nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og spiseforstyrrelse

 

Overspisning eller tvangsspisning kan være en udfordring at håndtere, da det kan føre til en række fysiske og mentale problemer. En person, der lider af overspisning, kan have svært ved at kontrollere, hvor meget han eller hun spiser, og dette kan føre til alvorlig overvægt og andre sundhedsmæssige konsekvenser. Men der er håb for dem, der lider af denne lidelse. Hypnose og hypnoseterapi kan være en stor hjælp til at få det bedre med sin spiseforstyrrelse.

Tegnene på overspisning
En person, der lider af overspisning, vil spise langt mere, end han eller hun har brug for, og kan have svært ved at stoppe, selvom han eller hun er mæt. Overspisere kan også føle sig tvunget til at spise mere, end de vil, og dette kan føre til en følelse af tab af kontrol. Dette kan føre til en følelse af skam og lavt selvværd.

Hvordan hypnose og hypnoseterapi kan hjælpe
Hypnose og hypnoseterapi kan hjælpe med at tackle de underliggende årsager til overspisning, såsom stress, angst og lavt selvværd. Hypnoseterapi kan hjælpe med at ændre tankegang og adfærd og kan hjælpe overspisere med at lære at kontrollere deres madindtag. Ved at ændre underbevidsthedens opfattelse af mad kan hypnoseterapi hjælpe overspisere med at ændre deres adfærd og deres forhold til mad.

Hypnose og hypnoseterapi kan også hjælpe med at tackle de mentale og følelsesmæssige udfordringer, der følger med overspisning. Ved at ændre tankegang og adfærd kan hypnoseterapi hjælpe overspisere med at genopbygge deres selvtillid og følelse af selvværd.

Hvis du lider af overspisning, kan det være en god idé at søge professionel hjælp. Jeg kan hjælpe dig med at tackle dine overspisningsproblemer og lære dig teknikker til at kontrollere dit madindtag. Hypnoseterapi kan også hjælpe dig med at tackle de underliggende årsager til din overspisning og hjælpe dig med at genopbygge dit selvværd og din følelse af kontrol.

Husk, at overspisning er en alvorlig lidelse, men med hjælp med hypnose kan du tage kontrol over dit liv og begynde at føle dig bedre igen.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig, i forhold til dit problem.

Hypnose mod spiseforstyrrelser er både hurtigt og effektivt.
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.

Jeg bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i England og USA.
Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hanne tabte sig 15 kilo med hjælp af hypnose

Hanne tabte sig 15 kilo med hjælp af hypnose
Hypnosen har helt sikkert hjulpet mig – ikke således at det virkede 100% lige med det samme – men efterhånden hen over sommeren har der været mærkbare ændringer på min måde at håndtere forskellige ting i min dagligdag

Jeg har tabt 15 kg – og det uden større besvær – kager, slik, desserter er ikke nødvendige mere – og jeg har en forventning om at vægten fortsætter nedad Jeg vender ikke problemer og følelser indad på samme måde som før – er bedre til at se hvornår det bare er almindelige problemer i nuet, der skal findes en løsning på Jeg er mere uadvendt – og ikke så sårbar På en måde oplever jeg at jeg er blevet fri af nogle tænke- og handlemønstre / af de gamle “lig i lasten”- ihvertfald er jeg på vej i en udvikling som jeg godt kan lide og som har en positiv virkning i min dagligdag – så jo hypnosen har helt sikkert haft en effekt.

Hilsen Hanne

Preben kunne kun spise meget få forskellige typer af mad.

Hej Mogens.

Jeg kom til dig da det gik mig og mit forhold på at jeg kun kunne spise 2-3 forskellige retter, ja ingen type af grønsager overhovedet.
Jeg var skeptisk, og var vel lidt negativ omkring mine forhåbninger da jeg kom til dig, men på bare to behandlinger er status nu at jeg siden jeg har været hos dig (ca. 14 dage siden) har smagt så meget vidunderligt dejligt mad, som jeg aldrig har spist før. Jeg tror kun at jeg har smagt en enkelt ting jeg ikke har brudt mig om (torsk tror jeg det var)

Min kone spørger, hvad vil du have til aftensmad?, og jeg svarer nu “Overrask mig” det har hun faktisk lidt svært ved at vænne sig til 🙂

Jeg skulle have gåedt til dig for 20 år siden, hvor er jeg gået glip af meget god mad gennem årene.
Du får min varmeste anbefaling Mogens.

Hilsen

Preben fra Løgstør

Inge fik styr på lysten til søde sager

Inge fik styr på lysten til søde sager
Jeg ville bare lige skrive til dig for at fortælle hvordan det er gået siden vi har været hos dig.
Jeg har tabt 3-4 kg og ikke spist så meget som en vingummi siden. Det er superdejligt at have kontrol over sin lyst til slik osv. Der er ikke gået en dag siden vi var hos dig hvor jeg ikke har sendt dig et par venlige tanker. Vi er så glade for det. Henrik har også holdt sig fra slik osv. siden.
Selvhypnose cd’en er god og totalt afslappende – man bliver helt afhængig af den. Så det lyder ofte i vores hus: Jeg tager lige et kvarter med Palle.

Vi har egentlig undret os over hvad er forskellen mellem selvhypnose og meditation?

Du har også hjulpet mig af med min skræk for at præsentere noget for andre efter vi fik talt om den onde regnelærer som hev mig op til tavlen.
Jeg har faktisk præsenteret projekter i større eller mindre forsamlinger tre gange siden, uden at have de negative følelser med. Mange tak for det.
Min attitude overfor min far og min eksmand har også ændret sig i positiv retning, så alt i alt er jeg dig meget taknemlig, for det har betydet rigtig meget for min dagligdag. Tak igen og ha’ det godt. Vi kommer igen lige så snart der viser sig et behov.

Med venlig hilsen

Inge

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken der kommer med problemer med vægten kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik