nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

 

Du kan overvinde social angst ved hjælp af hypnose terapi

Hypnose kan være nøglen til at hjælpe dig af med din sociale angst.

Mennesker er flokdyr Som mennesker har vi et grundlæggende behov for social kontakt med familie, venner og kolleger. Det er livsnødvendigt for os, når vi er små, og det er gavnligt for os hele livet igennem. Når vi står over for udfordringer, søger vi naturligt mod andre for at dele vores oplevelser og få støtte.

Men nogle gange kan vi også opleve, at social kontakt er svær – selvom vi samtidig har brug for den. Så kan vi have en tendens til at trække os tilbage – men det forværrer kun problemet. Det kan virke som et paradoks, men det giver mening, når vi forstår os selv som flokdyr.
Vi er skabt til at leve i en flok. I fortiden var det livsfarligt at blive udstødt af flokken og fællesskabet, for så var man overladt til farlige dyr og vejrforhold. At være sammen med andre giver os tryghed, intimitet og glæde. At lege giver os mulighed for at øve os på farlige situationer og finde vores plads i flokken.

Vi er afhængige af hinanden Mennesket har derfor udviklet stærke sociale kompetencer og en følsomhed over for det sociale. Sociale problemer kan tage mange former. Den mest almindelige fobi er frygten for at tale foran andre mennesker. Det er forståeligt, når man tænker på, hvor farligt det kunne være at sige noget forkert i fortiden, hvor man risikerede at blive udstødt af flokken.
Hjernen er bygget til det Vi har stort set de samme hjerner som vores forfædre for tusindvis af år siden.

Hjernens vigtigste opgave er at holde os i live. Det gør den ved at overvåge både vores krop og omgivelserne konstant. Den forsøger at skabe mening mellem det, vi tidligere har oplevet, og det vi oplever lige nu – og så forsøger den at forudsige, hvad der kommer til at ske, så vi undgår at komme i problemer fremover.

 

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

 

Social angst
Angst i sociale situationer gør det svært for os at være sammen med andre mennesker. Det kan opstå, hvis hjernen bliver for overaktiv i sin forudsigelse og tidligere har lært, at bestemte situationer skaber en fornemmelse af fare. De primitive, instinktive dele af hjernen reagerer kun på, at der tidligere har været en oplevelse af frygt. Og selvom vi bevidst forsøger at overbevise os selv eller andre om, at der ikke er en reel fare, så insisterer den primitive del af hjernen på at beskytte os ved at få os til at flygte – altså undgå den sociale situation, hvor angsten opstår.

Når jeg arbejder med angst og problemer med social kontakt, handler det først og fremmest om at finde frem til, i hvilke sammenhænge, man oplever sit sociale problem. Derefter begynder vi med tankeeksperimenter og hypnose at ændre på hjernens opfattelse.

Jeg anvender med flere metoder der er meget effektive. Mange fortolker sociale problemer som om, der er noget “galt” med dem selv, men i virkeligheden gør hjernen bare det, den skal: forsøger at undgå problemer. Når denne “misforståelse” er forsvundet, er problemet også.

Tag det første skridt mod at få bugt med dit problem.

Book en uforpligtende og afklarende samtale, hvor jeg vil fortælle dig hvordan jeg arbejder og hvordan jeg tilpasser hypnosen til lige netop din problemstilling..

 

–> Book her

i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Få det bedre med social angst med hypnoseterapi
Hypnose og social angst 1
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik