Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og anorexi

Nyd en ny begyndelse med livet efter anoreksi ved hjælp af effektiv hypnoseterapi

Ser du i spejlet og ser dig selv som fed, selv om dine venner, familie og andre fortæller dig, at du skal tage på i vægt?
Måske føler du, at du bliver presset til at spise og har tendenser eller gemmer allerede din mad, for at kunne smide den ud senere, når ingen ser det?

Hvis du kan genkende noget af ovenstående, lyder er det muligt, at du lider af anorexi, der også hedder “anoreksia nervosa”.

Personer med anoreksi har normalt et forvrænget krops selvbillede, men der er ofte langt mere komplekse problemer, der ligger bag denne spiseforstyrrelse.
Professionel hjælp er essentiel for at kontrollere denne forstyrrelse.

Gennem effektiv, personlig og vel dokumenteret hypnoseterapi (i USA)brugt, og dertil lydfiler, kan man få bugt med spiseforstyrrelsen, så du kan nå en mere sund kropsvægt.

Vælg hypnoseterapi, for at påbegynde din personlige rejse mod at realisere dit sande indre potentiale. Du skylder det for dig selv at være det bedste du kan være.

Testpersoner søges

Jeg søger 2-3 personer der har Anorexi og meget gerne vil af med denne spise forstyrrelse.

Din indsats:
Du skal møde i klinikken (Jelling eller Løgstør) op til 6 gange indenfor ca. 8 uger.
Vi aftaler hvornår du skal komme næste gang, ved hvert besøg i klinikken.
Du skal lytte til en ca. 15. min lydfil 1. gang dagligt i de ca. 8 uger.

Hvis du gerne vil med som testperson, så skriv kort din historie, alder, vægt og højde, samt hvor længe du har lidt af spise forstyrrelsen.
E-mail: mogens@careteam.dk. Har du spørgsmål må du gerne kontakte mig på 6167 2887.

Jeg vil efterfølgende give dig et kontrolopkald og stille et par opklarende spørgsmål, og fortælle om hvordan testen kommer til at fungere. Når jeg har talt med alle vil jeg vælge testpersonerne ud og de vil blive kontaktet personligt.

På Klinik Careteam bruger vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er, nej – på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det, du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Pin It on Pinterest

Share This