nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og lavt selvværd

 

Hypnose og selvværd Hypnoseterapi kan hjælpe dig med at styrke dit selvværd

 

Mange mennesker kæmper med et lavt selvværd, som påvirker alle områder af deres liv. Når man har et lavt selvværd, har man svært ved at elske sig selv og andre, fordi man konstant er plaget af negative tanker og følelser om sig selv. Mange fortæller også at de har svært ved at føle sig værdig til kærlighed og anerkendelse, fordi man tvivler på, at man er god nok. Men der er håb. 

Hvad er et lavt selvværd?
Et lavt selvværd er en tilstand, hvor man føler sig mindreværdig og værdiløs. Det kan være en følelse af, at man ikke fortjener kærlighed og respekt, og at man aldrig kan leve op til andres krav. Det kan også være en følelse af at være en fiasko eller en følelse af at man ikke er dygtig nok. Det kan være en tung byrde, som kan skade både personlige og professionelle forhold, fordi man har svært ved at have tillid til andre og åbne sig for dem. Det kan også være en hindring for at nå sine drømme, når man ikke tror på sig selv.

Find roden til problemet.
For at kunne ændre dit selvværd til det bedre, er det vigtigt at finde ud af, hvad der ligger bag dit lave selvværd. Det kan være, at du har oplevet noget i din barndom, som har påvirket dit selvværd, eller måske har du en vane med at tænke negativt om dig selv. Det kan også være, at du sammenligner dig selv med andre på en uretfærdig måde. Uanset hvad grunden er, er det nødvendigt at opdage den, før du kan begynde at arbejde på at forbedre dit selvværd.
For at gøre det, skal du være opmærksom på, hvornår du føler dig utilfreds, afvist eller værdiløs. Det kan være en god idé at føre en dagbog, hvor du skriver ned dine tanker og følelser i detaljer. Det vil hjælpe dig med at få et bedre overblik over, hvad der foregår i dit liv, og hvad der påvirker dit selvværd. Når du har fundet roden til problemet, kan du begynde at arbejde med det, så du kan opnå et højere selvværd. Det kan være en fordel at søge professionel hjælp for at få den bedste hjælp.

Hvordan foregår det?
Et typisk forløb i klinikken består af 2-3 besøg med ca. 14 dages mellemrum. Allerede efter det første besøg vil du mærke en forandring i din situation, og med hjemmeopgaverne vil du hurtigt få det meget bedre.

Læs klienthistorierne nederst på siden

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Hypnose som en mulighed for forbedring af selvværd

Jeg bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose og lavt selvværd

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Jeg har ikke haft det så godt i 15 år, som jeg har det nu og har svært ved at forstå det.

Hej Mogens

En varm hilsen fra mig for at fortælle hvordan det går.
Jeg har ikke haft det så godt i 15 år, som jeg har det nu og har svært ved at forstå det. Næsten alt er blevet anderledes.
Jeg er mere glad, snaksagelig og udadvendt. Jeg har fået løsnet op for min humor, kommer tiere med sjove bemærkninger.
At jeg har fået det bedre, ser jeg blandt andet når jeg er ude at handle. Jeg ser ting på den øverste hylde, ser enden af gågaden, hvor jeg før “talte fliser”.

Tør tage mere kontakt til butikspersonalet.
Den anden dag sagde jeg klart fra for første gang i mit liv. De værktøjer du har givet mig har hjulpet mig meget.

En dag skulle jeg ned og besøge min veninde. Jeg skulle tage toget og skifte en gang. Da toget kom til stationen, hvor jeg skulle skifte, var det andet tog aflyst.
Jeg skulle i stedet med bus og der gik jeg i panik. Jeg var færdig til at sige til chafføreren at jeg skulle sættes af, men så tænkte jeg på hvad du har givet mig af værktøj og det hjalp, jeg blev i bussen.

Jeg er meget taknemmelig for det du har hjulpet mig. Jeg føler mig mere fri og glad.

Mvh – Jonna Pedersen

P.S. Min datter ville gerne skrive en hilsen

Hej Mogens

Jeg er taknemmelig for at du har hjulpet min mor. Det er utrolig tydeligt at mærke og se at hun har det bedre. Min mor har altid tænkt på min brors og mins veldfærd og vi er altid blevet elsket. Jeg havde for første gang klart set noget af mig i min mor. Hun er mere frisk og klar på at have det sjovt med mere gå på mod. Det næste bliver at jeg vil havde min mor med i byen og gøre den usikker.

Mvh – Vibeke Pedersen

Jeg må jo nok indrømme at jeg ikke syntes det virkede.

Hypnose mod lavt selvværd
Jeg må jo nok indrømme at jeg ikke syntes det virkede. Men det er simpelthen fordi det er gået ubemærket hen.
Det virker helt suverænt ˆ jeg har bare ikke lagt mærke til det.

Min gamle chef, ja han giver ikke ondt i maven mere. Tværtimod er der nærmest gået sport i at forklare ham hvordan tingene hænger sammen

Nu er det mig der bestemmer, jeg har så sent som idag ringet og givet ham en ordentlig skideballe, da han havde sent mig en regning, som jeg overhovedet ikke kunne acceptere.

Min angst for opgaver er faktisk væk. Og jeg må sige at jeg er vokset en del med hensyn til kreativiteten.
Jeg er blevet mere hård og finder mig ikke i noget som helst. Det tog åbenbart bare lidt tid inden det var helt i orden.

Venlig hilsen

Brian

Der blev bare lukket så meget op at jeg endelig kunne mærke smerten..

Hej Mogens

Jeg var ude ved dig for i starten af 2018, og der er virkelig sket meget siden.

Jeg var på venteliste til psykolog, og begyndte hos hende i april 2018. Sammen med hende kom jeg endelig ind til hvor det gjorde ondt med alle min mors trusler om selvmord. Og jeg er ikke i tvivl om at det lykkedes, fordi jeg havde været til behandlinger hos dig inden. Der blev bare lukket så meget op at jeg endelig kunne mærke smerten, og da kunne jeg komme videre.

Det var i begyndelsen af august, og det var godt, for i oktober samme år døde min far. Da han bliver indlagt, kunne jeg fralægge mig alt ansvar og jeg fik 5 dage, hvor jeg ”bare” var datter og pårørende. De 5 dage er guld værd for mig i dag.
Jeg har også fået kontakt til den ene af mine søstre i dag. Det tager rigtig lang tid at lære, at kroppen er i ro, og ikke er i det evige alarmberedskab.

Tusind tak for din hjælp, jeg fik åbnet op for mange ting jeg havde lukket ned for.

Susanne fra Skjern

Jeg isolerer ikke mig selv i samme grad som før

Hej Mogens

Hvor er jeg glad for at jeg valgte at det var dig der skulle hjælpe mig.
Ud over et større selvværd har jeg også fået meget mere energi. Førhen har jeg tit bare set fjernsyn eller sat mig ved computeren efter skole, men nu har jeg alt for meget energi til det, og vil hellere ud og cykle, træne, eller være sammen med nogle veninder.

Jeg isolerer ikke mig selv i samme grad som før – og det gør at jeg får større selvtillid for hver dag og at jeg ikke føler mig ensom. Jeg ved at der er en masse mennesker som holder af mig og det gør mig glad. Jeg nyder virkelig at være sammen med andre mennesker.

Tusind tak for hjælpen

Mvh Line

Klarede eksamen uden nerver

Jeg vil starte med at sige at hypnose har gjort mit liv meget nemmere, selv om jeg fik at vide at “det er mig selv, der gør arbejdet” så havde jeg jo aldrig kunne klare det uden hypnose.

Det var kun min præstations angst, jeg egentlig ville have kureret. Men efter første gang følte jeg, at jeg havde fået et nyt liv. Efter anden gang var jeg ret spændt på, at se hvordan det ville gå de skriftlige prøver. Det var underligt, jeg gik stille og rolig ind og skrev min opgave og kom glad ud igen. Jeg blev ikke pludselig dårlig eller sådan inden, som jeg plejer. Det føles dejligt. Efter alt det hypnose er jeg meget mere rolig omkring alt.

Jeg tænker ikke først 4 gange igennem om jeg tør gå hen og snakke med nogle. jeg gør det bare, enten kan de lide mig ellers kan de ikke. Det var som om jeg spærret mig selv for at vise hvor meget jeg kunne før, men det gør jeg ikke længere. Det er virkelig dejligt.

Endnu en gang mange tak.

Nadine

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik