nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Overvind præstationsangst – kørekort – eksamen og generelt

 

Overvind Præstationsangst: Tips til Unge

Lider du af præstationsangst? Frygter du at fejle, når du skal præstere – om det så er til en eksamen, en køreprøve eller i en almindelig situation? Du er ikke alene. Præstationsangst er en udbredt følelse, der kan påvirke både dit mentale helbred og din evne til at yde dit bedste.

 

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig, i forhold til dit problem.

Det er vigtig at fastslå, at hvis man lider af præstationsangst, så oplever man både angst op- til og i selve situationen.

Det er det, man kalder “angsten for angsten”.  Angsten for angsten fylder ofte mere end selve angsten.

Føler du ofte præstationsangst, er det vigtigt at få gjort noget ved årsagen.

Gør du ikke dette, forstærker angsten med tiden sig selv, og i sidste instans kan det blive angsten, der styrer dit liv – både arbejdsmæssigt og socialt

Der er grunde til, at præstationsangst opstår. Disse grunde skal bearbejdes og forstås og “slippes”, og her er hypnoseterapi meget effektiv.

Præstationsangst er et problem som kan overvindes. Hypnose er meget effektivt, og i mere end 50% af tilfældende er en enkelt behandling nok til at opnå en voldsom forbedring af tilstanden.
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Præstationsangst 1

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Hypnose og præstationsangst. Præstationsangst kan komme af mange forskellige årsager
Jeppe kom over sit præstationsræs og fik mere selvtillid.

Hey Mogens

Jeg har lige fået karakteren 10 i min Matematik eksamen uden hjælpemidler.
Jeg er utrolig skuffet, da jeg ikke kan huske sidste gang jeg fik et 10 tal. Det er det fag jeg er bedst til i skolen, hvor jeg altid plejer at få 12, og kom derved til at tænke på at hvor er det dog ligemeget egentlig.

Jeg ved jo jeg er pisse god til Matematik, og det gør et fucking tal ikke. Derfor gør det mig ikke noget, og det er jo en helt anden følelse end inden jeg kom i hypnose hos dig.
Jeg er meget mere sikker på mig selv og har ikke brug for folks anerkendelse.

Det ville jeg bare sige tak for.
Fordi det er virkelig sådan en situation som har ændret sig.

Tak, god dag

Hilsen Jeppe fra Vejle

Klarede eksamen uden nerver.

Jeg vil starte med at sige at hypnose har gjort mit liv meget nemmere, selv om jeg fik at vide at “det er mig selv, der gør arbejdet” så havde jeg jo aldrig kunne klare det uden hypnose.

Det var kun min præstationsangst, jeg egentlig ville have kureret. Men efter første gang følte jeg, at jeg havde fået et nyt liv. Efter anden gang var jeg ret spændt på, at se hvordan det ville gå de skriftlige prøver. Det var underligt, jeg gik stille og rolig ind og skrev min opgave og kom glad ud igen. Jeg blev ikke pludselig dårlig eller sådan inden, som jeg plejer. Det føles dejligt. Efter alt det hypnose er jeg meget mere rolig omkring alt.

Jeg tænker ikke først 4 gange igennem om jeg tør gå hen og snakke med nogle. jeg gør det bare, enten kan de lide mig ellers kan de ikke. Det var som om jeg spærret mig selv for at vise hvor meget jeg kunne før, men det gør jeg ikke længere. Det er virkelig dejligt.

Endnu en gang mange tak.

Nadine

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken, der har præstationsangst, kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik