nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og sorg

Alle mennesker bliver på et tidspunkt i livet udsat for sorg og bekymringer.

 

Det kan f.eks være at man mister en man holder meget af, eller en tæt på en bliver syg og dør. Hvis ægteskabet går i stykker, eller man f.eks mister sit arbejde, eller måske mister sit kæledyr, føler man sorg.
Sorg kan være svært at komme over, og når man taler om den mistede mærkes en knugende følelse, måske i maven, brystet, halsen eller man græder eller får tårer i øjnene.

Nogle gange sidder man fast i en af de fire første stadier af sorg.

De fem stadier af sorg:

1. Isolation og benægtelse
2. Vrede
3. Forhandling
4. Depression
5. Accept

Til at begynde med prøver de fleste at lade som om, at tabet ikke har fundet sted, ofte trækker man sig tilbage fra de sociale netværk, man har færdes i.

Sorg kan også udtrykke sig i vrede, vreden kan være rettet mod sig selv, men også mod personen som forårsagede smerten (selvom vedkommende måske er afgået ved døden).
Nogle retter vreden mod hele verden for at lade det ske. Man kan være sur på sig selv for at man lod det ske, selvom det set i bakspejlet godt kan se, at det ikke var realistisk at man kunne gøre noget for at stoppe det.

De der får en depression ovenpå en sorg, oplever for det meste at man føler sig følelsesløs, selvom vreden og “ked af det heden”, er ubearbejdet i underbevidstheden. Når vreden, sorgen eller “ked af det heden” har lagt sig, er man klar til at acceptere tabet.

Efter to til tre behandlinger mærker du ikke følelsen af sorg mere, og du kan tale om den mistede, uden den knugende fornemmelse i kroppen.

Tag beslutningen i dag og kom videre i livet. Få den hjælp og støtte, som du har brug for, og få det nye glade og positive liv, som du fortjener.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Hypnose og sorg
Hypnose og sorg
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.

Jeg bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Claus kom over sin kærestesorg

Sorg over at have mistet en kæreste

Tak for sidst Mogens.

Jeg må sige, jeg har fået det væsentligt bedre efter de få gange hos dig. Jeg er blevet langt mere positiv og lader mig ikke længere bekymre over mit knuste forhold.

Min relation til mine forældre har også ændret sig. Fra at være anstrengt og fyldt med negative tanker har det faktisk ændret sig til det modsatte. Jeg lader mig ikke længere irritere over ting de siger og gør – det preller bare af som regndråber på en paraply.

Jeg kan kun sige mange tak for hjælpen. Håber du kan bruge ordene.

Jeg har prøvet at ‘hypnotisere’ mig selv som du fortalte mig med at tælle baglæns fra 50. Jeg har prøvet det nogle gange – sidste gang i går aftes inden jeg skulle sove.

Jeg lagde meget vægt på at slappe helt af og lade min krop blive tung som bly. For hver nedtælling sagde jeg højt til mig selv, at gå dybere ned og lade min krop blive tungere. Efter 10-15 minutter fik jeg følelsen af, at min krop rent faktisk vejede ubeskriveligt meget. Den var så tung at jeg ikke kunne løfte hverken arme eller ben. Selv mit hoved føltes kæmpestort og ufatteligt tungt. Det eneste jeg kunne bevæge var mine læber som virkede tynde som sytråd i forhold til resten af min krop. Det var enormt virkeligt og rigtig fedt.

Kan det virkelig lade sig at gøre at hypnotisere sig selv på den måde?

Med venlig hilsen Claus

Jeg tvivlede meget på om du kunne hjælpe mig.

Sorg over at have mistet en slægtning
Jeg lovede dig at melde tilbage i denne uge om hvordan det går.
Jeg synes det går rigtig fint. Jeg må ellers indrømme jeg tvivlede meget da jeg kom til dig sidste mandag, da det havde været en hård uge. Men siden jeg tog af sted igen, har det gået rigtigt godt. Jeg har ikke tænkt negative tanker siden og hvis jeg “kommer til det” af gammel vane, så er jeg nu i stand til at stoppe mig selv og sige til mig selv. “Hov hov sådan tænker du ikke mere” og så siger jeg den sætning jeg fik af dig (“jeg er glad, positiv og fuld af energi”) inde hovedet og så kan jeg vende det til gode tanker igen.

Jeg kan dog stadig have tendenser til at blive hidsig når jeg er sulten, men jeg ved jo hvorfor og at det bare gælder om at få noget at spise. Jeg er begyndt at have en müslibar med, når jeg ved der er lang tid til næste måltid og så kan jeg for det meste undgå de situationer.

Jeg føler mig generelt meget “lettere” inde i mig selv og bekymrer mig ikke så meget om fremtiden mere. Den kan bare komme og så tager jeg mig af den hen af vejen. 1000 tak for hjælpen. Jeg håber virkelig det bliver ved at virke, for jeg har det MEGET bedre med mig selv nu.

Hilsen Karen

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Hypnose og sorg
Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken der ønsker hjælp til en sorg, kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik