Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og migræne

Hvad er migræne?

Migræne er et slemt og voldsomt anfald af hovedpine, som varer fra få timer op til flere dage.
Smerten dunker ofte i den ene side af hovedet, og mange gange følges smerten af opkastninger og stærk følsomhed overfor lys og lyde.

Migræne og hovedpine har ofte en følelsesmæssig underbevidst årsag og kan kureres med hypnose. “Han er barn og spiller en håndboldkamp. Forældrene står og ser på, at han spurter op af banen. Han har fået at vide at han får 10,- hver gang han laver mål.
Han hopper ind over stregen men får et skub og rammer banden og slår hovedet. En tilsyneladende harmløs hændelse.”

 

I dette tilfælde kunne migrænen være blevet ”skabt” ved, at drengen koblede hans præstation sammen med slaget i hovedet. Hver gang han fremover skulle præstere noget, kommer migræne lige før eller efter præstationen.

 

Det kunne også bare være forventningen om præstation, der udløser migræne. Oplevelser som disse husket sjældent af klienten, da den var blevet fortrængt eller glemt som en ubetydelig hændelse af det bevidste sind. Lad være med at acceptere en ubehagelig tilstand.

 

Lige så pludselig noget ubehageligt er opstået, lige så pludseligt kan det forsvinde, når årsagen gennem hypnose bliver afdækket og den følelsesmæssige gåde er løst.

 

Jeg er ovenud lykkelig over resultatet
Hej Mogens

Der er gået en måned siden vi talte sammen i telefonen, og godt to måneder siden jeg var hos dig første gang med min migræne. Jeg har som vi aftalte, lyttet til CDen dagligt to gange og haft stor glæde af denne daglige afslapning.

Med migrænen går det sådan, for lige at repetere, at udgangspunktet var 12 behandlingsdage med den stærke medicin  i gennemsnit de sidste tre måneder inden start på hypnosebehandling. I den efterfølgende måned var det faldet til 7, og her i den anden måned var det igen faldet til 4 behandlingsdage.

Lige nu er det 14 dage siden jeg sidst tog medicinen, og det er den længste pause jeg har haft i mange mange år. Jeg er på vej til to konferencer i træk på Sjælland, og det plejer at være en hård udfordring for mit hoved. Nu får vi se. Indimellem har jeg mindre hovedpiner, som kan fjernes med lidt håndkøbsmedicin. Det er til at overskue.

Som du kan forstå er jeg ovenud lykkelig over resultatet, og jeg fortsætter bare med de 2 gange 12 minutter, med mindre du har andre forslag.

De bedste hilsner

Søren Pedersen, Århus

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

11 + 7 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.
Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This