Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og eksamensangst

Du har læst dag og nat i flere dage, ja kort sagt har du slidt og slæbt, og du har øvet dig mere end hundrede gange og alligevel har du ondt i maven, med tanken om at du nærmer dig eksamen, så er der noget der tyder på at du lider af eksamensangst

Dagen oprinder – døren til klasseværelset går op – du ser censor og din lærer sidde ved bordet, og det foregår i slowmotion, du har ondt i maven, halsen snører sig sammen, og du sveder.

Du har læst alt om emnet, så du burde vide alt, men det er umuligt at få et ord ud af munden.
Du vil gerne, men stemmen lyster ikke, og din krop ryster og sveden pibler frem på din pande, du føler faktisk at du er ved at gå i panik.


Fjern eksamensangst med hypnose

Fortvivl endelig ikke – du lider bare af eksamensangst, og det kan der gøres noget ved med hypnose og efterfølgende lydfiler
Hypnose kan også hjælpe dig ud af episoder i din dagligdag der ligner en eksamen. Hvis du f.eks. er bange for at de andre skal grine af dig, eller blive kaldt op til tavlen.

Selvtillid er vores tro på, at vi f.eks. kan klare at gå til eksamen, og at vi kan stoffet. Selvværd er en indre tro på os selv, at vi er noget værd i kraft af det menneske, vi er.

Det er godt at styrke både selvtillid og selvværd forud for den præstation, som en eksamen kan være.
Hvis du vil have lærer og censor til at tro på, at du kan stoffet, må du også ligne en, der kan det.
Det kræver, at du kan se dig selv uden dit probem, og at du åbent vil gå i hypnosen !


Hypnose og eksamensangst
Eksamensangst
er et problem som kan overvindes. Hypnose er meget effektivt, og i mere end 80% af tilfælene er en enkelt behandling nok til at opnå en voldsom forbedring af tilstanden.

Prøv hypnose mod din eksamensangst
Mette havde ingen nerver inden eksamen
Helt fantastisk!!!

Næsten ingen nerver op til eksamen og lige så lidt under eksamen.
Jeg har aldrig oplevet at komme ud efter en eksamen og være glad, men denne gang var jeg helt høj over bare at have været oppe uden at gå i sort, uden at have så mange nerver at jeg ikke kunne tænke, uden at skulle kaste op inden jeg skulle ind til eksamen. Jeg har endda valgt at gå op til en valgfri eksamen efter denne fantastiske oplevelse.

Kort tid efter eksamen kunne jeg overraske alle gæsterne til vores bryllup, ved at holde tale, stående oppe på stolen. Som flere sagde, det ville hun ikke kunne have gjort uden hypnosen. Jeg føler mig i det hele taget meget mere fri!

Tusind tak for hjælpen Mogens

Mette fra Billund

skillelinie

Mit liv blev vendt i den retning jeg gerne ville
Jeg kom til Mogens i håb om, at han kunne hjælpe mig med følelsen af angst i eksamenssituationer og andre stressende situationer. Jeg har ofte følt stress lignende symptomer både til eksamen og når jeg skulle snakke i større forsamlinger – men havde aldrig givet det videre tanker. Derfor var jeg også skeptisk om dette nu også kunne hjælpe mig.

Uden at jeg var klar over det, ville min verden snart forandres væsentligt.

Den første session startede med personlige spørgsmål, så den bagvedliggende årsag nemmere kunne findes. Det var også her jeg kom under min første hypnose nogensinde. Jeg havde aldrig nogensinde følt mig mere rolig og tilpas, både fysisk og mentalt, som jeg gjorde i denne tilstand.

Da jeg blev “vækket”, snakkede vi om selve oplevelsen, hvorefter jeg fik en CD med hjem, som skulle hjælpe mig i den videre proces.

Blot nogle timer før min anden aftale, gik jeg i panik igen og tænkte at jeg var da ikke til at rede. Den CD som skulle hjælpe mig i hypnose lignende tilstand, virkede pludseligt ikke på mig. Alligevel tænkte jeg, at jeg måtte give dette en chance, for jeg kunne slet ikke tænke mig til andre hjælpeværktøjer – det var en klog beslutning!

Jeg kom i hypnose uden større problemer og blev vejledt til et sted hvor jeg igen følte mig rolig og tilpas.

Efter en meget intensiv og følelsesrig behandling, kunne jeg mærke en forandring. Noget inde i mig var begyndt at forandres.

Jeg følte mig mere rolig og levede mere i øjeblikket. Min hukommelse virkede pludseligt igen – og dette var ikke engang et problem jeg havde fortalt om, fordi jeg syntes det var pinlingt, at jeg sommetider ikke kunne huske 20 sekunder tilbage i en samtale, i en bog eller i en sms. Mit fokus var blevet væsentligt bedre.

Til den sidste behandling, blev jeg ført tilbage til de episoder, hvor jeg har følt stress og angst. Denne gang kunne jeg styre samtalen og min angst var forsvundet, for jeg havde en nyfunden selvtillid med mig. Og hver gang jeg følte mig presset, havde jeg et skjold jeg kunne aktivere så jeg kunne nå at trække vejret og samle mine tanker.

Før selve hypnosen, blev jeg spurgt om der var andre ting, jeg kunne tænke mig at ændre inden vi gik i gang. Og endnu engang på grund af den voksende selvtillid inde i mig, kunne jeg ærligt fortælle at det var der bestemt. Jeg træner normalt omkring 8-10 timer om ugen og det er varrieret med boksning, floorball og fri fitness træning, men uanset hvor meget jeg trænede, gav det ikke de resultater som jeg ønskede. Nu var jeg klar til at indrømme overfor mig selv, at ukontrolleret spisning af slik var mit største problem – for stod der en skål blandet slik foran mig, så spiste jeg gerne det hele selvom der var noget af det, som jeg måske ikke engang kunne lide.

Det var bestemt ikke noget problem mente Mogens, det kunne vi tage til sidst i sessionen.

Det er nu ved at være en måned siden den sidste session hos Mogens – og jeg har ikke rørt slik eller lignende i hele denne periode! De nye bukser og shorts jeg købte for næsten 3 måneder siden, er nu for store og ligeledes det samme med bælterne. Jeg har ikke omlagt mine spisevaner på anden måde, udover at spise mere passende portioner og hver gang jeg er sulten. Slik og sodavand hører fortiden til, og det er gået op for mig hvor mange alternativer der findes til det! Alt i alt, kan jeg vist roligt sige, at Mogens har sørget for at mit liv blev vendt i den retning jeg gerne ville og det skylder jeg ham alverdens tak for!

Hilsen Martin fra Vejle

Mogens du var min redningsmand
Endelig har jeg fået tid til at skrive en mail til min redningsmand.

Jeg var hos dig 2 gange i december, for at få styr på min eksamensangst, min koncentration og nervøsitet over for visse personer. Siden min eksamen den 7. dec., som jeg bestod, har min hverdag været en anden. Jeg er blevet bedre til at koncentrere mig om de ting, jeg har lagt for dagen,.og det er en dejlig ting.

Som du selvfølgelig ved, har jeg anbefalet dig til mange og tre personer har været hos dig, for at få hjælp til deres “problem” og de er ligeså glade for behandlingen hos dig, som jeg er.

Jeg vil slutte. Endnu engang tak for hjælpen i december.

Mvh. Ole

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

8 + 12 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.
Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This