Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og manglende energi, selvværd og selvtillid

 

Har du det dårligt med dig selv, og føler du ikke at du slår til.

 

Du har sikkert ofte fået at vide, at du ikke dur til noget, at du måske ikke er klog nok, eller er for dum til det du gør.

 

Det kan være ting, du har fået at vide, da du var barn, og det er noget som du ikke kan bruge til noget i dag.

 

Så få en energiindsprøjtning, hvor din hjerne bliver nulstillet, du bliver afslappet og starter på en frisk, livet vil igen se lysere ud og energien vil komme tilbage til dig.

 

Gennem hypnosen ændres den opfattelse, du har af dig selv, så du igen kan blive et selvsikkert menneske, med god selvtillid og en god opfattelse af dig selv.

Jeg må jo nok indrømme at jeg ikke syntes det virkede.
Hypnose mod lavt selvværd
Jeg må jo nok indrømme at jeg ikke syntes det virkede. Men det er simpelthen fordi det er gået ubemærket hen.
Det virker helt suverænt ˆ jeg har bare ikke lagt mærke til det.

Min gamle chef, ja han giver ikke ondt i maven mere. Tværtimod er der nærmest gået sport i at forklare ham hvordan tingene hænger sammen

Nu er det mig der bestemmer, jeg har så sent som idag ringet og givet ham en ordentlig skideballe, da han havde sent mig en regning, som jeg overhovedet ikke kunne acceptere.

Min angst for opgaver er faktisk væk. Og jeg må sige at jeg er vokset en del med hensyn til kreativiteten.
Jeg er blevet mere hård og finder mig ikke i noget som helst. Det tog åbenbart bare lidt tid inden det var helt i orden.

Venlig hilsen

Brian

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

3 + 2 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.
Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This