nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og allergi

 

Få bugt med din allergi med hypnose, der passer til dig


Hvad er allergi?
Allergi er en unødvendig reaktion fra immunsystemet på noget, som kroppen ikke har brug for at bekæmpe. Man kan udvikle allergi overfor f.eks. husstøvmider, skimmelsvamp, pollen, græs og bestemte fødevarer og mediciner.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig, i forhold til dit problem.

 

Allergien kan vise sig som tåreflåd, kløe i øjne, næse, hals eller hud. Det kan også give vejrtrækningsvanskeligheder og nysen.

Allergi kan være en plagsom og hæmmende lidelse for mange mennesker, især i de varme måneder, hvor pollen fra blomster, træer og græs er mest fremtrædende.

De almindelige behandlinger består af antihistaminer, steroider og immunterapi, men der er et andet behandlingsvalg, som er blevet mere og mere udbredt gennem de sidste 30 år: hypnose.

Hypnose er en type terapi, hvor en hypnotisør fører patienten ind i en trance-lignende tilstand. I denne tilstand kan hypnotisøren nå patientens underbevidste sind og hjælpe dem med at ændre deres tanker og adfærd.

Men hvordan kan hypnose afhjælpe allergi?
Ifølge forskning har hypnose vist sig at have en markant effekt på at nedsætte allergisymptomer.
En undersøgelse fra 2016, udgivet i det videnskabelige tidsskrift “International Archives of Allergy and Immunology”, viste, at hypnose var mere virksom end placebo til at nedsætte allergisymptomer.
En anden undersøgelse fra 2005, udgivet i “Journal of Psychosomatic Research”, fandt, at hypnose kunne nedsætte symptomerne på f.eks. pollenallergi i op til fem år efter behandlingen.

Så hvordan virker hypnose mod allergi?
En teori er, at hypnose kan påvirke patientens immunsystem og dæmpe inflammation i kroppen. En anden teori er, at hypnose kan ændre patientens reaktion på allergenet og dermed nedsætte allergisymptomerne. Uanset årsagen er hypnose en sikker og ikke-indgribende behandlingsform, som kan bruges som et supplement til traditionel medicin.
Det kan også have den ekstra fordel, at det kan hjælpe patienten med at håndtere de følelsesmæssige og mentale belastninger, som kan opstå ved at have en allergisk reaktion.
Så hvis du lider af allergi og er træt af at tage medicin, kan hypnose være en løsning for dig.

Er du interesseret i spændende artikler og nyt om hypnose?

Gør som mere end 700 andre.
Tilmeld dig min nyhedsmail og du får du hver måned tilsendt en spændende artikel.

Læs mere og tilmeld dig

Tag det første skridt mod at få bugt med dit problem.

Book en uforpligtende og afklarende samtale, hvor jeg vil fortælle dig hvordan jeg arbejder og hvordan jeg tilpasser hypnosen til lige netop din problemstilling..

 

–> Book her

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Er der bivirkninger ved Hypnose mod allergi?

Svar:
Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at fjerne lige netop dit problem.

Spørgsmål:
Kan alle komme i hypnose

Svar:
Jeg tror at jeg i de sidste 10 år har haft to klienter der ikke kunne slappe af, så mit svar er JA, det kan over 99% af alle.

Spørgsmål:
Hvad koster en behandling for hypnose mod allergi?

Svar:
En session der var ca 1.5 time, koster 1.200,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.400.

Jeg tilbyder forskellige betalingsmåder: Læs om betalingsmåder

Hypnose og allergi

Jeg bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Hypnose og allergi
Klara blev allergifri på 1.5 time

Sarah på 9 år kom i klinikken med sin mor. Klaras mor skriver på min Facebookside, 6 måneder efter hypnosen: Jeg vil sige at det er nok noget af det vidste jeg endnu har gjort som mor. Men JA Sarah havde virkelig ingen udslag. Og hun har været medicin FRI siden vi var ved Mogens. Hun har i dag været ude og lege meget på græs og der har ikke været NOGEN som helst reaktion.

Morten slap af med sin allergi overfor græspollen

Hej Mogens. Det var en stor oplevelse at besøge dig, ja jeg har stadig nu 2 mdr. efter svært ved at fatte hvad der skete. Jeg kom til dig med røde og kløende øjne og havde det faktisk ret skidt. Vi talte kort om mit problem, og du fik mig i hypnose. Da jeg kom ud af hypnosen var mine røde øjne helt normale. Du sagde til mig, kan du høre at naboen slår græs, og smilede….Det kunne jeg godt og vi gik derefter over til naboen og stod på hendes græsplæne mens der blev slået græs. Jeg mærkede intet…….det er simpelthen for vildt…. Jeg har haft svær allergi i mere end 20 år, og du fjernede det på under to timer, og jeg har ikke så meget som kløet mig i øjnene siden, og nu kan jeg deltage på terrassen uden at jeg er påvirket på nogen måde, jeg går nu aftenture i området hvor jeg bor, det har jeg ikke kunnet før (altså i græsperioden) Alle mennesker burde vide hvad det er du kan……… Tusind tak for hjælpen Morten fra Vejle

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne der bruger hypnose mod allergi og pollenallergi kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik