Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Sig farvel til allergi med hjælp fra hypnose


Hvad er allergi

Allergi er en reaktion i immunsystemet mod noget, som ikke direkte er farligt for kroppen. Man kan være allergisk overfor f.eks. støvmider i husstøv, svampesporer, pollen, græs og stoffer i visse fødevarer og medicin.

Symptomerne opleves ofte som øjne der løber i vand, kløe i øjne, næse, svælg eller på kroppen. Det kan være vejrtrækningsproblemer og nysen. Behandlingen via lægen foregår normalt med antihistamin, elle andre medikamenter i svære tilfælde.

Kan man slippe en allergi?
De fleste tror ikke, at det er muligt at slippe af med en allergi igen, det er ofte også det man får at vide ved lægen.
I hypnosen mener vi at allergi er et udtryk for andet end en fysisk reaktion.
Hvis man tænker lidt logisk, så er det da tankevækkende, at man hidtil har kunnet tåle f.eks.  jordbær, visse æblearter, nødder, græspollen eller katte – og så pludselig, så kan man ikke. Der må være en grund til at man oplever dette.
Der forskes stadig i, om en allergi udløses når en vis tolerancetærskel overskrides, eller om den udløsende faktor er arveligt betinget. Uanset, så er der også de der mener, at allergi er en fysisk reaktion, der fortæller om et traume, der er låst fast i psyken.

Alle er i dag enige om, at kroppens tilstand påvirker sindet – derfor accepterer flere og flere, at sindet også påvirker kroppen???

Hypnose og allergi
Er du træt af at lade en allergi styre og begrænse dit liv, og fylde dig med medicin med mange bivirkninger, så kontakt mig for en snak om dit problem.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam bruger vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er, nej – på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det, du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer. 
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose og allergi 4
Klara blev allergifri på 1.5 time

Sarah på 9 år kom i klinikken med sin mor. Klaras mor skriver på min Facebookside, 6 måneder efter hypnosen: Jeg vil sige at det er nok noget af det vidste jeg endnu har gjort som mor. Men JA Sarah havde virkelig ingen udslag. Og hun har været medicin FRI siden vi var ved Mogens. Hun har i dag været ude og lege meget på græs og der har ikke været NOGEN som helst reaktion.

Morten slap af med sin allergi overfor græspollen

Hej Mogens. Det var en stor oplevelse at besøge dig, ja jeg har stadig nu 2 mdr. efter svært ved at fatte hvad der skete. Jeg kom til dig med røde og kløende øjne og havde det faktisk ret skidt. Vi talte kort om mit problem, og du fik mig i hypnose. Da jeg kom ud af hypnosen var mine røde øjne helt normale. Du sagde til mig, kan du høre at naboen slår græs, og smilede….Det kunne jeg godt og vi gik derefter over til naboen og stod på hendes græsplæne mens der blev slået græs. Jeg mærkede intet…….det er simpelthen for vildt…. Jeg har haft svær allergi i mere end 20 år, og du fjernede det på under to timer, og jeg har ikke så meget som kløet mig i øjnene siden, og nu kan jeg deltage på terrassen uden at jeg er påvirket på nogen måde, jeg går nu aftenture i området hvor jeg bor, det har jeg ikke kunnet før (altså i græsperioden) Alle mennesker burde vide hvad det er du kan……… Tusind tak for hjælpen Morten fra Vejle

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Hypnose og allergi 3

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

2 + 15 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle
oplysninger vi har om dig. Læs persondatapolitik

Få gode tilbud og rabatter "kun" til nyhedsmail modtagere og mine "3 trin til selvhypnose"

Ønsker du at ændre noget i livet, adfærd, vaner eller få mere energi, er selvhypnose et effektivt værktøj.


Efter tilmeldingen bliver du guidet til siden hvor du kan hente mine "3 trin til selvhypnose".

Vi har modtaget din tilmelding. Du bliver du biderestillet til siden hvor du kan hente dokumentet "3 trin til selvhypnose"

Pin It on Pinterest

Share This