Deprecated: Required parameter $render_slug follows optional parameter $content in /var/www/www.careteam.dk/www/wp-content/plugins/divigrid/includes/modules/ContentGrid/ContentGrid.php on line 1038
%Prøv selvhypnose% | Klinik Careteam - Løgstør Vesthimmerland Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Selvhypnose lydfil

 

Vigtigt:
Det er vigtigt at du ikke bliver afbrudt, mens du lytter til denne lydfil, for så skal du starte forfra. Sæt din telefon på lydløs eller flytilstand, så du ikke bliver forstyrret  af beskeder og samtaler.
Jeg ønsker du får det fulde udnytte af denne fil, og det får du kun, hvis ikke du ikke bliver afbrudt

Sæt dig eller læg dig et roligt sted, og sørg for at din nakke er i en position hvor den kan slappe af. Under hypnosen bliver dine nakkemuskler meget afslappede.

På et tidspunkt får du en opgave der lyder således:
“Forestil dig nu at du ikke har det problem som du har lige nu”
Så skal du lave en film, en tanke eller et billede inden i din hjerne, hvor du er fuldstændig over dit problem. Forestil dig at dit problem bare ikke der mere.

Hvis du f.eks. har migræne, så kunne det være godt at tænke på, at man vågner op uden migræne, og når chefen råber på arbejdet, så kommer migrænen ikke. Man får også et bedre humør, og det smitter af på hele familien.
Se dem smile og kommentere at du virker gladere, ja mulighederne er rigtigt mange, så bare giv en “gas” med alle de gode ting der sker når du ikke har dit problem mere.

Jeg ønsker dig god fornøjelse – Mogens Christensen, Tlf.  2370 4747.

Selvhypnose lydfil (10:22 min)

med Mogens Christensen | Klinik Careteam, Løgstør

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk