Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Tandlægeskræk kan afhjælpes med Hypnose

Tandlægeskræk virker ligesom fobi.
Der er mange aspekter forbundet med tandlægeskræk, såsom følelsen af afmagt og frygt. Følelsen er så dominerende for mange, at de ikke kommer afsted til det aftalte tandlægebesøg.
At undlade at gå til tandlæge er en af de steder hvor man meget ofte får en meget dyrere regning end hvis man havde gået jævnligt, da almindelige tandsygdomme, får lov til at udvikle sig i så høj en grad, at dine tænder  tager skade.

Med hypnose mod tandlægeskræk kan vi hjælpe dig med at behandle din “fobi” for tandlægebehandlingen. Hypnose og hypnoseterapi er velegnet til at ændre dine tanke- og adfærdsmønstre, og har derfor en meget positiv effekt på denne uhensigtsmæssige vane eller “fobi”.

HVORDAN FUNGERER HYPNOSE MOD TANDLÆGESKRÆK?
Det er vores tese at tandlægeskræk grundlægges ved en tidligere ubehagelig oplevelse hos en tandlæge, som har fæstnet sig i din underbevidsthed.

Din underbevidsthed har lagret denne forskrækkelse, og nu forsøger den advare dig hver gang, du går til tandlæge. Dette mærker man f.eks ved at man begynder at svede, hjertet slår hurtigt, vejrtrækningen påvirkes, og nogle klienter har fortalt at de bliver både bange og svimmel. Det er din underbevidsthed der forsøger at beskytte dig mod det, som din underbevidsthed forbinder med fare, jfr. en tidligere oplevelse.

I hypnosen omprogrammerer vi det program som du idag har kørende der siger “fare”. Vi bruger gennemprøvede hypnoseteknikker, for at “omprogrammere” de følelse du oplever omkring tandlægen, og erstatter dem med gode og positive følelser, og vi ændrer dit fokus til at du i stedet kigger på de mange gode ting der er ved at gå regelmæssigt til tandlæge.

Hypnose og hypnoseterapi er velegnet til at ændre dine tanke- og adfærdsmønstre
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose og tandlægeskræk 1
To gange hypnose og min tandlægeskræk er pist forsvundet....

Efter blot én hypnose behandling af Mogens Christensen mod min mangeårige tandlægeskræk, er jeg nu tæt på at være helt fri for min tandlægeskræk.

Tidligere var jeg så ”angrebet” af tandlægeskræk at jeg besvimede hver gang jeg var hos tandlægen, dette uanset om jeg fik noget lavet ved mine tænder eller ikke.

Hvert besøg hos tandlægen betød meget varme armhuler.

I dag sætter jeg mig ”forventningsfuld” i stolen for at få lavet mine tænder

Hilsen
Ivar

To gange hypnose og min tandlægeskræk er pist forsvundet....

Tusind tak for hjælpen

Jeg troede ikke på det, men efter ikke at have været til tandlæge i 5-6 år, trængte mine tænder meget til en behandling.
En ven fortalte om dig Mogens og hvad du kunne, og jeg ringede skeptisk til dig, og det skulle jeg have gjort for mange år siden.

Inden hypnosen, var jeg dødsensangst for at gå til tandlæge, og efter behandlingerne tænke jeg faktisk overhovedet ikke over det.

Det er ikke mindre en fantastisk at man på godt to timer, fuldstændig kan fjerne den ja dødsangst som jeg havde for tandlægen.

Du får min varmeste anbefaling Mogens

Kim Møller,Odense

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnotisør og hypnoterapeut: 
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose og tandlægeskræk 2

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne, kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig. 
Læs vores persondatapolitik