Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og generthed

Generthed er en følelse, som kan være et alvorligt problem.

Generthed skyldes, at man er bange for at blive fanget af sine egne følelser. Oftest vil man gerne sætte sig ud over genertheden, men man er bange for, hvad konsekvensen eventuelt kan blive. Konsekvensen man forestiller sig, er meget ofte overdrevet.

Der er altid noget at gøre imod generthed. Især når du som voksen har bemærket, at det at være plaget af generthed er problem i f.eks. sociale sammenhænge.

Hvis du vil arbejde med din generthed, er hypnosen effektiv.
I hypnosen finder vi de oplevelser eller misforståelser, der er årsagen, og de oplevelser der gennem tiden har gjort, at din generthed har fået overtaget.

Ring til mig nu, så du kan komme videre med dit liv, på en ordentlig måde.

Line er ikke genert mere.

Det går utrolig godt efter hypnosen, jeg har det godt i skolen og er meget gladere end jeg har været i lang tid.

I skolen snakker jeg med de andre, og prøver at være den som starter samtalen.

Jeg siger stadig ikke så meget som jeg nok burde i timerne, og det har min dansklærer da også kommenteret, men det er jeg sikker på også kommer. I øvrigt mærker jeg sjældent noget til rødmen og svedige hænder længere så det er bare dejligt.

Jeg kan også mærke en stor ændring når jeg f.eks. bare er nede i byen. Hvis jeg møder nogle jeg kender, får jeg ikke ondt i maven og kvalme over at skulle starte en samtale med dem , men bliver i stedet glad for at se nogle af dem jeg måske ikke har set i lang tid. – Jeg slapper mere af alle steder og tænker sjældent over hvordan jeg ser ud, hvad andre tænker om mig, og om jeg nu gør det godt nok.

Ud over det har jeg også fået meget mere energi. Førhen har jeg tit bare set fjernsyn eller sat mig ved computeren efter skole, men nu har jeg alt for meget energi til det, og vil hellere ud og cykle, træne, eller være sammen med nogle veninder. Jeg isolerer ikke mig selv i samme grad som før – og det gør at jeg får større selvtillid for hver dag og at jeg ikke føler mig ensom. Jeg ved at der er en masse mennesker som holder af mig og det gør mig glad. Jeg nyder virkelig at være sammen med andre mennesker.

Jeg kunne næsten blive ved med at finde posetive ting Tusind tak for hjælpen.

Mvh Line

Pin It on Pinterest

Share This