Øllets venner – Løgstør

 

Er du vild med øl? Vil du gerne smage nye og spændende øl fra hele verden? Vil du være en del af et ølfællesskab, der deler din interesse?, så kunne Øllets venner noget for dig!

Øllets venner tænkes at være et uformelt fællesskab, der mødes nogle gange om året til hyggelige og lærerige ølsmagninger. Her får du mulighed for at prøve forskellige typer af øl, lære om deres historie og produktion, og give din mening om dem. Tanken er også at man kunne tage på ture til bryghuse, byer og lande og andre steder hvor man kan smage på forskelligt øl.

Hvis du var med til den seneste ølsmagning fredag den 9. februar, så ved du allerede, hvor sjovt og spændende det er at være med. Tak for din deltagelse og dit bidrag til en fantastisk aften. Hvis du ikke var med, så har du stadig chancen for at være med i den næste ølsmagning, som vil blive annonceret efter sommerferien..

Er der overhovedet interesse for et ølfællesskab, det er de du skal være med til nu. Jeg har brug for din hjælp, og vil gerne høre din mening om, hvad du synes om ølfællesskab, og hvad du gerne vil have ud af dette fællesskab. Derfor har jeg lavet et kort spørgeskema, som jeg beder dig om at udfylde. Det tager kun et minut, og dine svar er uforpligtende. Du kan også skrive dine egne kommentarer, forslag eller ønsker i beskedfeltet.

Jeg sætter stor pris på din feedback, og vil glæde mig til at se dig til den næste ølsmagning. Skål! 🍻

Husk at dine svar IKKE er bindende, udfyld felterne efter din bedste overbevisning..

 

Kontakt

Arrangementer (du_kan_vælge_flere)

2 + 13 =