Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Hypnose og vrede

 

Har du svært ved at styre dit temperament?.

 

Kan du fare i flint når f.eks. en bilist laver en hasarderet overhalning, eller har du svært ved at styre dig når du diskuterer på arbejdet eller med ægtefællen/eksmanden eller kæresten?

 

En voldsom og ubehersket vrede kan virke ubehageligt på omgivelserne, at de øjeblikkeligt reagerer tilbage med vrede og fjendtlighed og slet ikke tænker over, hvad det var, der i første omgang udløste den vreden.

 

Det hele drukner derfor i larm og skænderier, og bagefter fortryder man det noget så eftertrykkeligt.

Vrede en tilstand du kan være i, hvor tungen fungerer langt hurtigere end fornuften.

 

I hypnosen finder vi ud af hvorfor du reagerer så voldsomt, og jeg giver dig samtidigt nogle værktøjer, således at du i din hverdag lærer at “spotte” vreden, og tage action på den, inden den kommer i udbrud.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam bruger vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er, nej – på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det, du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer. 
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Vrede en tilstand du kan være i, hvor tungen fungerer langt hurtigere end fornuften. Hypnose er meget effektivt imod vrede.
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Laila kom af med sin vrede overfor sin eksmand, med hjælp fra hypnose

Hej Mogens.
jeg vil bare fortælle at det har gjort en meget mærkbar forskel efter jeg var i hypnose behandling hos dig for min vrede. Jeg føler slet ikke vrede når min eksmand henvender sig, og mit “skjold” virker!  Jeg har så rigeligt fået brug for mit skjold, da min eksmands nye kæreste er begyndt at skrive mails til mig.
Jeg har indtil nu bevaret fatningen og kun svaret hende meget kort. Selvfølgelig påvirker hendes breve mig, men ikke så jeg bliver hverken gal eller ked af det, og det er en stor forandring i forhold til perioden inden jeg havde været hos dig.

Mange taknemmelige hilsner fra Laila

På tre hypnose sessioner, fik Jesper bugt med sin vrede overfor sin ekskone.

Hej Mogens

Jeg har haft et forløb ved dig på tre hypnose sessioner, hvor vi arbejde med min vrede og frustrationer vedr. mit og min ekskone Gittes brud, vi arbejde med min tid i militæret og med min dårlige samvittighed overfor Nicklas, min søn.

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos dig og har fået sat mange ting på plads. Jeg føler mig langt mere afbalanceret og har fået vreden langt mere på afstand og føler jeg kan styre den uden de store problemer. tror også at det at min vrede er væk, har gjort at jeg nu har flyttet mig i processen omkring Gitte’s og mit brud, således at jeg nok nærmere nu er i “sorg”-fasen.

Din hjælp er jeg rigtig glad for og jeg vil uden tøven anbefale dig videre til folk jeg kender.

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for hjælpen

Med venlig hilsen
Jesper

 

 

Hypnose og vrede 1
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Hypnoterapeut: Mogens Christensen

Hypnose og vrede 2

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via kontaktformularen. 

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag).

12 + 2 =

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle
oplysninger vi har om dig. Læs persondatapolitik

Få gode tilbud og rabatter "kun" til nyhedsmail modtagere og mine "3 trin til selvhypnose"

Ønsker du at ændre noget i livet, adfærd, vaner eller få mere energi, er selvhypnose et effektivt værktøj.


Efter tilmeldingen bliver du guidet til siden hvor du kan hente mine "3 trin til selvhypnose".

Vi har modtaget din tilmelding. Du bliver du biderestillet til siden hvor du kan hente dokumentet "3 trin til selvhypnose"

Pin It on Pinterest

Share This