Ring Nu

Tlf.: 2370 4747
Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og spiseforstyrrelse

 

Overspisning eller tvangsspisning betyder, at en person er ude af stand til at kontrollere, hvor meget han eller hun spiser. En overspiser vil i perioder spise langt mere, end han eller hun har brug for. Langt mere end andre mennesker overhovedet ville kunne få ned.

Som navnet siger, føler den ramte person sig tvunget til at spise – og fortsætte med det langt ud over mæthedsgrænsen. Som følge deraf er overspisere ofte stærkt overvægtige. Personen forsøger ikke at skjule sin voldsomme spisning, man føler sig ofte skamfuld over sin tilstand.

Kendetegnet for en person der har en spiseforstyrrelse er meget ofte manglende selvværd.

At overspise, siger noget om, at man også psykisk tager for meget ind og beholder det i sig. Det kan f.eks. være andres negative kommentarer og bemærkninger, man tager på sig, og overspiserens selvværdsfølelse er dermed helt afhængig af andre. Afhængigheden af andres accept og godkendelse afspejles også i afhængigheden til maden.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Hypnose mod spiseforstyrrelser er både hurtigt og effektivt.
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hanne tabte sig 15 kilo med hjælp af hypnose

Hanne tabte sig 15 kilo med hjælp af hypnose
Hypnosen har helt sikkert hjulpet mig – ikke således at det virkede 100% lige med det samme – men efterhånden hen over sommeren har der været mærkbare ændringer på min måde at håndtere forskellige ting i min dagligdag

Jeg har tabt 15 kg – og det uden større besvær – kager, slik, desserter er ikke nødvendige mere – og jeg har en forventning om at vægten fortsætter nedad Jeg vender ikke problemer og følelser indad på samme måde som før – er bedre til at se hvornår det bare er almindelige problemer i nuet, der skal findes en løsning på Jeg er mere uadvendt – og ikke så sårbar På en måde oplever jeg at jeg er blevet fri af nogle tænke- og handlemønstre / af de gamle “lig i lasten”- ihvertfald er jeg på vej i en udvikling som jeg godt kan lide og som har en positiv virkning i min dagligdag – så jo hypnosen har helt sikkert haft en effekt.

Hilsen Hanne

Preben kunne kun spise meget få forskellige typer af mad.

Hej Mogens.

Jeg kom til dig da det gik mig og mit forhold på at jeg kun kunne spise 2-3 forskellige retter, ja ingen type af grønsager overhovedet.
Jeg var skeptisk, og var vel lidt negativ omkring mine forhåbninger da jeg kom til dig, men på bare to behandlinger er status nu at jeg siden jeg har været hos dig (ca. 14 dage siden) har smagt så meget vidunderligt dejligt mad, som jeg aldrig har spist før. Jeg tror kun at jeg har smagt en enkelt ting jeg ikke har brudt mig om (torsk tror jeg det var)

Min kone spørger, hvad vil du have til aftensmad?, og jeg svarer nu “Overrask mig” det har hun faktisk lidt svært ved at vænne sig til 🙂

Jeg skulle have gåedt til dig for 20 år siden, hvor er jeg gået glip af meget god mad gennem årene.
Du får min varmeste anbefaling Mogens.

Hilsen

Preben fra Løgstør

Inge fik styr på lysten til søde sager

Inge fik styr på lysten til søde sager
Jeg ville bare lige skrive til dig for at fortælle hvordan det er gået siden vi har været hos dig.
Jeg har tabt 3-4 kg og ikke spist så meget som en vingummi siden. Det er superdejligt at have kontrol over sin lyst til slik osv. Der er ikke gået en dag siden vi var hos dig hvor jeg ikke har sendt dig et par venlige tanker. Vi er så glade for det. Henrik har også holdt sig fra slik osv. siden.
Selvhypnose cd’en er god og totalt afslappende – man bliver helt afhængig af den. Så det lyder ofte i vores hus: Jeg tager lige et kvarter med Palle.

Vi har egentlig undret os over hvad er forskellen mellem selvhypnose og meditation?

Du har også hjulpet mig af med min skræk for at præsentere noget for andre efter vi fik talt om den onde regnelærer som hev mig op til tavlen.
Jeg har faktisk præsenteret projekter i større eller mindre forsamlinger tre gange siden, uden at have de negative følelser med. Mange tak for det.
Min attitude overfor min far og min eksmand har også ændret sig i positiv retning, så alt i alt er jeg dig meget taknemlig, for det har betydet rigtig meget for min dagligdag. Tak igen og ha’ det godt. Vi kommer igen lige så snart der viser sig et behov.

Med venlig hilsen

Inge

Hypnose og spiseforstyrrelse 1
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2008

Hypnotisør og hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Kontaktnummer

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne, kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 07.30-16.00 - fredag kl. 07.30-15.00

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk