nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og kroniske smerter

Din underbevidsthed påvirker og styrer dit liv.

Mennesker forsøger sig ofte først med hypnose mod kroniske smerter når alle andre muligheder synes udtømt.
Det er muligt med hypnose at fjerne kroniske smerter for bestandigt.


Kan man fjerne alle smerter?

Nej det kan man ikke, men det er min mangeårige erfaring at alle smerter kan begrænses, og langt de fleste forsvinder efter 2-3 behandlinger.,
Groft sagt, så kan man med hypnoseterapi fjerne alle de smerter som der ikke er nogen fysisk grund til at man har, såsom fantomsmerter, piskesmæld, migræne/hovedpine, Fibromyalgi, nervebetændelse, og Chrohn.
Det er uden betydning om du er opgivet af samtlige smerteklinikker i Danmark og udlandet, eller det er dit første forsøg på at komme af med dine smerter.

Det hele sker i dit underbevidste sind.
Har du aldrig undret dig over, hvordan det kan være, at du kan gå og ønske og bede om noget, som bare aldrig rigtigt bliver til noget? Eller hvorfor du på nogle eller måske endda på mangen områder i dit liv føler dig fastlåst?

Tanker og overbevisninger.
Måske har du undret dig over at du ofte er selvkritisk, tænker negativt, tvivler på dig selv eller tænker på, hvorfor andre altid overskrider dine grænser og du har svært ved at sige fra, ja du kan faktisk ikke sige fra. Hvor pokker kommer alle disse negative tanker og overbevisninger fra?

En computer gør kun hvad den er programmeret til.
Jeg taler meget i billeder, så her får du en lille historie om en computer.
Inde i en computer sidder der en harddisk. På harddisken installerer man de programmer, som du skal bruge, og der er også et styresystem (Windows eller IOS) som computeren skal bruge for at kunne fungere. Computeren gør kun og kan kun, hvad den programmerne der er installeret er produceret til at gøre. Inde dig er der også en harddisk. Den kalder jeg og mange eksperter, for din underbevidsthed.

 

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Dit bevidste og underbevidste sind
Da du blev født begyndte dit bevidste sind sin udvikling. Det sind der skal tænke, analysere og vurdere for dig.
Da det endnu ikke var udviklet og havde nogen erfaringer at bygge og vurdere på, betød det, at alt hvad du så, hørte og oplevede,  tog du for gode varer. Hvis din bror eller søster f.eks fortalte dig at naboens hund var farlig, så troede du naturligvis på det, for hvordan skulle du kunne vide bedre? Du havde ikke lært andet.
Fik du at vide at livet er hårdt og uretfærdigt, eller at f.eks allergi er arveligt får både din mor go bedstemor har haft det, ja så troede du også på det.

Det er faktisk skræmmende at tænke på, men det er faktisk sådan, at fra du blev født, til du var ca. 7 år gammel, der blev alt hvad du så, hørte og følte, ukritisk lagt direkte ned på din harddisk.
Du var endnu ikke i stand til at rationalisere, tvivle, sætte spørgsmålstegn ved det som du så, hørte og oplevede. Du blev formet, præget og programmeret af de mennesker, mor, far, søskende, familie, læger og andre du havde i dit liv. Dermed blev deres sandhed, virkelighed, deres holdninger, synspunkter, følelser og overbevisninger til dine.

Havde en af dine forældre konstante smerter, og var god til at tale om det, ja så virker underbevistheden sådan at den også godkender smerte som en naturlig del af livet, og da man som barn helt naturligt ser op til sine forældre, så er underbevistheden så stærk at den kan producere en lignende smerte. 90 % af det vi gør, gør vi ubevidst – Hvad betyder det for dig i dag? Det betyder ALT!

Fordi, at det der ligger på din harddisk, er alt det der ubevidst styrer dine tanker, dine ord, dine valg og dine beslutninger, og dermed også de resultater du skaber i dit liv. Hver eneste dag, arbejder disse tillærte programmer i dig, og det uden at du er klar over det.
Det betyder, at du kan drømme, ønske og have lige så mange gode intentioner som du vil, men da dit bevidste sind kun fylder 10 % og din harddisk, underbevidsthed, de gamle mønstre, dårlige valg, oplevelser og overbevisninger fylder 90 % så er det sidstnævnte der vil sejre.

I hypnosen kan man re-programmere underbevistheden, sådan at de gamle fejlagtige overbevisninger, bliver udskiftet med nye som du synes er bedre, og du vil allerede efter første hypnose smertebehandling mod smerter, kunne mærke en forskel.

Hypnose og kroniske smerter
Hypnose & kroniske smerter 1
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Hypnose & kroniske smerter 2

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Hypnose & kroniske smerter 3

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er “nej” på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik