nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Søvnproblemer

 

Har du problemer med at falde i søvn?

Alt for mange danskere har søvnproblemer og lider af periodiske eller konstante søvnforstyrrelser.  

SØVNPROBLEMER, SØVNLØSHED
Mange klienter har gennem årene fortalt mig at de ofte ligger og vender og drejser sig i sengen indtil midt på natten, eller måske lige inden vækkeuret ringer. Det betyder at du meget hurtigt kommer bagud med din søvn, og det betyder samtidigt at du bliver ukoncentreret på studie/arbejde. Søvnunderskud påvirker dit immunforsvar, og det betyder at du meget hurtigt risik

HYPNOSE ER EFFEKTIVT TIL AT AFHJÆLPE SØVNPROBLEMER OG SØVNLØSHED

Klienter i klinikken med søvnproblemer fortæller om, uro, usikkerhed, frygt, irritabilitet, dårlig hukommelse, en kortere lunte. Mange har i dag problemer i hverdagen, i hjemmet, i kærlighedslivet, med børnene, på arbejdet, og livet giver os til tider hårde perioder, når personer tæt på os, pludseligt ikke er her mere.

Tanker der fylder meget i din hverdag gør at din underbevisthed arbejder med problemerne, og det gør den også om natten. I hypnosen lærer jeg dig flere teknikker der gør, at du nemmere falder i søvn.

Samtidigt får du en mere rolig og længerevarende søvnrytme, hvilket bevirker at du er mere frisk om dagen, og bedre kan passe dit arbejde/studie.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Lises liv blev forandret efter hypnosen.

Jeg prøvede hypnose fordi jeg havde haft store søvnproblemer i mange år.

Jeg var sikker på at det handlede om stress på arbejdet og en ond cirkel omkring stress og manglende søvn. Mange nætter sov jeg kun tre til fire timer. Når jeg skulle til arbejdsmøder, hvor jeg skulle køre langt og være meget på, tog jeg aftenen før en sovepille.

Mit liv er blevet helt forandret efter to gange hypnose. Tænk at mit soveproblem handlede om noget helt andet og skulle findes i min underbevidsthed.

Jeg fik i hypnosen kontakt med min underbevidsthed og fandt de blokeringer der påvirkede min nattesøvn og mit daglige liv. Den 20. december 2007 var et vendepunkt i mit liv. Selve hypnosen var en meget stærk oplevelse som står som noget af det tydeligste i mit liv.

Jeg sover godt om natten nu. Jeg er blevet meget mere glad. Jeg sætter ikke så store krav til mig selv som tidligere. Jeg slapper meget mere af. Det er som om jeg har gearet ned fra femte til tredje gear og jeg giver også mig selv lov til at køre i tomgang. Jeg har altid stillet store krav til mig selv og var altid i gang med noget.

Nu kan jeg også nyde bare at slappe af. Jeg har fortalt alle, der gad høre på det om mine oplevelser med hypnose.

 

Mange varme hilsner fra Lise

Hypnose mod søvnproblemer
Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken, der kommer med søvnproblemer, kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik