nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

 

Hypnose mod Depression – Find Vejen Mod Lyset

Livet kan føles som en tåget mørke, når depressionen tager fat. Men der er en vej ud af mørket, og den vej hedder hypnose. Lad mig guide dig tilbage mod lyset.

Forskningens Overraskende Indsigt
Traditionelle terapiformer har længe set depression som en udfordring, der kræver dybdegående analyse og medicinsk behandling. Men den nyeste forskning viser noget bemærkelsesværdigt: Du kan selv kontrollere din depression.

Negative tanker, oplevelser og følelser spiller en afgørende rolle. Når vi håndterer dem uhensigtsmæssigt, kan depressionen tage over. Men der er håb. Ved hjælp af hypnose og hjemmeøvelser lærer jeg dig at tage styringen over dine tanker. Vi reducerer symptomerne og skaber en vej tilbage til balance.

Adrian Wells’ Visdom:
Den engelske psykolog Adrian Wells siger det så præcist: “Man kan ikke overvinde et overtænkningsproblem ved at tænke mere eller tænke ‘rigtigt’. KUN ved at tænke mindre.”

I min klinik arbejder vi netop med at tænke mindre. Vi fokuserer ikke kun på at behandle symptomerne, men også på at forebygge tilbagefald senere i livet. For du fortjener mere end bare midlertidig lettelse – du fortjener varig forandring.

Tag Det Første Skridt:
Er tankemylder og katastrofetanker en del af din hverdag? Lad os tage det første skridt sammen. Book en afklarende samtale. Vi taler om dit problem, og jeg deler min tilgang. Efter samtalen vil du være bedre rustet til at træffe en kvalificeret beslutning om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig.

Genfind livsglæden og skab varig forandring
Dit ubevidste sind gemmer ikke kun på bekymringer og udfordringer – det er også fyldt med de gode oplevelser, der har formet dig. Mens det bevidste sind arbejder logisk og analytisk i løbet af dagen, har det kun en begrænset lagerkapacitet. Til gengæld har dit ubevidste sind plads til alt det, du har hørt, set, smagt, duftet og følt. Det er her, de positive, glade og trygge minder findes.

Hypnose retter sig mod dit ubevidste sind og påvirker det i en positiv retning. Når du hypnotiseres, sættes dit kritiske bevidste sind midlertidigt ud af spil, og dit ubevidste sind åbner sig for forslag og forandringer. Det er her, vi kan skabe varige forbedringer i dit mentale velvære.

Hypnose mod Depression: 
Depression påvirker livskvaliteten dybt, uanset dens form. Men der er håb. Hypnose mod depression kan hjælpe dig med at finde frem til de udløsende faktorer og bearbejde dem. Lad os sammen genfinde dit livsmod og overskud.

Et typisk hypnoseforløb mod depression består af 3-5 sessioner på klinikken. Disse konsultationer suppleres med selvhypnose ved hjælp af en lydfil eller hjemmeopgaver. Lydfilerne, udviklet af førende hypnotisører i USA og England.
Lydfilen giver ikke kun afslapning og ro, men også teknikker, som din underbevidsthed dagligt arbejder med. Resultatet? Nye, mere konstruktive måder at tænke på – og et skridt nærmere det gode liv.

Lad os sammen skabe forandring. Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan hypnose kan hjælpe dig. Livsglæden venter på dig.

Prøv hypnose mod depression, og bliv glad igen

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Følg Klinik Careteam på facebook

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Jeg bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Deprssion
Tommy fik det meget bedre efter 5 hypnosesessioner

Tommy havde det svært ved at få skrevet hvad han gerne ville, så han bad mig stille nogle spørgsmål som han har svaret på.

Hvordan oplevede du vores første samtale i telefonen?:
Jeg var meget nervøs til vores første samtale. Jeg kæmpede meget med min angst og vidste ikke hvad jeg skulle sige, men Mogens er meget nem at snakke med og er god til at gøre en rolig og tryg. Vi fik en god lang snak om hvad han ville foreslå vi kunne prøve og hvad vi kunne have fokus på under et hypnoseforløb hos ham.

Hvordan oplevede du hypnosesessionerne?:
Jeg oplevede, at man under hypnose føler sig meget vågen og ved fuld bevidsthed. Det overraskede mig. Samtidig føles kroppen så tung og afslappet og man nærmest ikke kan bevæge sig. Jeg fandt en dyb indre ro under hypnosen og følelse af tid og sted forsvandt.

Hvordan er dit samlede indtryk af de sessioner du har haft?:
Det var altid en god oplevelse, stille og roligt. Hver gang havde vi en snak om hvordan det gik og hvordan det var gået siden sidst. Mogens er meget behagelig og han er altid god til at lytte.


Hvordan har du haft det efter forløbet er slut?
Efter jeg har været i gennem mine forløb har jeg følt en anden ro og jeg har det godt igen med at omgås andre mennesker. Jeg har meget mere overskud.
Jeg oplever indimellem stadig flashback, men det er meget kortvarigt. Det samme gælder for min angst.
Men Mogens har formået at give mig en indre ro som jeg kan finde frem når det sker. Min vrede er aftaget markant


Hvordan har dit resultat været:
Det har været rigtig godt.
Jeg fungerer bedre i min hverdag.
Jeg tør at tage ansvar (nogle opgaver kan stadigvæg føles som en stor sten at løfte)
Min angst er stort set væk.
Jeg er kommet i arbejde igen.
Jeg kan bære den traumatiske oplevelse jeg har været igennem og kan leve med det.
Min højdeskræk er forsvundet.
Jeg bliver meget sjældent vred.

Malene kom med depressionssymptomer og en STOR knude i maven

Kære Mogens, Tusind tak for i dag – jeg ved ikke hvad du har gjort ved mig, men der er noget der er rokeret rundt inden i!

Normalt når jeg bliver træt og fyldt op, som man naturligt gør efter sådan en dag som i dag, hvor jeg har været på farten lige indtil for en time siden, fortsætter lige med at blive færdig på kontoret osv…så plejer jeg at få en tanke om at jeg godt kunne ønske mig lidt væk. DEN HAR JEG IKKE!!!

Der er INTET…knuden i maven er VÆK…jeg er glad og tilfreds og jeg oplever en balance helt op i halsen og ikke et hul helt ned i maven… Altså jeg aner ikke hvad det er der er sket, men noget er sket…det er helt sikkert! TUSIND TAK!

Det er første gang i mange, mange år hvor jeg ikke føler et tomrum, men et rum der er fyldt op…WAUW tænker jeg bare…taknemmelig og ydmyg!

 

Tommy henvendte sig med depression og angst

Jeg var meget nervøs til vores første samtale. Jeg kæmpede meget med min angst og vidste ikke hvad jeg skulle sige, men Mogens er meget nem at snakke med og er god til at gøre en rolig og tryg. Vi fik en god lang snak om hvad han ville foreslå vi kunne prøve og hvad vi kunne have fokus på under et hypnoseforløb hos ham.

De gange jeg var hos Mogens, var altid en god oplevelse. Hver gang havde vi en snak om hvordan det gik og hvordan det var gået siden sidst. Mogens er meget behagelig og han er altid god til at lytte.

Efter jeg har afsluttet mit forløb har jeg følt en helt anden indre ro og jeg har det godt igen med at omgås andre mennesker. Jeg har meget mere overskud. Jeg oplever kun sjældent kortvarige flashbacks.

Det har været rigtig godt for løb, og Mogens har formået at give mig en indre ro som jeg kan finde frem når det sker. I dag fungerer jeg bedre i min hverdag, jeg tør at tage ansvar, og min angst er stort set væk. Jeg kan bære den traumatiske oplevelse jeg har været igennem og kan leve med det, og så fjernede Mogens også lige min højdeskræk.

Tak for hjælpen, Mogens

 

Der blev bare lukket så meget op at jeg endelig kunne mærke smerten..

Hej Mogens

Jeg var ude ved dig for i starten af 2018, og der er virkelig sket meget siden.

Jeg var på venteliste til psykolog, og begyndte hos hende i april 2018. Sammen med hende kom jeg endelig ind til hvor det gjorde ondt med alle min mors trusler om selvmord. Og jeg er ikke i tvivl om at det lykkedes, fordi jeg havde været til behandlinger hos dig inden. Der blev bare lukket så meget op at jeg endelig kunne mærke smerten, og da kunne jeg komme videre.

Det var i begyndelsen af august, og det var godt, for i oktober samme år døde min far. Da han bliver indlagt, kunne jeg fralægge mig alt ansvar og jeg fik 5 dage, hvor jeg ”bare” var datter og pårørende. De 5 dage er guld værd for mig i dag.
Jeg har også fået kontakt til den ene af mine søstre i dag. Det tager rigtig lang tid at lære, at kroppen er i ro, og ikke er i det evige alarmberedskab.

Tusind tak for din hjælp, jeg fik åbnet op for mange ting jeg havde lukket ned for.

Susanne fra Skjern

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienternemed depression kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne med depression og lignnende problemer, kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik