Ring Nu

Tlf.: 2370 4747
Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Betal for dit hypnoseforløb i praktiske dele.

 

Hos Klinik Careteam, tilbyder vi nu finansiering af vores skønhedsbehandlinger gennem vores samarbejdspartner: Sundhed+.

Efter en kort ansøgningsproces, vil du blive bevilget op til 50.000 kr. som du selv bestemmer hvor meget du vil bruge af, samt hvor lang periode du vil betale tilbage over.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge. Løbetiden strækker sig fra 24-60 måneder, med fleksible muligheder såsom betalingsfri måneder mm.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du trykke herunder for at læse mere.

Skulle der opstå spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe både på telefon 8282 8383 og på e-mail: kontakt@sundhedplus.dk.

 
Delbetaling 1

Brug kreditten til stort og småt

Første gang du benytter kreditten, skal beløbet blot være minimum 500 kr. Herefter er der ingen minimumsgrænse for hvad du kan finansiere med en Sundhed+ Kredit.

Del betalingen op som det passer dig

Du vælger selv om du vil dele betalingen op i små eller store bidder. Med en Sundhed+ Kredit kan du tilbagebetale over 24 til 60 måneder, og du kan justere afdragsperioden hver gang du benytter kreditten.

Ingen ventetid – du får svar med det samme

Ansøg om et medlemskab nu, og vær klar til at benytte din Sundhed+ Kredit om 2 minutter.

Delbetaling 2

Gør som mere end 500 andre

Modtag min månedlige nyhedsmail.

 

Indholdet er relateret til hypnose, og er oplysende til hvordan din hjerne arbejder både for men også i mod dig.

Jeg bryder mig ikke om at modtage nyhedsmails der ikke har relevans, jeg har derfor gjort mig umage med at finde og skrive artikler der er interessante for de fleste.

Synes du indholdet er kedeligt kan du afmelde dig med et enkelt klik.

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk