Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Spørgsmål, svar og priser

hypnose_urHvad er forskellen mellem en hypnotisør, hypnoterapeut og en hypnoseterapeut?
Der er behøver ikke nødvendigvis at være nogen forskel.

En hypnose- og en hypnoterapeut dækker over det samme, nemlig en der anvender hypnose i terapien, altså en person der laver hypnoseterapi eller hypnoterapi. En hypnotisør laver også terapi, men navnet dækker mest over traditionel hypnose,
hvor der hovedsalig anvendes direkte suggestioner uden megen samtale, hvor en hypnoterapeut gennem samtalen prøver at finde årsagen til klientens problem.

Samtalen:
Inden jeg starter med hypnose/hypnoterapi, taler jeg med klienten om, hvad der skal behandles. Ofte kan klienten ikke bevidst huske, hvad der har fremkaldt tilstanden, men i hypnosen er der adgang til fortrængte oplevelser.

Når en situation, der har fremkaldt traumet, bringes frem i lyset, viser det sig ofte at være en situation, som klienten ved hjælp af sin fornuft, meget gerne ville have håndteret på en helt anden måde. I hypnosen er der mulighed for på en måde at “ændre beslutningen”, så den ikke bliver ved med at have indflydelse på klientens liv. På den måde ændres gamle overbevisninger, og klienten føler sig ofte meget lettet og i kontrol.

Hypnoterapi er korttidsbehandling. Det vil sige, at det tager ikke flere år at nå frem til resultater.
Nogle mennesker kommer en gang og er en gang for alle sluppet af med en fobi, mens andre bruger flere gange på at ændre et adfærdsmønster.

Hvor lang tid tager en behandling?:
En typisk hypnosebehandling varer ca. 1½ time, og kan groft set opdeles i tre afdelinger. Første afdeling er en grundig og afklarende samtale. Herefter følger den hypnotiske fordybelse, og til sidst det egentlige hypnotiske forandringsarbejde.

Hertil skal tilføjes, at klienten til tider allerede i den indledende del, oplever at forandringerne begynder at ske. Indkredsningen og afklaringen af hvordan klienten gerne vil have det fremover, vi flytter focus fra offerrolle til kontrol. Pludselig åbnes klientens bevisthed og fastlåstheden og afmagten sættes ud af kraft. Hermed er vejen banet for yderligere erkendelser og indsigter under selve hypnosearbejdet.

Efter hypnosen føres klienten blidt og roligt tilbage til vågentilstanden. Her er oplevelsen tit en tilstand af forfriskethed og ny energi, som efter et kort men effektivt hvil.

Antallet af behandlinger?
Hypnose bliver ikke uden grund kaldt korttidsterapi. Ofte er det nok med to til tre behandlinger for at få en mærkbar effekt men det varierer naturligvis fra person til person. De fleste gange sker der en væsentlig forbedring allerede ved første behandling, mens andre har brug for mere tid, før at forandringen sker.

Priser:
En behandling koster Kr. 1.000 kr, så skal du komme her 2 gange, er prisen Kr. 2.000,- og så fremdeles.
Du betaler efter hver behandling, og du får naturligvis en kvittering.
Rygestop (2 behandlinger) betales med Kr. 2.500,- efter første behandling

Betaling med kort:
Vi modtager kontanter og flg. betalingsmuligheder (IKKE Dankort):

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

7 + 7 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.
Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This