Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Angst for Corona

 

Corona/covid-19 har været og er stadig for mange, en stor psykisk belastning.

 

Pandemien påvirker os gennem samfundsmæssige omvæltninger, en ændret hverdag, smitterisiko, sygdom, død og og for nogen også økonomiske vanskeligheder.

De første statistikker der er kommet, antyder at så mange som 50% oplever, at deres psykiske helbred er påvirket af COVID-19 i moderat til betydelig grad.

Mange oplever at man kommer i en tilstand, hvor man i sygelig grad er optaget af sit helbred og frygten for at blive ramt af alvorlig covid-19 eller dens senfølger.

Under normale tilstande er ca. 1-2 % af befolkningen ramt i en grad, som kræver behandling. Men i forbindelse med COVID-19-epidemien viser undersøgelser over hele verden, at der tilsyneladende er flere mennesker, som oplever symptomer på helbredsangst – og mennesker, som i forvejen lider af helbredsangst, kan opleve en forværring af de symptomer, som de allerede havde.

De første statistikker der er kommet, antyder at så mange som 50% oplever, at deres psykiske helbred er påvirket af COVID-19 i moderat til betydelig grad.

Hypnose med angst for covid-19, kan hjælpe dig med at:

 

    • få kendskab til hvad der “trigger” din angst
    • få værktøjer til at kontrollere din angst
    • finde ro i hverdagen
    • nå det mål/ønske du har med hypnosen
Angst for covid-19
Angst for covid-19
Angst for corona
Angst for covid-19

Hypnose er meget effektivt overfor angst og i de fleste tilfælde skal der kun to behandlinger til for at opnå en væsentlig forbedret tilstand hos klienten. I klinikken bruger jeg specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Behandlingerne kan foregå i klinikken i Løgstør, eller som en ONLINE session, som foregår via din computer, Tablet eller mobiltelefon.
Læs mere on ONLINE hypnose

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Er der bivirkninger ved Hypnose mod angst for covid19?

Svar:
Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at fjerne lige netop dit problem.

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et 100% korrekt svar på. Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Hvad koster en behandling for hypnose mod angst?

Svar:
En session der var ca 1.5 time, koster 1.000,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.000.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam bruger vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er, nej – på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det, du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer. 
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Læs her, hvad kunderne fortæller de har oplevet i klinikken:

Her et halvt år efter, er jeg TOTALT røgfri, men endnu bedre, TOTALT abstinentfri. (....Klik for mere)

Klient der er holdt op med at ryge efter to konsultationer

Inden jeg prøvede hypnose var jeg en moderat ryger, dvs. 10-15 cigaretter dagligt i 20 år. Her et halvt år efter, er jeg TOTALT røgfri, men endnu bedre, TOTALT abstinentfri.  Jeg er glad for at sige, at jeg betragter mig selv som ikke-ryger, og tror aldrig jeg vil få trangen igen. Jeg kan endda sidde og hygge mig socialt i kantinen på mit arbejde, selvom der bliver røget tæt, så du har virkelig ramt de rigtige steder på mig.

Tusind tak Mogens endnu engang.

John

Ole fra Løgstør er stadig røgfri (....Klik for mere)

Hej Mogens.

Lige en opdatering vedr. mit rygestop. Jeg er stadig røgfri, det har været let og nu er resten op til mig. Jeg er sikker på at jeg ikke var kommet så langt uden din hjælp.

Venlig hilsen
Ole... Løgstør

Claus har ikke røget i 3 måneder

Hej Mogens.

Til din info har jeg nu ikke røget i over 3 måneder. Det er bare for vildt.

Venlig hilsen

Claus fra Tørring

Røgfri på to behandlinger lovede du mig..... (....Klik for mere)

Kære Mogens.

Jeg kontaktede dig 3 dage inden starten på Jelling Musikfestival 2018, og fortalte at jeg var skeptisk da jeg har prøvet rygeafvænning tre gange før, uden held. Da du sagde at det betød ikke noget for mit rygestop, at jeg dagen efter første behandling skulle have besøg af 7 gode venner, til Jelling Musikfestival, med indtag af god mad, drikkevarer og masser af cigaretter, piber m.v, tænkte jeg, han er godt nok sikker i sin sag.

Jeg besluttede at besøge dig, og det gik nøjagtigt som du sagde. Ingen abstinenser, ingen lyst til at ryge, selvom vennerne der alle er rygere røg løs, som de altid har gjort. Det var ligesom jeg aldrig har røget, og det er bare en rigtig fin fornemmelse.

Nu her næsten tre måneder efter, er det stadig som jeg aldrig har røget, og jeg har ikke en eneste gang haft lyst til at røre en cigaret.

Tusind tak for hjælpen 🙂

Niels Christensen

Jeg har ikke røget eller haft lyst til at ryge siden mit besøg hos dig. (....Klik for mere)

Hej Mogens.

Som aftalt får du lige en kort tilbagemelding på, hvordan det går.....
Jeg var hos dig i december måned hvor du hjalp mig med rygestop og det virker. Jeg har ikke røget eller haft lyst til at ryge siden mit besøg hos dig.
Cd èn har jeg hørt i en uge. FANTASTISK.

Mange hilsner fra  Marianne

Conni har nu været røgfri i 6 måneder. (....Klik for mere)

Rygestop, jubii det lykkedes
Hej Mogens. Nu har jeg været røgfri i seks måneder og det er bare så lækkert. Det var også en fed oplevelse at være i hypnose -
Så 1.000 tak for jeg er røgfri nu.

Knus Connie

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnotisør og hypnoterapeut: 
Mogens Christensen, Løgstør

Angst for Corona 1

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hvedage mellem kl. 08.00-16.00.

2 + 10 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig. 
Læs vores persondatapolitik