nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Uro i benene – kender du det?

Uro i benene kendes også som “Restless legs syndrome”, “rastløse ben” eller “Willis-Ekbom disease”


I lægehåndbogen står der:

Uro i benene, Restless legs syndrome, rastløse ben eller Willis-Ekbom disease

 

  • Uro i benene kendes ofte som et behov for at bevæge benene, ofte men ikke altid ledsaget af ubehagelig følelse
  • Uro i benene starter eller forværres i hvile eller ved inaktivitet i siddende eller liggende stilling
  • Symptomerne lindres fuldstændig eller delvis ved bevægelser, som eksempelvis gang eller at strække benene
  • Symptomerne forværres om aftenen og natten, eller er kun til stede om aftenen og natten

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

En klient har fortalt mig hans oplevelse af uro i benene, føles som en stærk indre uro, som mest føles som små elektriske stød dybt inde i hoften og benene. Uroen i benene og smerten kan kun fjernes ved at bevæge sig. Nogle gange kan det opleves som “elektriske stød” så kraftige, at benene spjætter helt af sig selv. Man kan sammenligne det med en knærefleks, hvor en banken lige under knæet gør, at benet sparker ud.
Søvnen og døgnrytmen påvirkes i stor grad, og det tager en del livskvalitet fra de der er berørt af det.

 

I et terapiforløb med “Uro i benene”, Restless legs syndrome, rastløse ben eller “Willis-Ekbom disease” får klienten i hypnosen lært hvordan man kan kontrollere, ja for de fleste, endda helt fjerne smerten.

Hvis du er plaget af dette, så kan hypnoseterapi være vejen for dig, men det kræver en indsats fra din side, hver dag derhjemme i en periode, men naturligvis med hjælp fra mig, hvis behovet opstår.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose og uro i benene, rastløse ben
Ingen uro i benene

Nu er der gået 14 dage. Det er gået fantastisk. Ingen uro i benene, og ingen sovemedicin har jeg brugt.
Jeg har fortalt vores resultat vidt og bredt, og anbefalet dine evner.

1000 tak indtil videre.

Hilsen Mogens I
Løgstør

Hypnose og uro i benene, rastløse ben
Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne med uro i benene, også kendt som “nervøse ben” og “Willis-Ekbom disease” i klinikken kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk