Ring Nu

Tlf.: 2370 4747
Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Angst for Corona

Corona/covid-19 har været og er stadig for mange, en stor psykisk belastning.

 

Pandemien påvirker os gennem samfundsmæssige omvæltninger, en ændret hverdag, smitterisiko, sygdom, død og og for nogen også økonomiske vanskeligheder.

De første statistikker der er kommet, antyder at så mange som 50% oplever, at deres psykiske helbred er påvirket af COVID-19 i moderat til betydelig grad.

Mange oplever at man kommer i en tilstand, hvor man i sygelig grad er optaget af sit helbred og frygten for at blive ramt af alvorlig covid-19 eller dens senfølger.

Under normale tilstande er ca. 1-2 % af befolkningen ramt i en grad, som kræver behandling. Men i forbindelse med COVID-19-epidemien viser undersøgelser over hele verden, at der tilsyneladende er flere mennesker, som oplever symptomer på helbredsangst – og mennesker, som i forvejen lider af helbredsangst, kan opleve en forværring af de symptomer, som de allerede havde.

De første statistikker der er kommet, antyder at så mange som 50% oplever, at deres psykiske helbred er påvirket af COVID-19 i moderat til betydelig grad.

Hypnose med angst for covid-19, kan hjælpe dig med at:

 

    • få kendskab til hvad der “trigger” din angst
    • få værktøjer til at kontrollere din angst
    • finde ro i hverdagen
    • nå det mål/ønske du har med hypnosen
Bange/Angst for covid-19
Bange/Angst for covid-19
Angst for corona
Angst for covid-19

Hypnose er meget effektivt overfor angst og i de fleste tilfælde skal der kun to behandlinger til for at opnå en væsentlig forbedret tilstand hos klienten. I klinikken bruger jeg specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Behandlingerne kan foregå i klinikken i Løgstør, eller som en ONLINE session, som foregår via din computer, Tablet eller mobiltelefon.
Læs mere on ONLINE hypnose

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Er der bivirkninger ved Hypnose mod angst for covid19?

Svar:
Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at fjerne lige netop dit problem.

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et 100% korrekt svar på. Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Hvad koster en behandling for hypnose mod angst?

Svar:
En session der var ca 1.5 time, koster 1.000,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.000.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam bruger vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er, nej – på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det, du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer. 
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnotisør og hypnoterapeut:
Mogens Christensen, Løgstør

Bange/Angst for Corona 1

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk