nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og særligt sensitiv

Tag det roligt, du er ikke syg, og du er ikke forkert.

 

Er du særligt sensitiv og er det et problem for dig, kan hypnose hjælpe dig.

Særligt sensitive mennesker er relativt nyt fænomen, altså ikke at man er særligt sensitiv men det at man kalder mennesker for særligt sensitive. Man kan vel sige at det næsten er blevet til en diagnose, og det betyder for nogen at man bedre kan forstå hvorfor man reagerer som man gør.

Udfordringen er imidlertid at det kan være med til at fastholde personen i den overbevisning at man er særligt sensitiv, og man faktisk ikke kan gøre noget ved det.

At du er særligt sensitiv betyder at du er mere følsom end andre, man kan næsten sige at man er så følsom, at man faktisk kan føle andre menneskers følelser.

Det er der ikke noget galt i, men når andre menneskers følelser påvirker dig i negativ retning og på den måde påvirker dit liv, er det et problem.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig, i forhold til dit problem.

Bare det at du får at vide at du er meget sensitiv, vil gøre dig mere sensitiv.
I det øjeblik at man f.eks. af sine forældre en clairvoyant, alternativ behandler eller en læge, får at vide at man er særlig sensitiv, og når f.eks. forældrene taler om det til andre mens man hører på, så sker der faktisk det at man bliver mere og mere sensitiv, hvilket er det modsatte af at være følelsesmæssig robust.

I den verden vi er i, har alle behov for en vis grad af følelsesmæssig robusthed, så vi ikke bliver følelsesmæssigt kapret af alle de påvirkninger vi får, fra de mennesker vi møder på vores vej.

En vis form for følelsesmæssig robusthed vil virkelig gavne den meget sensitive, for vi kan ikke undgå at blive udsat for følelser i løbet af vores hverdag, vi kan ikke undgå at blive udsat for en adfærd fra andre der kan udfordre eller provokere den meget sensitive person.

Det den stærkt sensitive person har behov for, er det som det meget rationelle person har i høj grad, og det er en bevidsthed en klarhed om hvad det er der foregår lige nu.

 

Den gode nyhed er at man ved hjælp af hypnose kan få klienten til at blive opmærksom på at det analyseapparat man har, faktisk ligger os sover, men det kan aktiveres.
Når det er aktiveret får man ligesom et lille rum som man kan analysere den information man har fået, og derfra kan man så vælge sin reaktion. Med daglig træning kan man meget hurtigt blive bedre, til at bruge dette analyse apparat til sin egen fordel.

Når andre menneskers følelser påvirker dig i negativ retning og på den måde påvirker dit liv, er det et problem.
Hypnose mod særlig sensitivitet kan hjælpe dig til at få et mere balanceret liv.

Er du særligt sensitiv kan hypnose hjælpe dig
Er du særligt sensitiv kan hypnose hjælpe dig

Hypnoterapeuten kan give klienten en slags ”panser” som ved en senere aktivering, kan pakket klienten ind, som beskyttelse mod alle de følelsesmæssige input man får fra omverdenen. Man kan kalde det en ”mental distance” til virkeligheden som man kan sænke og hæve efter behov og overskud, i den aktuelle situation.

I det øjeblik den meget sensitive får blot en lille afstand til det der sker, kan man overleve hvad næste træk skal være. Man er altså blevet bevidst om at der foregår noget lige nu, altså har fået følelsen lidt på afstand, og med følelsen på afstand, har man alle muligheder for at vurdere følelsen og agere mere overvejet, i forhold til tidligere, hvor man bare blev ”kapret” af den.

Angst for covid-19

Hypnose er meget effektivt overfor særligt sensitive, og i de fleste tilfælde skal der kun to behandlinger til for at opnå en væsentlig forbedret tilstand hos klienten.

Behandlingerne kan foregå i klinikken i Løgstør, eller som en ONLINE session, som foregår via din computer, Tablet eller mobiltelefon.
Læs mere on ONLINE hypnose

Spørgsmål:
Kan jeg føle en forbedring efter første session?

Svar:
Jeg skal lære dig at kende, og det tager naturligvis noget tid. Derfor er der ikke så meget hypnosetid i den første behandling.
Mange klienter oplever dog en forbedring efter første session.

Spørgsmål:
Er der bivirkninger ved Hypnose og det at være særligt sensitiv?

Svar:
Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at du kan kontrollere dine følelser og lukke af for dem når det er nødvendigt for dig..

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et 100% korrekt svar på. Det er min erfaring at langt de fleste af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Hvad koster en behandling hvis man er særlig sensitiv?

Svar:
En session der var ca 1.5 time, koster 1.200,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.400.

jeg tilbyder forskellige betalingsmåder: ….læs mere

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam bruger vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er, nej – på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det, du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer. 
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Klienterne i klinikken , kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik