Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og depression

Vidste du at 20% af hele Danmarks indbyggere lider af depression.

Du er træt, trist, utilpas, måske bange ind imellem, doven, ugidelig. Du har ingen energi, føler dig depressiv uden egentlig at være psykisk syg, føler dig stresset uden egentlig at have meget travlt. Altså, der er ikke rigtigt noget i vejen med dig, men alligevel har du det ikke godt.

I november 2016, blev ordet “depression” googlet over 60.000 gange.
Det etablerede system behandler depression med piller, som f.eks. lykkepiller, men flere studer viser at lykkepiller IKKE har nogen virkning. Læs artikel fra dansk studie

Mange kommer aldrig ud af dette pillemisbrug (lykkepiller), men lever med det, de har det bare ikke godt i hverdagen og de har ofte svært ved at se lyset for enden af tunnelen.

Hypnose og tilhørende lydfiler, er meget effektivt overfor depression og nedtrykthed.
Jeg bruger en speciel behandlingsteknik, udviklet i USA, hvor man allerede efter første behandling får det bedre, men man får også mere energi, humør, livsglæde og selvtillid.

Med en speciel spørgeteknik, mærker man ind til en følelse som får når du tænker på dit problem. I hypnosen føres du tilbage i tiden, til en situation hvor du tidligere har haft samme følelse (ligger gemt i dit underbevidste sind).
Det er ofte en banal situation fra barndommen som idag kan synes som helt betyningsløs, men som 8 årig kan det være ganske rædselsfuld.

Ved at omprogrammere/reframe hændelsen, eller hvis man bruger computertermer, afinstallerer man det gamle program og installerer et nyt og bedre program, og derefter får du det bedre.

Hypnose er meget effektivt overfor depression.

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

13 + 11 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.
Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This