nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og vrede

Har du svært ved at styre dit temperament?.

Kan du fare i flint når f.eks. en bilist laver en hasarderet overhalning, eller har du svært ved at styre dig når du diskuterer på arbejdet eller med ægtefællen/eksmanden eller kæresten?

En voldsom og ubehersket vrede kan virke ubehageligt på omgivelserne, at de øjeblikkeligt reagerer tilbage med vrede og fjendtlighed og slet ikke tænker over, hvad det var, der i første omgang udløste den vreden.

Det hele drukner derfor i larm og skænderier, og bagefter fortryder man det noget så eftertrykkeligt.

Vrede en tilstand du kan være i, hvor tungen fungerer langt hurtigere end fornuften.

Hypnose mod vrede
I hypnosen finder vi ud af hvorfor du reagerer så voldsomt, og jeg giver dig samtidigt nogle værktøjer, således at du i din hverdag lærer at “spotte” vreden, og tage action på den, inden den kommer i udbrud.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Hypnose og vrede
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.

Jeg bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose og vrede

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Laila kom af med sin vrede overfor sin eksmand, med hjælp fra hypnose

Hej Mogens.
jeg vil bare fortælle at det har gjort en meget mærkbar forskel efter jeg var i hypnose behandling hos dig for min vrede. Jeg føler slet ikke vrede når min eksmand henvender sig, og mit “skjold” virker!  Jeg har så rigeligt fået brug for mit skjold, da min eksmands nye kæreste er begyndt at skrive mails til mig.
Jeg har indtil nu bevaret fatningen og kun svaret hende meget kort. Selvfølgelig påvirker hendes breve mig, men ikke så jeg bliver hverken gal eller ked af det, og det er en stor forandring i forhold til perioden inden jeg havde været hos dig.

Mange taknemmelige hilsner fra Laila

På tre hypnose sessioner, fik Jesper bugt med sin vrede overfor sin ekskone.

Hej Mogens

Jeg har haft et forløb ved dig på tre hypnose sessioner, hvor vi arbejde med min vrede og frustrationer vedr. mit og min ekskone Gittes brud, vi arbejde med min tid i militæret og med min dårlige samvittighed overfor Nicklas, min søn.

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos dig og har fået sat mange ting på plads. Jeg føler mig langt mere afbalanceret og har fået vreden langt mere på afstand og føler jeg kan styre den uden de store problemer. tror også at det at min vrede er væk, har gjort at jeg nu har flyttet mig i processen omkring Gitte’s og mit brud, således at jeg nok nærmere nu er i “sorg”-fasen.

Din hjælp er jeg rigtig glad for og jeg vil uden tøven anbefale dig videre til folk jeg kender.

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for hjælpen

Med venlig hilsen
Jesper

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik