Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

SPAR 400,- på dit rygestopforløb

 

Lige nu har du muligheden for at få 400,- tilbagebetalt.

Hvis du optager en kort video 10-20 sek. hvor du fortæller om dine erfaringer med rygestoppet, angiver dit navn og den by du kommer fra, og samtidigt giver mig lov til at bruge denne video på min hjemmeside og på sociale medier, belønner jeg dig med en tilbagebetaling på Kr. 400,-

Før du kan få dine 400,- tilbage, skal du udfylde og godkende denne aftale.

 

 

Kontrakt:

Denne kontrakt omhandler forholdene vedr. fotograferingen, ophavsretten, brugsretten samt de overordnende og generelle ansvarsforhold for videofilm, for at forebygge tvister og sikre rettighederne for de i samarbejdet involverede parter. Kontrakten fastsætter brugsretten af det fotografiske materiale mellem parterne.

Den modtagne video kan frit bruges af f Klinik Careteam bruges på hjememside og på sociale medier.
Klinik Careteam må IKKE videresende eller sælge den modagane video, eventuel redigering må kun foretages med klientens godkendelse.

Klinik Careteam er forpligtet til at overholde denne kontrakts ordlyd fuldt ud såsom brugsret, brugsformål samt ophavsretslige forhold. Klinik Careteam kan ikke gøres ansvarlig for tredjemands misbrug af materiale, dette være grundet tyveri, uretmæssig kopiering eller anden årsag. Ved hændelse af denne karakter er den forulempede part forpligtet til at informere modparten om det hændte og denne kontrakt vil stadig være gældende for begge parter. Videoen må ikke anvendes til at miskreditere kunde eller fotograf.

 

1. Udfyld og “Send” denne formular. Du skal udfylde ALLE felter.
2. Når du klikker på “Send” bliver du viderestillet til en side der fortæller dig hvordan du sender mig videoen.
3. Jeg bekræfter modtagelsen og når videoen er modtaget og godkendt.
4. Jeg overfører til dig, indenfor 6 arbejdsdage efter modtagelsen af din video..

Samtykke - Video

Tilsagn

10 + 15 =

Samtykke 1

Gør som mere end 700 andre

Indholdet er relateret til hypnose, og er oplysende til hvordan din hjerne arbejder både for men også i mod dig.

Jeg bryder mig ikke om at modtage nyhedsmails der ikke har relevans, jeg har derfor gjort mig umage med at finde og skrive artikler der er interessante for de fleste.

Synes du indholdet er kedeligt kan du afmelde dig med et enkelt klik.

 
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk