Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og spiseforstyrrelser

Overspisning eller tvangsspisning betyder, at en person er ude af stand til at kontrollere, hvor meget han eller hun spiser. En overspiser vil i perioder spise langt mere, end han eller hun har brug for. Langt mere end andre mennesker overhovedet ville kunne få ned.

 

Som navnet siger, føler den ramte person sig tvunget til at spise – og fortsætte med det langt ud over mæthedsgrænsen. Som følge deraf er overspisere ofte stærkt overvægtige. Personen forsøger ikke at skjule sin voldsomme spisning, man føler sig ofte skamfuld over sin tilstand.

 

Kendetegnet for en person der overspiser er meget ofte manglende selvværd.

 

At overspise, siger noget om, at man også psykisk tager for meget ind og beholder det i sig. Det kan f.eks. være andres negative kommentarer og bemærkninger, man tager på sig, og overspiserens selvværdsfølelse er dermed helt afhængig af andre. Afhængigheden af andres accept og godkendelse afspejles også i afhængigheden til maden.

Hanne tabte sig 15 kilo med hjælp af hypnose
Hanne tabte sig 15 kilo med hjælp af hypnose
Hypnosen har helt sikkert hjulpet mig – ikke således at det virkede 100% lige med det samme – men efterhånden hen over sommeren har der været mærkbare ændringer på min måde at håndtere forskellige ting i min dagligdag

Jeg har tabt 15 kg – og det uden større besvær – kager, slik, desserter er ikke nødvendige mere – og jeg har en forventning om at vægten fortsætter nedad Jeg vender ikke problemer og følelser indad på samme måde som før – er bedre til at se hvornår det bare er almindelige problemer i nuet, der skal findes en løsning på Jeg er mere uadvendt – og ikke så sårbar På en måde oplever jeg at jeg er blevet fri af nogle tænke- og handlemønstre / af de gamle “lig i lasten”- ihvertfald er jeg på vej i en udvikling som jeg godt kan lide og som har en positiv virkning i min dagligdag – så jo hypnosen har helt sikkert haft en effekt.

Hilsen Hanne

Inge fik styr på lysten til søde sager
Inge fik styr på lysten til søde sager
Jeg ville bare lige skrive til dig for at fortælle hvordan det er gået siden vi har været hos dig.
Jeg har tabt 3-4 kg og ikke spist så meget som en vingummi siden. Det er superdejligt at have kontrol over sin lyst til slik osv. Der er ikke gået en dag siden vi var hos dig hvor jeg ikke har sendt dig et par venlige tanker. Vi er så glade for det. Henrik har også holdt sig fra slik osv. siden.
Selvhypnose cd’en er god og totalt afslappende – man bliver helt afhængig af den. Så det lyder ofte i vores hus: Jeg tager lige et kvarter med Palle.

Vi har egentlig undret os over hvad er forskellen mellem selvhypnose og meditation?

Du har også hjulpet mig af med min skræk for at præsentere noget for andre efter vi fik talt om den onde regnelærer som hev mig op til tavlen.
Jeg har faktisk præsenteret projekter i større eller mindre forsamlinger tre gange siden, uden at have de negative følelser med. Mange tak for det.
Min attitude overfor min far og min eksmand har også ændret sig i positiv retning, så alt i alt er jeg dig meget taknemlig, for det har betydet rigtig meget for min dagligdag. Tak igen og ha’ det godt. Vi kommer igen lige så snart der viser sig et behov.

Med venlig hilsen

Inge

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

7 + 14 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.
Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This