Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og lavt selvværd

 

Der går tusindvis af andre mennesker rundt med følelsen af ikke at være så god, og værdifuld, som de kunne ønske dig.
Mange af dem lider af lavt selvværd. Fortvivl ikke – det kan der ændres på.

 

Det at have et lavt selvværd, et mindreværd eller ikke nogen selvtillid betyder meget i relation til din omgang med andre mennesker, og kan på flere måder virke invaliderende på de der lider kraftigst af lavt selvværd.

 

Når du ikke tror på dig selv og måske samtidigt ikke er klar over, hvad du står for, er det meget nærliggende for andre, at synes det samme. Det kan være børn, din partner eller kolleger, der benytter sig af situationen og dominerer eller i værste fald udnytter at du har et lavt selvværd.

 

Din selvopfattelse er helt unik. Det er kun dig selv, der ved, hvordan du har det, og hvordan du opfatter og mærker dig selv.

Der er derfor mange gode grunde til at du forholder dig til lavt selvværd og styrker dette.

Hypnose er meget effektivt overfor de der har lavt selvværd
Jeg har ikke haft det så godt i 15 år, som jeg har det nu og har svært ved at forstå det.
Hej Mogens

En varm hilsen fra mig for at fortælle hvordan det går.
Jeg har ikke haft det så godt i 15 år, som jeg har det nu og har svært ved at forstå det. Næsten alt er blevet anderledes.
Jeg er mere glad, snaksagelig og udadvendt. Jeg har fået løsnet op for min humor, kommer tiere med sjove bemærkninger.
At jeg har fået det bedre, ser jeg blandt andet når jeg er ude at handle. Jeg ser ting på den øverste hylde, ser enden af gågaden, hvor jeg før “talte fliser”.

Tør tage mere kontakt til butikspersonalet.
Den anden dag sagde jeg klart fra for første gang i mit liv. De værktøjer du har givet mig har hjulpet mig meget.

En dag skulle jeg ned og besøge min veninde. Jeg skulle tage toget og skifte en gang. Da toget kom til stationen, hvor jeg skulle skifte, var det andet tog aflyst.
Jeg skulle i stedet med bus og der gik jeg i panik. Jeg var færdig til at sige til chafføreren at jeg skulle sættes af, men så tænkte jeg på hvad du har givet mig af værktøj og det hjalp, jeg blev i bussen.

Jeg er meget taknemmelig for det du har hjulpet mig. Jeg føler mig mere fri og glad.

Mvh – Jonna Pedersen

P.S. Min datter ville gerne skrive en hilsen

Hej Mogens

Jeg er taknemmelig for at du har hjulpet min mor. Det er utrolig tydeligt at mærke og se at hun har det bedre. Min mor har altid tænkt på min brors og mins veldfærd og vi er altid blevet elsket. Jeg havde for første gang klart set noget af mig i min mor. Hun er mere frisk og klar på at have det sjovt med mere gå på mod. Det næste bliver at jeg vil havde min mor med i byen og gøre den usikker.

Mvh – Vibeke Pedersen

Jeg isolerer ikke mig selv i samme grad som før
Hej Mogens

Hvor er jeg glad for at jeg valgte at det var dig der skulle hjælpe mig.
Ud over et større selvværd har jeg også fået meget mere energi. Førhen har jeg tit bare set fjernsyn eller sat mig ved computeren efter skole, men nu har jeg alt for meget energi til det, og vil hellere ud og cykle, træne, eller være sammen med nogle veninder.

Jeg isolerer ikke mig selv i samme grad som før – og det gør at jeg får større selvtillid for hver dag og at jeg ikke føler mig ensom. Jeg ved at der er en masse mennesker som holder af mig og det gør mig glad. Jeg nyder virkelig at være sammen med andre mennesker.

Tusind tak for hjælpen

Mvh Line

Klarede eksamen uden nerver
Jeg vil starte med at sige at hypnose har gjort mit liv meget nemmere, selv om jeg fik at vide at “det er mig selv, der gør arbejdet” så havde jeg jo aldrig kunne klare det uden hypnose.

Det var kun min præstations angst, jeg egentlig ville have kureret. Men efter første gang følte jeg, at jeg havde fået et nyt liv. Efter anden gang var jeg ret spændt på, at se hvordan det ville gå de skriftlige prøver. Det var underligt, jeg gik stille og rolig ind og skrev min opgave og kom glad ud igen. Jeg blev ikke pludselig dårlig eller sådan inden, som jeg plejer. Det føles dejligt. Efter alt det hypnose er jeg meget mere rolig omkring alt.

Jeg tænker ikke først 4 gange igennem om jeg tør gå hen og snakke med nogle. jeg gør det bare, enten kan de lide mig ellers kan de ikke. Det var som om jeg spærret mig selv for at vise hvor meget jeg kunne før, men det gør jeg ikke længere. Det er virkelig dejligt.

Endnu en gang mange tak.

Nadine

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

13 + 13 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle de oplysninger vi har om dig.
Læs persondatapolitik

Pin It on Pinterest

Share This