nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og tankemylder

Har du nogensinde ligget vågen om natten og ikke kunne falde i søvn, fordi din hjerne var fyldt med tanker? Eller har du oplevet, at du ikke kunne koncentrere dig om dit arbejde, fordi du hele tiden tænkte på noget andet? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så lider du måske af tankemylder. Tankemylder er en tilstand, hvor man har for mange tanker på én gang, og man ikke kan styre dem eller slippe af med dem. Det kan være meget stressende og frustrerende, og det kan påvirke ens livskvalitet negativt. Men der er en løsning. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvad tankemylder er, hvorfor det opstår, og hvordan du kan stoppe det med en simpel og effektiv metode.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Inga fra Billund har fortalt mig
Da jeg selv led af tankemylder, var det som om, jeg havde en indre radio, der spillede hele tiden. Jeg kunne høre stemmer, der fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, hvad jeg ikke skulle gøre, hvad jeg havde gjort forkert, hvad jeg skulle bekymre mig om, og hvad jeg skulle forberede mig på. Det var udmattende og irriterende, og jeg følte mig aldrig rolig eller glad. Jeg prøvede mange forskellige ting for at slukke for radioen, men intet virkede. Jeg tog sovepiller, jeg mediterede, jeg gik til terapi, jeg drak alkohol, men ingenting hjalp. Jeg var ved at miste håbet, indtil jeg fandt ud af om Open Focus.

Tankemylder kan være meget smertefuldt og isolerende. Det kan gøre dig deprimeret, angst, vred, skyldig, skamfuld eller ensom. Det kan ødelægge dit selvværd, dit forhold, dit arbejde og din sundhed. Det kan gøre dig til en skygge af dig selv, der ikke kan nyde livet eller nå dine mål. Men du fortjener bedre. Du fortjener at være fri for tankemylder og at føle dig rolig, glad, selvsikker og kreativ. Du fortjener at være dig selv og at leve dit fulde potentiale. Og det er muligt med Open Focus.

Effektiv øvelse til at stoppe tankemylder

Vil du have min effektive hjemmeøvelser der kan gøres på 2 minutter, der effektivt stopper dit tankemylder?
Tilmeld dig min nyhedsmail, og få den tilsendt indenfor 5 min.

Er du interesseret i spændende artikler og nyt om hypnose?

Gør som mere end 700 andre.
Tilmeld dig min nyhedsmail og du får du hver måned tilsendt en spændende artikel.

Læs mere og tilmeld dig

Hypnose mod tankemylder
Oplever du tankemylder, så kan hypnose være vejen væk....

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.
Du skal dertil være indstillet på at du skal “træne” hver eneste dag.

Spørgsmål:
Er der bivirkninger ved Hypnose mod tankemylder?

Svar:
Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at fjerne lige netop dit problem.

Spørgsmål:
Kan alle komme i hypnose

Svar:
Jeg kan ikke bringe dig i hypnose, men du kan ved at lytte og “være med” i det jeg siger, tillade dig selv at slappe så meget af, at du glider i hypnose.
Jeg tror at jeg i de sidste 10 år har haft tre-fire klienter der ikke kunne slappe af, så mit svar er JA, det kan over næsten af alle.

Spørgsmål:
Hvad koster en behandling for hypnose mod tankemylder?

Svar:
En session der var ca 1.5 time, koster 1.200,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.400.

Jeg tilbyder forskellige betalingsmåder: ….læs mere
Læs om betalingsmåder

Hypnose mod tankemylder

Jeg bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne der bruger hypnose mod tankemylder kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik