind lagrer alt, hvad vi har hørt, set, smagt, duftet og fornemmet. Med andre ord, så er vores ubevidste sind også fyldt med positive, glade og trygge oplevelser. Hypnosen rettes mod dit ubevidste sind og ændrer og påvirker dit sind i en positiv retning og er med til at skabe en varig forandring i dit mentale sind. Når du hypnotiseres, er dit bevidste sinds kritiske evne i bero, og dit ubevidste sind kan derfor nemt og naturligt tage imod de forslag, som du bliver præsenteret for under hypnosen.

Bliv glad for livet igen med et hypnoseforløb mod depression
Det påvirker livskvaliteten at have en depression, uanset hvilken form, der kan være tale om. Hypnose mod depression kan være med til finde frem til og bearbejde de udløsende faktorer, så dit livsmod og overskud vender tilbage igen. Hypnose kan med andre ord være med til at give dig glæden og det gode liv tilbage.

En hypnosebehandling mod depression består af et forløb på 3-5 gange på klinikken. Konsultationerne suppleres med selvhypnose med lydfiler derhjemme af en halv times varighed pr. gang, samt telefoniske møder af kortere varighed gennem hele forløbet. Lydfilerne er udviklet af førende hypnotisører i USA, og vil udover at give dig afslapning og ro, give dig teknikker, som din underbevidsthed dagligt går ind og bearbejder, og som i sidste ende vil føre til nye, sundere måder at tænke på.

I hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet. Hypnosen kan hjælpe dig på vej mod lyset igen og en sund sindstilstand.

Prøv hypnose mod depression, og bliv glad igen
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Hypnose og depression 1

Definitionen på depression:
Depression er en tilstand, hvor man har svært ved eller ikke kan forestille sig, at livet nogensinde bliver værd at leve igen og/eller at livet nogensinde kan blive meningsfuldt. Man mister håb og kan i en svær tilstand opleve total håbløshed.

Perioden marts 2018, til februar 2019, blev ordet “depression” googlet over 14.800 gange om måneden, det er 177600 gange årligt.
Det etablerede system behandler depression med piller, som f.eks. lykkepiller, men flere studer viser at lykkepiller IKKE har nogen virkning. Læs artikel fra dansk studie.
Mange kommer aldrig ud af dette pillemisbrug (lykkepiller), men lever med det, de har det bare ikke godt i hverdagen og de har ofte svært ved at se lyset for enden af tunnelen.

Hypnose og tilhørende lydfiler, er meget effektivt overfor depression og nedtrykthed.
Jeg bruger en speciel behandlingsteknik, udviklet i USA, hvor man allerede efter første behandling får det bedre, men man får også mere energi, humør, livsglæde og selvtillid.

Med en speciel spørgeteknik, mærker man ind til en følelse som får når du tænker på dit problem. I hypnosen føres du tilbage i tiden, til en situation hvor du tidligere har haft samme følelse (ligger gemt i dit underbevidste sind). Det er ofte en banal situation fra barndommen som idag kan synes som helt betydningsløs, men som 8 årig kan det være ganske rædselsfuld.

Ved at omprogrammere/reframe hændelsen, eller hvis man bruger computertermer, afinstallerer man det gamle program og installerer et nyt og bedre program, og derefter får du det bedre.

Hypnose mod depression er et forløb hvor du skal komme 3-5 gange i klinikken. derudover får du hjemmeopgaver for, og vi har telefoniske “korte møder” gennem hele forløbet.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose og depression 1
Tommy henvendte sig med depression og angst

Jeg var meget nervøs til vores første samtale. Jeg kæmpede meget med min angst og vidste ikke hvad jeg skulle sige, men Mogens er meget nem at snakke med og er god til at gøre en rolig og tryg. Vi fik en god lang snak om hvad han ville foreslå vi kunne prøve og hvad vi kunne have fokus på under et hypnoseforløb hos ham.

De gange jeg var hos Mogens, var altid en god oplevelse. Hver gang havde vi en snak om hvordan det gik og hvordan det var gået siden sidst. Mogens er meget behagelig og han er altid god til at lytte.

Efter jeg har afsluttet mit forløb har jeg følt en helt anden indre ro og jeg har det godt igen med at omgås andre mennesker. Jeg har meget mere overskud. Jeg oplever kun sjældent kortvarige flashbacks.

Det har været rigtig godt for løb, og Mogens har formået at give mig en indre ro som jeg kan finde frem når det sker. I dag fungerer jeg bedre i min hverdag, jeg tør at tage ansvar, og min angst er stort set væk. Jeg kan bære den traumatiske oplevelse jeg har været igennem og kan leve med det, og så fjernede Mogens også lige min højdeskræk.

Tak for hjælpen, Mogens

 

Der blev bare lukket så meget op at jeg endelig kunne mærke smerten..

Hej Mogens

Jeg var ude ved dig for i starten af 2018, og der er virkelig sket meget siden.

Jeg var på venteliste til psykolog, og begyndte hos hende i april 2018. Sammen med hende kom jeg endelig ind til hvor det gjorde ondt med alle min mors trusler om selvmord. Og jeg er ikke i tvivl om at det lykkedes, fordi jeg havde været til behandlinger hos dig inden. Der blev bare lukket så meget op at jeg endelig kunne mærke smerten, og da kunne jeg komme videre.

Det var i begyndelsen af august, og det var godt, for i oktober samme år døde min far. Da han bliver indlagt, kunne jeg fralægge mig alt ansvar og jeg fik 5 dage, hvor jeg ”bare” var datter og pårørende. De 5 dage er guld værd for mig i dag.
Jeg har også fået kontakt til den ene af mine søstre i dag. Det tager rigtig lang tid at lære, at kroppen er i ro, og ikke er i det evige alarmberedskab.

Tusind tak for din hjælp, jeg fik åbnet op for mange ting jeg havde lukket ned for.

Susanne fra Skjern

Klik for at læse mere
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnotisør og hypnoterapeut: 
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose og depression 3

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hvedage mellem kl. 08.00-16.00.

7 + 2 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig. 
Læs vores persondatapolitik