Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og præstationsangst

Føler du ofte præstationsangst, er det vigtigt at få gjort noget ved årsagen.
Gør du ikke dette, forstærker angsten med tiden sig selv, og i sidste instans kan det blive angsten, der styrer dit liv – både arbejdsmæssigt og socialt

Når der skal præsteres, mærker man ofte forskellige signaler, såsom, højt blodtryk, lyst til at flygte, mindreværd, sveden, høj puls, ubehag, svimmelhed.

Frygten for at blive nedvurderet samt en tvivl, der viser sig sig på både det mentale og det følelsesmæssige plan, med hensyn til hvorvidt det, som du kan og gør, er godt nok for de tilhørende.

Der er grunde til, at præstationsangst opstår. Disse grunde skal bearbejdes og forstås og “slippes”, og her er hypnosen meget effektiv.

Hypnose og præstationsangst
Præstationsangst er et problem som kan overvindes. Hypnose er meget effektivt, og i mere end 50% af tilfældende er en enkelt behandling nok til at opnå en voldsom forbedring af tilstanden.
Klarede eksamen uden nerver.

Jeg vil starte med at sige at hypnose har gjort mit liv meget nemmere, selv om jeg fik at vide at “det er mig selv, der gør arbejdet” så havde jeg jo aldrig kunne klare det uden hypnose.

Det var kun min præstations angst, jeg egentlig ville have kureret. Men efter første gang følte jeg, at jeg havde fået et nyt liv. Efter anden gang var jeg ret spændt på, at se hvordan det ville gå de skriftlige prøver. Det var underligt, jeg gik stille og rolig ind og skrev min opgave og kom glad ud igen. Jeg blev ikke pludselig dårlig eller sådan inden, som jeg plejer. Det føles dejligt. Efter alt det hypnose er jeg meget mere rolig omkring alt.

Jeg tænker ikke først 4 gange igennem om jeg tør gå hen og snakke med nogle. jeg gør det bare, enten kan de lide mig ellers kan de ikke. Det var som om jeg spærret mig selv for at vise hvor meget jeg kunne før, men det gør jeg ikke længere. Det er virkelig dejligt.

Endnu en gang mange tak.

Nadine

Hypnoterapeut:
Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen.
Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

3 + 1 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din e-mail og dermed alle de oplysninger vi har om dig.

Pin It on Pinterest

Share This