Deprecated: Required parameter $render_slug follows optional parameter $content in /var/www/www.careteam.dk/www/wp-content/plugins/divigrid/includes/modules/ContentGrid/ContentGrid.php on line 1038
Prøv | Klinik Careteam - Løgstør Vesthimmerland Paste your Google Webmaster Tools verification code here

 .

Mange tak for at du besøger denne side.

Tiden er nu inde til en positiv forandring for dig, du har jo truffet et valg.
Du vil opdage, at det er lettere end du måske har forestillet dig at skabe en forandring. Det eneste der kræves er:

  • Et oprigtigt ment ønske om en forandring for dig
  • Vedholdenhed
  • Troen på at du kan

Sindet er som er have – alle tankerne er som blomster der er sået på et tidspunkt. I al for lang tid har de fået lov at blomstre uden at du har fjernet ukrudtet. Ukrudtet er de tanker som du har tænkt og som IKKE fungerer for dig.

Det er vigtigt, at du accepterer at du bestemmer dine egne tanker og at du er villig til at arbejde med at ændre de gamle til nye.

Tanker bliver til overbevisninger og disse blive vane tankemønstrer. Mange har fungeret fint for dig, men nogle har ikke været gode for dig.
De har haft en indflydelse på de problemer som du ønsker at blive fri for.

FRI…. Det kan du blive….. det lettere end du tror.

 

Omkring tanker, helt generelt!

Tanker kun er tanker, tro IKKE på dem, de har INTET med virkeligheden at gøre.
En tanke om at du har lyst til en is, en smøg, et stykke mad er kun en tanke, ofte så bliver tanken ikke til noget, da der nogen gange sker noget andet der er vigtigere. Der er faktisk mange stationer på vejen fra en tanke til den bliver virkelighed.
Har du f.eks lyst til en is, skal du rejse dig, du skal ud i rummet hvor din fryser er, for nogen gør det at man skal have sko og måske en jakke på, o.s.v., som du kan se, er der mange stationer fra en tanke til den bliver virkelighed.

Der kan være mange vinkler af virkeligheden og med den viden, vil du ved at lytte til lydfilen ændre din tankegang, din adfærd, din oplevelse af følelser og reaktioner i kroppen i forhold til dine tanker omkring den problemstilling du har.

Du ved nu at en tanke kun er en tanke, der INTET med virkeligheden har at gøre, og du vil altid vælge at tænke en anden tanke.

 

Venlig hilsen

Mogens Christensen, Hypnotisør og hypnoterapeut siden 2008, 9670 Løgstør. Tlf. 2370 4747

 

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk