Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og generthed

                            Generthed er en følelse, som kan være et alvorligt problem

De allerfleste mennesker, som er generte, har gode grunde til at vær generte
De fleste, der er generte og tilbageholdende, de mærker en nervøsitet ved at sige deres ærlige mening og være åbne og tydelige. De oplever også, at dette mønster, ofte er grundlagt i de tidlige barndomsår.


Genert i mange år

Min erfaring fra klinikken er, at en stor del af de der er generte, fortæller, at de har været generte ligeså længe, som de kan huske. De fortæller ofte også, at deres forældre har fortalt om, hvordan de har gemt sig bag de voksne, at skolestarten var hård, de havde ikke mange legekammerater.


Generthed
 skyldes, at man er bange for at blive fanget af sine egne følelser. Oftest vil man gerne sætte sig ud over genertheden, men man er bange for, hvad konsekvensen eventuelt kan blive. Konsekvensen man forestiller sig, er meget ofte overdrevet.

 

Der er altid noget at gøre imod generthed. Især når du som voksen har bemærket, at det at være plaget af generthed er problem i f.eks. sociale sammenhænge.

 

Hvis du vil arbejde med din generthed, er hypnosen effektiv.
I hypnosen finder vi de oplevelser eller misforståelser, der er årsagen, og de oplevelser der gennem tiden har gjort, at din generthed har fået overtaget.

Ring til mig nu, så du kan komme videre med dit liv, på en ordentlig måde.

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

12 + 2 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.
Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This