Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og søvnproblemer

Alt for mange danskere har søvnproblemer og lider af periodiske eller konstante søvnforstyrrelser.

En person, som har søvnforstyrrelser eller søvnproblemer, vil aldrig være udhvilet eller helt frisk efter søvnen. Evnen til at koncentrere sig mindskes markant.
Alle statistikker viser, at salget af sovemedicin er stigende.

Klienter i klinikken med søvnproblemer fortæller om, uro, usikkerhed, frygt, irritabilitet, dårlig hukommelse, en kortere lunte.
Mange har i dag problemer i hverdagen, i hjemmet, i kærlighedslivet, med børnene, på arbejdet, og livet giver os til tider hårde perioder, når personer tæt på os, pludseligt ikke er her mere.

Tanker der fylder meget i din hverdag gør at din underbevisthed arbejder med problemerne, og det gør den også om natten.

I hypnosen lærer jeg dig flere teknikker der gør, at du nemmere falder i søvn. Samtidigt får du en mere rolig og længerevarende søvnrytme, hvilket bevirker at du er mere frisk om dagen, og bedre kan passe dit arbejde.

Lises liv blev forandret efter hypnosen.

Jeg prøvede hypnose fordi jeg havde haft store søvnproblemer i mange år. Jeg var sikker på at det handlede om stress på arbejdet og en ond cirkel omkring stress og manglende søvn. Mange nætter sov jeg kun tre til fire timer. Når jeg skulle til arbejdsmøder, hvor jeg skulle køre langt og være meget på, tog jeg aftenen før en sovepille.

Mit liv er blevet helt forandret efter to gange hypnose.

Tænk at mit soveproblem handlede om noget helt andet og skulle findes i min underbevidsthed.
Jeg fik i hypnosen kontakt med min underbevidsthed og fandt de blokeringer der påvirkede min nattesøvn og mit daglige liv. Den 20.. december 2007 var et vendepunkt i mit liv. Selve hypnosen var en meget stærk oplevelse som står som noget af det tydeligste i mit liv.

Jeg sover godt om natten nu. Jeg er blevet meget mere glad. Jeg sætter ikke så store krav til mig selv som tidligere.
Jeg slapper meget mere af. Det er som om jeg har gearet ned fra femte til tredje gear og jeg giver også mig selv lov til at køre i tomgang. Jeg har altid stillet store krav til mig selv og var altid i gang med noget. Nu kan jeg også nyde bare at slappe af.

Jeg har fortalt alle, der gad høre på det om mine oplevelser med hypnose.

Mange varme hilsner fra Lise

Pin It on Pinterest

Share This