Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Cookie-politik

Klinik Careteam overholder efter bedste overbevisning de fastlagte retningslinjer for behandling af cookies.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Cookies på denne hjemmeside

Når du besøger www.careteam.dk eller en underside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies), eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies). Ligeledes skelnes der mellem om cookien har www.careteam.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores services som afsender (tredje parts cookies).

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. På http://minecookies.org/cookiehandtering får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Første parts cookies

Klinik careteam´s egen cookie er en første parts cookie. Denne cookie er en session cookie, som lever til du lukker din browser. Cookien bliver brugt til at gemme brugerindstillinger på serversiden.

Tredje parts cookies

Klinik Careteam bruger i visse tilfælde en række 3. parts services. Nogle af disse services bruger også cookies.

Persondatapolitik

Klinik Careteam, overholder på denne hjemmeside (www.careteam.dk) efter bedste overbevisning de fastlagte retningslinjer for behandling af persondata i henhold til EU-forordning om datasikkerhed af 25. maj 2018

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig

Mogens Christensen Tlf.: +45 61672887 E-mail: mogens@careteam.dk

Dataansvarlig

Careteam Fotografi Kollegievej 7 7300 Jelling

Vores behandling af dine personoplysninger

Klinik Careteam behandler kun personoplysninger, i den periode du er i behandling på klinikken. Typisk drejer det sig om personoplysninger, som navn, adresse, telefon og e-mail.

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Klinik Careteam sletter umiddelbart efter afslutningen af dit forløb dine personoplysninger.
Vi gemmer kun din mailadresse, hvis du giver tilsagn om at vi må bruge den.

Tjenester på andre medier

Denne hjemmeside kan indeholde mediefunktioner fra f.eks. Facebook, Twitter, LinkedIn og Youtube-videoer samt betalingstjenester, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du en række rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om, hvordan Klinik Careteam behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger til alternative leverandører (dataportabilitet).
  • Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

Klinik Careteam kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende eller kræver uforholdsmæssig store tekniske foranstaltninger Klinik Careteam vil tilstræbe at rette oplysninger med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi sletter personoplysninger fra vores tjenester, umiddelbart efter at behandlingen er færdiggjort, og vi ahr derefter INGEN oplysninger på vores klienter. Ønsker du at klage over Klinik Careteam håndtering af personoplysninger kan dette gøres til: www.datatilsynet.dk

Videregivelse af oplysninger

Klinik Careteam videregiver ikke personlige oplysninger til myndigheder, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Klinik Careteam. Undtagelsen er i disse tilfælde:

  • Med dit samtykke: Klinik Careteam videregiver kun personlige oplysninger til virksomheder, offentlige myndigheder eller enkeltpersoner uden for Klinik Careteam, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.
  • Til ekstern databehandling: Vi har IKKE eksterne partnere der har adgang til vores klientdata
  • Klinik Careteam videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Klinik Careteam , hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:
    • Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.
    • Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser.
    • Registrere, forhindre eller på anden måde beskytter mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer.

Informationssikkerhed

Klinik Careteam gemmer efter afslugningen af behandlingen, KUN din mailadresse. 
Vi bruger Mailchimp som sikrer at dine data opbevares sikkert, og du kan ved hver udsendelse af e-mails, med to klik slette din tilmelding.
Ønsker du at blive selttet kan du sende en mail til mogens(@)careteam.dk og bede om at blive slettet.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Klinik Careteam gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik. Skulle vi modtage en formel skriftlig klage, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Klinik Careteam samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere.

Ændringer

Klinik Careteams privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Klinik Careteam begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side.

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

11 + 13 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. 
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle
oplysninger vi har om dig. Læs persondatapolitik

"Få mine 3 trin til selvhypnose"

Få gode tilbud og rabatter "kun" til nyhedsmail modtagere og mine "3 trin til selvhypnose"

Ønsker du at ændre noget i livet, adfærd, vaner eller få mere energi, er selvhypnose et effektivt værktøj.


Efter tilmeldingen bliver du guidet til siden hvor du kan hente mine "3 trin til selvhypnose".

Vi har modtaget din tilmelding. Du bliver du biderestillet til siden hvor du kan hente dokumentet "3 trin til selvhypnose"

Pin It on Pinterest

Share This