Ring Nu

Tlf.: 2370 4747
Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og hovedpine

Hyppig hovedpine eller migræne er en folkesygdom, der rammer omkring 16% (770.000) af den danske befolkning.

Mere end 3% af befolkningen har hovedpine hver eneste dag eller mere end hver anden dag året igennem.

Forekomsten af oplevet hovedpine blandt børn og unge under 20 år er omkring 58%.
Kilde: Nationalt videnscenter for hovedpine (marts 2022)

Jeg har som terapeut fokus på de ting i din hverdag der giver smerterne (trækker i bardunerne i teltet)

Hypnose og hovedpine 1

Hvorfor lider så mange af hovedpine?
Som jeg ser det, skyldes det spændinger, der i høj grad kommer af, at din hjerne på overarbejde. Dagligt bliver vi til stadighed bombarderet med informationer fra tv, sociale medier, radio og aviser, og det har konsekvenser, både gode og dårlige. Prøv at tænke bare en lille ting, som hvad der sker, når du sidder i sofaen og egentlig skal slappe af, og du så ser et indslag om krigen i Ukraine, hvor civile og uskyldige bliver dræbt.

Gør det dig afslappet? Nej, det gør det så absolut ikke, men det gør at du holder op med at trække vejret og spænder op.
Hvis du er meget spekulativ, bekymret eller sensitiv kan du blive særlig berørt. Når man er bekymret i længere tid er det helt klassisk at man får spændinger i kæbe, hals og nakke, og de er endda meget ofte skyld i hovedpine.

Hvis du så oven i købet sover dårligt, så får din krop ikke slappet ordentlig af og det kan sætte sid til tilbagevendende hovedpiner og for nogen endda migræne.
Du kan tænke på det som et telt, hvor bardunerne, er spændt ud til hver side. Hvis der kommer et træk i den ene bardun, er man også nødt til at trække i den anden bardun, ellers vælter teltet, og det er også det, der sker med spændinger i kroppen: Hvis du spænder i en muskel i halsen, vil der komme en modspænding et andet sted, og så er det, at du kan få smerter og hovedpine.

Når klienter kommer til mig med tilbagevendende hovedpiner og migræne er smerten faktisk aldrig hovedproblemet.
Jeg har som terapeut fokus på de ting i din hverdag der giver smerterne (trækker i bardunerne i teltet)
Efter hypnosen, hvor vi behandlet de mønstre der ikke fungerer hos klienten, oplever mere end 90% af mine klienter, at smerten forsvinder fuldstændigt, og det bare efter 2-3 behandlinger.
Som jeg ser det på det, så er det sådan at når kroppen begynder at slappe af, så bliver alting mere normalt, og dermed forsvinder smerterne

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Er der bivirkninger ved Hypnose mod Hovedpine?

Svar:
Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at fjerne lige netop dit problem.

Spørgsmål:
Kan alle komme i hypnose

Svar:
Jeg tror at jeg i de sidste 10 år har haft to klienter der ikke kunne slappe af, så mit svar er JA, det kan over 99% af alle.

Spørgsmål:
Hvad koster en behandling for hypnose mod allergi?

Svar:
En session der var ca 1.5 time, koster 1.000,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.000.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnotisør og hypnoterapeut:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose og hovedpine 2

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne med hovedpine kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk