Paste your Google Webmaster Tools verification code here

EKSTRA MATERALER

Gennem årene har jeg samlet en række ekstra materialer, som du som klient i klinikken kan få glæde af, noget er gratis og andet skal du betale for.

Gennem årene har jeg samlet en række ekstra materialer, som du som klient i klinikken kan få glæde af, noget er gratis og andet skal du betale for.

ARTIKLER

hypnose gør det nemmere at multitaske

Hjerneskadede kan blive bedre til at have mange bolde i luften ved hjælp af hypnose.
Det indikerer nye danske studier.

Læs mere

Bøger

Der findes en lang række bøger og hæfter, der kan være med til at komme helt på ret spor igen.
Bøgerne på listen er alle bøger som jeg har læst, og som jeg ved at der er indhold som du og for nogle af dem, også dine børn kan få glæde af.

DU BLIVER HVAD DU TÆNKER

Mentaltræning. Fjern hjernens spændetrøje.

“Det er mit postulat, at dine tanker alene er den største medvirkende årsag til, at noget er svært og noget let – og dermed i sidste ende afgørende for, om du har succeser eller fiaskoer i dit liv.” Ordene er Jørgen Svenstrups, forfatter til Du bliver, hvad du tænker – Mentaltræning.

Fjern hjernens spændetrøje. Den handler om, hvad man skal vide, før man kan begynde at udvikle sig. Og før man kan begynde at forbedre og forandre sin tilværelse. Hvis vi antager, at vi kan styre vores hjerne, i stedet for at den styrer os, bliver præmissen for det, vi gør, en helt anden.

“Du bliver, hvad du tænker” er Jørgen Svenstrups udgangspunkt. Han har hørt mange protester gennem sin tid som coach, leder og foredragsholder: “Det kan man da ikke. Det er jo ikke noget, jeg er herre over.” Men hans modspørgsmål lyder: “Hvem i alverden er så herre over det” Hvem andre end en selv skal afgøre, hvordan man skal gå rundt og have det.

Hvis man selv skal bestemme, hvordan man har det, er der brug for at vide noget mere om, hvordan man kan arbejde med sig selv og sin tankegang. Derfor gennemgår Svenstrup blandt meget andet fokusloven i bogen. Den lyder i sin enkelthed: Det, du fokuserer på, får du mere af. Og så er det jo om at lære at fokusere på det gode. Men det gør man jo ikke bare uden videre; det er en proces.

Bogen kan købes som Paperback, lydbog eller som traditionel bog.

Titel: Du bliver hvad du tænker
Forfatter: Jørgen Svenstrup
ISBN: 9788702125696
Sprog: Dansk 

Læs mere

Bogen kan også lånes på biblioteket

 

BOGEN OM UNDSKYLDNINGER

Der er intet der er så dræbende som undsklyldninger, og intet er så overflødigt. Et liv uden undskyldninger er et liv med hørhøjet livskvalitet.

Møder du en undskyldning, som du kender fra listerne i denne bog, så ved du besked: duer ikke. Om igen.
det handler om energi, og om hvordan vi bruger vores energier. Livet er for kort til undskyldninger – og det er så nemt at finde på én – hvorfor ikke jagte dem?

Forfatter: Thorbjørn Jørgensen
Titel: Bogen om undskyldninger
ISBN13: 9788790711139
Sprog: Dansk

Bogen kan også lånes på biblioteket

Læs mere

Fotolæsning

Bogen er en bearbejdet udgave af PhotoReading Whole Mind System, som i USA er solgt i meget store oplag. Den rummer en række teknikker til at overkomme de enorme tekstmængder, der er blevet en stadig større belastning – ikke mindst for erhvervsfolk, forskere og studerende.

Fotolæsning bygger på den videnskabelige erkendelse, at hjernen er i stand til at affotografere teksten i stedet for at læse den. Men det forudsætter, at du bruger de rigtige teknikker til at aktivere hjernen.

 

Ekstra materiale 3Titel: Fotolæsning
Forfatter: Paul R. Scheele
ISBN: 87-88-263-31-2
Sprog: Dansk

Bogen kan også lånes på biblioteket

KAN DU HOLDE PÅ EN HEMMELIGHED (FOR BØRN)

Har du nogensinde prøvet at flyve i en regnbue, og ved du hvordan man bygger en tryllebutik?. Ellers er det på tide at lære det.

Bogens hovedperson kærer at bygge en fantasi-tryllebutik, hvor vedkommende får redskaberne til at tackle en masse hverdagssituationer og problemer på nye og bedre måder, bland andet overfor sin familie og i skolen.
For både piger og drenge fra 10 år og op, og store teenagere og voksne kan også læse med.

