Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og sorg

Alle mennesker bliver på et tidspunkt i livet udsat for sorg og bekymringer.

Det kan f.eks være at man mister en man holder meget af, eller en tæt på en bliver syg og dør. Hvis ægteskabet går i stykker, eller man f.eks mister sit arbejde, eller måske mister sit kæledyr, føler man sorg.

Sorg kan være svært at komme over, og når man taler om den mistede mærkes en knugende følelse, måske i maven, brystet, halsen eller man gæder eller får tårer i øjnene.

Én til to behandlinger og du mærker ikke følelsen af sorg mere, og du kan tale om den mistede, uden den knugende fornemmelse i kroppen.

Claus kom over sin kærestesorg

Sorg over at have mistet en kæreste

Tak for sidst Mogens.

Jeg må sige, jeg har fået det væsentligt bedre efter de få gange hos dig. Jeg er blevet langt mere positiv og lader mig ikke længere bekymre over mit knuste forhold. Mit relation til mine forældre har også ændret sig. Fra at være anstrengt og fyldt med negative tanker har det faktisk ændret sig til det modsatte. Jeg lader mig ikke længere irritere over ting de siger og gør – det preller bare af som regndråber på en paraply. Jeg kan kun sige mange tak for hjælpen.

Håber du kan bruge ordene.  Jeg har prøvet at ‘hypnotisere’ mig selv som du fortalte mig med at tælle baglæns fra 50. Jeg har prøvet det nogle gange – sidste gang igår aftes inden jeg skulle sove. Jeg lagde meget vægt på at slappe helt af og lade min krop blive tung som bly. For hver nedtælling sagde jeg højt til mig selv, at gå dybere ned og lade min krop blive tungere. Efter 10-15 minutter fik jeg følelsen af, at min krop rent faktisk vejede ubeskriveligt meget. Den var så tung at jeg ikke kunne løfte hverken arme eller ben. Selv mit hoved føltes kæmpestort og ufatteligt tungt. Det eneste jeg kunne bevæge var mine læber som virkede tynde som sytråd i forhold til resten af min krop. Det var enormt virkeligt og rigtig fedt. Kan det virkelig lade sig at gøre at hypnotisere sig selv på den måde ?

Med venlig hilsen

Claus

Jeg tvivlede m,eget på om du kunne hjælpe mig.

Sorg over at have mistet en slægtning
Jeg lovede dig at melde tilbage i denne uge om hvordan det går.
Jeg synes det går rigtig fint. Jeg må ellers indrømme jeg tvivlede meget da jeg kom til dig sidste mandag, da det havde været en hård uge. Men siden jeg tog af sted igen, har det gået godt. Jeg har ikke tænkt negative tanker siden og hvis jeg “kommer til det” af gammel vane, så er jeg nu i stand til at stoppe mig selv og sige til mig selv. “Hov hov sådan tænker du ikke mere” og så siger jeg den sætning jeg fik af dig (“jeg er glad, positiv og fuld af energi”) inde hovedet og så kan jeg vende det til gode tanker igen.

Jeg kan dog stadig have tendenser til at blive hidsig når jeg er sulten, men jeg ved jo hvorfor og at det bare gælder om at få noget at spise. Jeg er begyndt at have en müslibar med, når jeg ved der er lang tid til næste måltid og så kan jeg for det meste undgå de situationer.

Jeg føler mig generelt “lettere” inde i mig selv og bekymrer mig ikke så meget om fremtiden mere. Den kan bare komme og så tager jeg mig af den hen af vejen. 1000 tak for hjælpen. Jeg håber virkelig det bliver ved at virke, for jeg har det MEGET bedre med mig selv nu.

Hilsen Karen

Hypnoterapeut:
Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen.
Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

13 + 10 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.

Pin It on Pinterest

Share This