Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hvorfor skal man vælge hypnose?

Fordi hypnose går så meget dybere end faktisk alle andre terapiformer, og det gør den hurtigt.

Underbevidstheden er klart den største del af vores bevidsthed, af vores sind. Man kan sige det på den måde, at det er ligesom et isbjerg., hvor underbevidstheden er den del der ligger under vandet, som vi ikke ser.

Alt hvad vi ser og oplever – filtreres og optages via underbevidstheden. Underbevidstheden styrer vores hukommelse, vores indlæring, vores følelsesliv og størstedelen af vores kropslige funktioner.

Når du står op om morgenen, er du så glad og velmotiveret og klar til dagens arbejde? Så er det jo et godt program, din underbevifsthed har valgt. Men er du deprimeret eller sur/gal,  ja så er det også underbevidsthedens valg.

Hvis du har en dårlig dag, ja så er det gamle negative mønstre, oplevelser og programmer i din underbevidsthed,  som her afspilles.

Min erfaring er, at mange negative stemninger er skabt tidligt i dit liv, idag virker som en slags forsvarsmekanismer.
Det kan være, at du ofte vågner med en følelse af  “Er det overhovedet noget værd at stå ud af sengen idag?” Denne tilstand er et “program”, der afspilles i din underbevidsthed. Men hvor stammer dette program fra, spørger du måske dig selv om?

En oplevelse i din barndom, hvor du f.eks. har fået skæld ud ubegrundet, eller du er blevet afvist af en af dine forældre, skaber negative følelser i kroppen. Kroppen kan huske disse følelser, og når du så som voksen kommer ud for en følelse der minder om din oplevelse i barndommen, så siger din underbevidsthed til dig “hej hej, det kan jeg godt huske” og så afspiller den de følelser du havde i din barndom.

I barndommen er følelser ofte 100% gode eller 100% negative, og styrken af følelsen den aftager ikke, når man får den som voksen.

I buddhismen siger man flg.:

  • Følelser skaber tanker
  • Tanker skaber handlinger
  • Handlinger skaber lidelse

Efter mange år som hypnoterapeut, er det min overbevisning at denne beskrivelse passer 100%.
Følelserne opstår af oplevelser tidligere i dit liv, der er lagret i din underbevidsthed, så det er den, der skal om-programeres, hvis du vil bryde ud af de gamle mønstre, og det er lige netop det vi gør i hypnosen.

Når man arbejder i underbevidstheden som vi gør, så kan man meget hurtigere opnå et varigt resultat, allerede efter 2. behandling oplever over 90% af klienterne en forbedring.

Hvordan vælger man den rigtige person til at hjælpe sig?
For mig handler det 100% om tryghed og troværdighed, og kan man opbygge den på en hjemmeside? Nej det kan man ikke, og det er derfor jeg gør meget ud af at fortælle at du altid er velkommen til at kontakte mig, for at få svar på de spørgsmål du måtte have, og endnu vigtigere så får du også et indtryk af mig som person. På den måde vil dut valg af behandler ofte være nemmere efter en telefonsamtale.

 

Hypnose arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Kontakt 1
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Kontakt 2

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

12 + 3 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle
oplysninger vi har om dig. Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This