Titel: Kan du holde på en hemmelighed
Forfatter: Gerd Bendt
ISBN: 978-87-991622-2-2
Sprog: Dansk

Læs mere

Kaninen der så gerne ville sove

En ny måde at få dit barn til at falde i søvn på.

kaninen der så gerne ville sove er den første bog i en serie på tre bøger, der har til formål at hjælpe børn til at slappe af og falde godt i søvn om aftenen.

Køb den her

Elefanten Der Så Gerne Ville Sove

Skøn Alvilda bog om Ellen Elefant som er træt og vil gerne sove, hun tager dig med en tur gennem den magiske skov. Undervejs bliver I mere og mere trætte.

Alvilda bogen er en sovehjælpsbog til børn. Denne bog er opfølgeren til “kaninen der så gerne ville sove”, der i 2015 tog verden med storm. ”Elefanten der så gerne ville sove” har samme virkning som den første bog. Forfatteren bruger en særlig måde at fortælle på, der får børn til at slappe af og falde hurtigere i søvn. Sproget og de beroligende teknikker er blevet finpudset i denne nye bog.
Billedbogen er indbundet og indeholder 40 sider.

Køb den her

Traktoren Der Så Gerne Ville Sove (FOR BØRN)

Skøn Alvilda bog om Traktoren Alex der skal ud på en rejse på bondegården, hvor han møder sine mange gode venner, som hjælper ham med at slappe af og falde i søvn.

Alvilda bogen er en sovehjælpsbog til børn. “Traktoren der så gerne ville sove” er den tredje bog i serien af godnathistorier, der får børn til at falde hurtigere i søvn og sove godt. Sproget i historien er bearbejdet, så det virker beroligende og sammen med de søde illustrationer luller barnet kærligt i søvn.
Billedbogen er indbundet og indeholder 37 sider.

Køb den her

Trylleblomst (FOR BØRN)

Trylleblomst skaber positive følelser og billeder i barnets bevidsthed. Den aktiverer en helbredende kraft, som ligger i alle mennesker.

Trylleblomst hjælper med til helbredelse af sygdomme og ubehag.

Barnet bliver selv aktiv i at få det bedre.

Kan købes som download fil

Køb den her

Videoer, hjemmesider m.v.

Her oplistes videoer, som jeg enten selv har fundet, eller er blevet anbefalet af klienter.

Få succes med dine ønsker

Mange mennesker tror ikke på, at de kan få succes og at succes kun er for naboen. Eller at det er et mega arbejde, eller at de skal lægge deres liv om, eller at andre vil blive misundelige, eller ….

Sandheden er, at det er en ukorrekt holdning, da det kan ske hurtigere, end du regner med, og med langt mindre arbejde, end du frygter.
Læs mere

Mit mentaltræningsguru Jørgen Svenstrups´s YouTube Side

Jørgen har samlet en lang rækek videoer, med gode råd, og besvarelser eaf spørgsmål fra klienter.
Helt sikkert et besøg værd.
Læs mere

HAr du det dårligt og mangler motivitation?

Igennem vintermånederne kan det være svært at finde overskuddet og motivationen. Det kan være befriende at møde mennesker med masser af motivation og gå på mod. Jeg kom forbi et par videoer med Nick Vujicoc, som er et klasse eksempel på motivation.

Advarsel:
Mangler du overskud og motivation, og ønsker at blive i denne tilstand skal du ikke se videoerne.
– Video 1  (åbner i nyt vindue) varighed 7 min
– Video 2  (åbner i nyt vindue) varighed 3 min.

Troen på at medicin virker, kan få os til at tro at vi er ved at dø

I andet afsnit af Sjæl og Videnskab om tankernes kraft kan DU se bevis for, at patienter blot ved at tro på en medicinsk virkning, oplever at symptomer fra selv alvorlige sygdomme lindres, også kaldet placebo effekten.

Se DEL1 af TV udsendelsen fra DR: https://www.youtube.com/watch?v=b-MjZC_vqi4

Symptomer kan reduceres kraftigt med placebo

I første afsnit af Sjæl og Videnskab om tankernes kraft kan DU se bevis for, at patienter blot ved at tro på en medicinsk virkning, kan oplever at man er ved at dø

Se DEL 2 af TV-udsendelsen fra DR: https://www.youtube.com/watch?v=b-MjZC_vqi4

Apps bl.a.

Her vises de App´s jeg har stiftet bekendskab med, og som måske kan hjælpe dig.

E-KVIT

E-kvit er et program til alle, der ønsker at blive nikotinfri, røgfri eller blot vil vide mere om egen rygning.

Når du er tilmeldt, får du støtte hver dag. Hjælpen kommer, når du har behov for den. Den er mest intens i de første uger af dit rygestop. Du modtager beskeder dagligt. I app’en finder du personlige beskeder, øvelser og videoer. På bloggen kan du udveksle erfaringer om rygestoppet med andre.

Find Appén i din Appstore

Pin It on Pinterest

Share This