nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og angst for eksamen og teori- og køreprøve

Du har læst dag og nat i flere dage, ja kort sagt har du slidt og slæbt, og du har øvet dig mere end hundrede gange, og alligevel har du ondt i maven, ved tanken om at du nærmer dig eksamen. Så er der noget, der tyder på, at du lider af eksamensangst

Tiden for tepri- eller køreprøven nærmer sig, du får svedeture, hjertebanken og kan ikke koncentrere dig om noget. Der er noget der tyder på at du lider af angt for eksamener.

 

 • Er du angst/bange for at være i centrum for andres opmærksomhed?
 • Er du angst/bange for at “klappen” går ned?
 • Er du angst/bange for at lave fejl?
 • Er du angst/bange for at leve op til egne og andres forventninger?

Angst for eksamen og prøver, kan fjernes med hypnose

Fortvivl endelig ikke. Du lider bare af angst for at gå til prøver, og det kan der gøres noget ved med hypnose og efterfølgende lydfiler. Hypnose kan også hjælpe dig ud af episoder i din dagligdag, der ligner en eksamen. Hvis du f.eks. er bange for, at de andre skal grine af dig, du har nemt til at “rødme” eller blive kaldt op til tavlen, eller skal til teori- eller køreprøve.

Selvtillid er vores tro på, at vi f.eks. kan klare at gå til eksamen, og at vi kan stoffet. Selvværd er en indre tro på os selv, at vi er noget værd i kraft af det menneske, vi er. Det er godt at styrke både selvtillid og selvværd forud for den præstation, som en eksamen kan være. Hvis du vil have lærer og censor til at tro på, at du kan stoffet, må du også ligne en, der kan det.

Det kræver, at du kan se dig selv uden at være eksamensangst eller bange for teoriprøven, og at du åbent vil gå i hypnosen og aktivt tager imod de forslag, der gives dig.

 

Med hypnose kan du få hjælp til din angst og få:

 

  • Sluppet tankerne om at du ikke er god nok.
  • Bedre kontrol over dine tanker, følelser og adfærd.
  • Selvtillid, overblik, mod og indre ro
  • Redskaber til at tøjle din nervøsitet
  • Meget større tro på dig selv og dine evner ved eksamen og prøver
  • En tro og overbevisning på, at du faktisk kan

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

LIGE NU 20% RABAT
 

NORMALPRIS KR. 1200,-    TILBUDPRIS KR. 960,-

i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Hypnose og eksamensangst

Er du interesseret i spændende artikler og nyt om hypnose?

Gør som mere end 500 andre.
Tilmeld dig min nyhedsmail og du får du hver måned tilsendt en spændende artikel.

Læs mere og tilmeld dig

Selvtillid er vores tro på, at vi f.eks. kan klare at gå til eksamen, og at vi kan stoffet. Selvværd er en indre tro på os selv, at vi er noget værd i kraft af det menneske, vi er.

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et Det er min erfaring at 80% af mine klienter skal have en enkelt behandling.

Spørgsmål:
Virker hypnosen med det samme?

Svar:
Ja, det gør den. I hypnosen kommer du faktisk selv til at mærke at den virker.

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have to behandlinger.

Spørgsmål:
Der står noget om lydfiler, hvad er det?

Svar:
Efter sessionen sender jeg dig en lydfil, med ekstra gratis hypnose. Du kan bruge den så længe du ønsker.

Jeg bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Eksamensangst, fortvivl ikke hypnoseterapi kan hjælpe dig

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

 • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
 • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
 • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

 • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
 • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden 2018

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Mit liv blev vendt i den retning jeg gerne ville

Jeg kom til Mogens i håb om, at han kunne hjælpe mig med følelsen af angst i eksamenssituationer og andre stressende situationer. Jeg har ofte følt stress lignende symptomer både til eksamen og når jeg skulle snakke i større forsamlinger – men havde aldrig givet det videre tanker. Derfor var jeg også skeptisk om dette nu også kunne hjælpe mig.

Uden at jeg var klar over det, ville min verden snart forandres væsentligt.

Den første session startede med personlige spørgsmål, så den bagvedliggende årsag nemmere kunne findes. Det var også her jeg kom under min første hypnose nogensinde. Jeg havde aldrig nogensinde følt mig mere rolig og tilpas, både fysisk og mentalt, som jeg gjorde i denne tilstand.

Da jeg blev “vækket”, snakkede vi om selve oplevelsen, hvorefter jeg fik en CD med hjem, som skulle hjælpe mig i den videre proces.

Blot nogle timer før min anden aftale, gik jeg i panik igen og tænkte at jeg var da ikke til at rede. Den CD som skulle hjælpe mig i hypnose lignende tilstand, virkede pludseligt ikke på mig. Alligevel tænkte jeg, at jeg måtte give dette en chance, for jeg kunne slet ikke tænke mig til andre hjælpeværktøjer – det var en klog beslutning!

Jeg kom i hypnose uden større problemer og blev vejledt til et sted hvor jeg igen følte mig rolig og tilpas.

Efter en meget intensiv og følelsesrig behandling, kunne jeg mærke en forandring. Noget inde i mig var begyndt at forandres.

Jeg følte mig mere rolig og levede mere i øjeblikket. Min hukommelse virkede pludseligt igen – og dette var ikke engang et problem jeg havde fortalt om, fordi jeg syntes det var pinlingt, at jeg sommetider ikke kunne huske 20 sekunder tilbage i en samtale, i en bog eller i en sms. Mit fokus var blevet væsentligt bedre.

Til den sidste behandling, blev jeg ført tilbage til de episoder, hvor jeg har følt stress og angst. Denne gang kunne jeg styre samtalen og min angst var forsvundet, for jeg havde en nyfunden selvtillid med mig. Og hver gang jeg følte mig presset, havde jeg et skjold jeg kunne aktivere så jeg kunne nå at trække vejret og samle mine tanker.

Før selve hypnosen, blev jeg spurgt om der var andre ting, jeg kunne tænke mig at ændre inden vi gik i gang. Og endnu engang på grund af den voksende selvtillid inde i mig, kunne jeg ærligt fortælle at det var der bestemt. Jeg træner normalt omkring 8-10 timer om ugen og det er varrieret med boksning, floorball og fri fitness træning, men uanset hvor meget jeg trænede, gav det ikke de resultater som jeg ønskede. Nu var jeg klar til at indrømme overfor mig selv, at ukontrolleret spisning af slik var mit største problem – for stod der en skål blandet slik foran mig, så spiste jeg gerne det hele selvom der var noget af det, som jeg måske ikke engang kunne lide.

Det var bestemt ikke noget problem mente Mogens, det kunne vi tage til sidst i sessionen.

Det er nu ved at være en måned siden den sidste session hos Mogens – og jeg har ikke rørt slik eller lignende i hele denne periode! De nye bukser og shorts jeg købte for næsten 3 måneder siden, er nu for store og ligeledes det samme med bælterne. Jeg har ikke omlagt mine spisevaner på anden måde, udover at spise mere passende portioner og hver gang jeg er sulten. Slik og sodavand hører fortiden til, og det er gået op for mig hvor mange alternativer der findes til det! Alt i alt, kan jeg vist roligt sige, at Mogens har sørget for at mit liv blev vendt i den retning jeg gerne ville og det skylder jeg ham alverdens tak for!

Hilsen Martin fra Vejle

Mogens du var min redningsmand

Endelig har jeg fået tid til at skrive en mail til min redningsmand.

Jeg var hos dig 2 gange i december, for at få styr på min eksamensangst, min koncentration og nervøsitet over for visse personer. Siden min eksamen den 7. dec., som jeg bestod, har min hverdag været en anden. Jeg er blevet bedre til at koncentrere mig om de ting, jeg har lagt for dagen,.og det er en dejlig ting.

Som du selvfølgelig ved, har jeg anbefalet dig til mange og tre personer har været hos dig, for at få hjælp til deres “problem” og de er ligeså glade for behandlingen hos dig, som jeg er.

Jeg vil slutte. Endnu engang tak for hjælpen i december.

Mvh. Ole

Mette havde ingen nerver inden eksamen

Helt fantastisk!!!

Næsten ingen nerver op til eksamen og lige så lidt under eksamen.
Jeg har aldrig oplevet at komme ud efter en eksamen og være glad, men denne gang var jeg helt høj over bare at have været oppe uden at gå i sort, uden at have så mange nerver at jeg ikke kunne tænke, uden at skulle kaste op inden jeg skulle ind til eksamen. Jeg har endda valgt at gå op til en valgfri eksamen efter denne fantastiske oplevelse.

Kort tid efter eksamen kunne jeg overraske alle gæsterne til vores bryllup, ved at holde tale, stående oppe på stolen. Som flere sagde, det ville hun ikke kunne have gjort uden hypnosen. Jeg føler mig i det hele taget meget mere fri!

Tusind tak for hjælpen Mogens

Mette fra Billund

skillelinie

Hypnose klienterne i klinikken der får hjælp til eksamensangst og præstationsangst, kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden 2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik