nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Præstationsangst

Lider du af præstationsangst betyder det , at du oplever frygt i forbindelse med at skulle præstere i en eller flere situationer. Karakteristisk for præstationsangst er en følelse af mindreværd, skam og for mange, følelsen af ikke at slå til. Præstationsangst er næsten altid forbundet med stor ubehag – både mentalt som kropsligt.

Mange unge oplever i en eksamenssituationen,  at man er bange for, eller har oplevet, at “klappen går ned”, at man ikke kan huske noget af det man har forberedt, eller at man er “helt blank”.
I klasselokalet oplever jeg mange der er bange for at række hånden op, af frygt for at blive vurderet/blive til grin.

Det er svært at yde noget, fordi angsten tager næsten al den energi man har. Ofte er tankerne omkring angsten, meget værre i hovedet på klienten, end den er i virkeligheden.

Det er helt naturligt at føle en form for nervøsitet i vigtige og stressede situationer.

 

 

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Det er vigtig at fastslå, at hvis man lider af præstationsangst, så oplever man både angst op- til og i selve situationen.

Det er det, man kalder “angsten for angsten”.  Angsten for angsten fylder ofte mere end selve angsten.

Føler du ofte præstationsangst, er det vigtigt at få gjort noget ved årsagen.

Gør du ikke dette, forstærker angsten med tiden sig selv, og i sidste instans kan det blive angsten, der styrer dit liv – både arbejdsmæssigt og socialt

Der er grunde til, at præstationsangst opstår. Disse grunde skal bearbejdes og forstås og “slippes”, og her er hypnoseterapi meget effektiv.

Hypnose og præstationsangst. Præstationsangst kan komme af mange forskellige årsager
Jeppe kom over sit præstationsræs og fik mere selvtillid.

Hey Mogens

Jeg har lige fået karakteren 10 i min Matematik eksamen uden hjælpemidler.
Jeg er utrolig skuffet, da jeg ikke kan huske sidste gang jeg fik et 10 tal. Det er det fag jeg er bedst til i skolen, hvor jeg altid plejer at få 12, og kom derved til at tænke på at hvor er det dog ligemeget egentlig.

Jeg ved jo jeg er pisse god til Matematik, og det gør et fucking tal ikke. Derfor gør det mig ikke noget, og det er jo en helt anden følelse end inden jeg kom i hypnose hos dig.
Jeg er meget mere sikker på mig selv og har ikke brug for folks anerkendelse.

Det ville jeg bare sige tak for.
Fordi det er virkelig sådan en situation som har ændret sig.

Tak, god dag

Hilsen Jeppe fra Vejle

Klarede eksamen uden nerver.

Jeg vil starte med at sige at hypnose har gjort mit liv meget nemmere, selv om jeg fik at vide at “det er mig selv, der gør arbejdet” så havde jeg jo aldrig kunne klare det uden hypnose.

Det var kun min præstationsangst, jeg egentlig ville have kureret. Men efter første gang følte jeg, at jeg havde fået et nyt liv. Efter anden gang var jeg ret spændt på, at se hvordan det ville gå de skriftlige prøver. Det var underligt, jeg gik stille og rolig ind og skrev min opgave og kom glad ud igen. Jeg blev ikke pludselig dårlig eller sådan inden, som jeg plejer. Det føles dejligt. Efter alt det hypnose er jeg meget mere rolig omkring alt.

Jeg tænker ikke først 4 gange igennem om jeg tør gå hen og snakke med nogle. jeg gør det bare, enten kan de lide mig ellers kan de ikke. Det var som om jeg spærret mig selv for at vise hvor meget jeg kunne før, men det gør jeg ikke længere. Det er virkelig dejligt.

Endnu en gang mange tak.

Nadine

Hypnose præstationsangst. Præstationsangst kan komme af mange forskellige årsager
Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik