nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og allergi

 

Oplev frihed fra allergien med specialtilpasset hypnose


Hvad er allergi?
Allergi er en reaktion i immun systemet mod noget, som ikke direkte er farligt for kroppen. Man kan være allergisk overfor f.eks. støvmider i husstøv, svampesporer, pollen, græs og stoffer i visse fødevarer og medicin.

Symptomerne opleves ofte som øjne der løber i vand, kløe i øjne, næse, svælg eller på kroppen. Det kan være vejrtræknings problemer og nysen.

Behandlingen via lægen foregår normalt med antihistamin, eller andre medikamenter i svære tilfælde.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Allergi kan være en pinefuld og forstyrrende tilstand for mange mennesker, især i de varmere måneder, hvor pollen fra blomstrende planter, træer og græs er særligt udbredt. Traditionelle behandlingsformer inkluderer antihistaminer, steroider og immunterapi, men der er en alternativ behandlingsmetode, som er blevet stadig mere populær på det seneste: hypnose.

Hypnose er en form for terapi, hvor en hypnotisør guider patienten ind i en trance-lignende tilstand. I denne tilstand kan hypnotisøren kommunikere med patientens underbevidsthed og hjælpe dem med at ændre deres tankegang og adfærd. Men hvordan kan hypnose hjælpe med at lindre pollenallergi?

Ifølge forskning har hypnose vist sig at have en betydelig effekt på at reducere symptomerne på allergi. En undersøgelse fra 2016, offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift “International Archives of Allergy and Immunology”, viste, at hypnose var mere effektiv end placebo i at reducere symptomerne på allergi. En anden undersøgelse fra 2005, offentliggjort i “Journal of Psychosomatic Research”, fandt, at hypnose var i stand til at reducere symptomerne på f.eks. pollenallergi i op til to år efter behandlingen.

Så hvordan virker hypnose mod nallergi? En teori er, at hypnose kan påvirke patientens immunsystem og reducere inflammation i kroppen. En anden teori er, at hypnose kan ændre patientens respons på allergenet og dermed reducere symptomerne på allergien.

Uanset årsagen er hypnose en sikker og ikke-invasiv behandlingsform, der kan bruges som en alternativ til traditionel medicin. Det kan også have den ekstra fordel, at det kan hjælpe patienten med at tackle de følelsesmæssige og psykologiske belastninger, der kan følge med at have en allergisk reaktion.

Så hvis du lider af allergi og er træt af at tage medicin, kan hypnose være en effektiv og bæredygtig behandlingsmulighed for dig.

Er du interesseret i spændende artikler og nyt om hypnose?

Gør som mere end 500 andre.
Tilmeld dig min nyhedsmail og du får du hver måned tilsendt en spændende artikel.

Læs mere og tilmeld dig

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Er der bivirkninger ved Hypnose mod allergi?

Svar:
Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at fjerne lige netop dit problem.

Spørgsmål:
Kan alle komme i hypnose

Svar:
Jeg tror at jeg i de sidste 10 år har haft to klienter der ikke kunne slappe af, så mit svar er JA, det kan over 99% af alle.

Spørgsmål:
Hvad koster en behandling for hypnose mod allergi?

Svar:
En session der var ca 1.5 time, koster 1.200,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.400.

Jeg tilbyder forskellige betalingsmåder: ….læs mere
Læs om betalingsmåder

Hypnose og allergi

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose og allergi
Klara blev allergifri på 1.5 time

Sarah på 9 år kom i klinikken med sin mor. Klaras mor skriver på min Facebookside, 6 måneder efter hypnosen: Jeg vil sige at det er nok noget af det vidste jeg endnu har gjort som mor. Men JA Sarah havde virkelig ingen udslag. Og hun har været medicin FRI siden vi var ved Mogens. Hun har i dag været ude og lege meget på græs og der har ikke været NOGEN som helst reaktion.

Morten slap af med sin allergi overfor græspollen

Hej Mogens. Det var en stor oplevelse at besøge dig, ja jeg har stadig nu 2 mdr. efter svært ved at fatte hvad der skete. Jeg kom til dig med røde og kløende øjne og havde det faktisk ret skidt. Vi talte kort om mit problem, og du fik mig i hypnose. Da jeg kom ud af hypnosen var mine røde øjne helt normale. Du sagde til mig, kan du høre at naboen slår græs, og smilede….Det kunne jeg godt og vi gik derefter over til naboen og stod på hendes græsplæne mens der blev slået græs. Jeg mærkede intet…….det er simpelthen for vildt…. Jeg har haft svær allergi i mere end 20 år, og du fjernede det på under to timer, og jeg har ikke så meget som kløet mig i øjnene siden, og nu kan jeg deltage på terrassen uden at jeg er påvirket på nogen måde, jeg går nu aftenture i området hvor jeg bor, det har jeg ikke kunnet før (altså i græsperioden) Alle mennesker burde vide hvad det er du kan……… Tusind tak for hjælpen Morten fra Vejle

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne der bruger hypnose mod allergi og pollenallergi kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk