nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hvad er hypnose og hvad sker der i en hypnose?

sorg_1

Hypnose er en seriøs terapeutisk metode, underbygget af års veldokumenteret forskning. Det der sker i hypnosen er, at jeg påvirker din bevidsthed, eller mere korrekt, får din bevidsthed til at slappe af så den samarbejder med din underbevidsthed. Hypnose er en naturlig forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem vågen og søvn.

Man kan sige at hvis du har du det godt, fungerer din underbevidsthed og din bevidsthed godt sammen. Er du f.eks. bange for en bestemt situation eller psykisk ude af balance, har din underbevidsthed overtaget, og uanset hvor stærk en vilje du har, kan den ikke fjerne din angst og uro.

Er man under et stærkt pres, f.eks på arbejdet eller i dit ægteskab/forhold reagerer du psykisk.
Du bliver træt, modløs, irritabel, angst eller endda deprimeret. Dette pres kan også vise sig som en fysisk reaktion. Det kan være muskelsmerter, svedture, hjertebanken, kvalme, åndenød, hovedpine, mavesår og meget andet.
Alt dette sker helt ubevidst. Og din underbevidsthed er stærkere end din vilje. Når du er i hypnose og jeg har adgang til din underbevidsthed, kan jeg “genoprette balancen” så du igen får det godt.

Der er intet alternativt eller dramatisk ved at komme i hypnose.
Hypnose er en dybt seriøs terapeutisk metode, underbygget af mange års veldokumenteret forskning på området. Næsten alle kan komme i hypnose, men det virker kun, hvis du samarbejder med mig, og du kan ikke hypnotiseres mod din vilje, fordi din underbevidsthed er din ven og beskytter dig.

Mange tror at man falder i søvn i hypnose, men sådan er det ikke, du bliver dejlig afslappet, og efter hypnosen kan du huske alt hvad der er sagt mens du har været i hypnose.

Det drejer sig om træning
Vil du være bedre til noget, f.eks. at tale tysk, så må du træne dit tyske sprog, og jo bedre du ønsker at tale tysk, ja jo mere må du træne. Sådan forholder det sig også med dit sind. Ved hjælp af hypnose eller selvhypnose, kan du træne dit sind, og så vil der ske forandringer.

Du bliver ikke bedre til at tale tysk efter du har øvet dig i en uge. Forbedringerne sker over tid, men hvis du arbejder seriøst og målrettet med de at lære det tyske sprog, og bruger de rette værktøjer, så vil du blive bedre til at tale tysk. Det sjove ved hypnose er, at du bare gør du som du altid har gjort, nemlig at indlære en bestemt tanke, som giver dig en bestemt følelse. Forskellen er bare, at du nu med hypnosen og selvhypnosen lærer at vælge bevidst, hvor du tidligere handlede ubevidst, altså at, tanken tidligere valgte dig.

Hypnose er for alle
Hypnose er en naturlig forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem vågen og søvn.
Der er altså intet unaturligt ved hypnose, tværtimod er du i en hypnotisk tilstand adskillige gange om dagen. Tilstanden minder om den du er i, når du ser TV, eller kører bil.

Kan du køre bil, falde i staver eller stene foran TV´et kan du gå i hypnose. Udgangspunktet er at man ønsker at forandre sig. Så enkelt er det faktisk.

 

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Hvem kan behandles?
Man siger at al hypnose er selvhypnose, så det betyder at næsten alle fra ca. 6-7 år og opefter, kan have gavn af hypnose.
der er dog en vigtig ting at nævne, du “skal ønske en forbedring”, ellers kan jeg ikke hjælpe dig.

Sidegevinster ved hypnose
Der er mere ved hypnose end bare hypnose. En af sidegevinsterne ved at være i hypnose, er den dybdeafspænding som den hypnotiserede oplever. I den for mange mennesker kaotiske og stressede hverdag, kan det være en dybt helende oplevelse, at gå dybt i hypnose og opleve ro, fred og afslappethed.

Fakta om hypnose:

Er hypnose farligt?
Nej. Hypnose er på ingen måde farligt

Kan jeg risikere, at jeg ikke kommer ud af hypnosen?
Nej. Du kan altid gå ud af hypnosen når du vil

Kan jeg komme i hypnose?
Ja. Det er meget få mennesker man siger der ikke kan. Det kan være fordi, klienten måske ikke selv vil. Eller måske vil klienten det så meget, at det er svært for klienten at slappe af.

Har hypnotisøren kontrol over mig?
Nej. Hypnotisøren kan aldrig få dig til, at gøre eller sige noget du ikke har lyst til.

Hvad er forskellen på hypnose og hypnoseterapi, hypnoterapi?
Hypnose er begrebet på selve tilstanden. Får du behandling med ren hypnose (også kaldet klassisk hypnose) så vil hypnotisøren udelukkende bruge suggestioner (forslag) til dit underbevidste sind om ændringer. Ved Hypnoseterapi/hypnoterapi, suppleres med forskellige værktøjer for at bearbejde samt ændre på tanker, følelser og vaner. Et af værktøjerne er f.eks. Reggression, som betyder at gå tilbage i tiden, f.eks til ting der er sket tidligere i dit liv.

Undtagelser i behandlingen


Jeg behandler ikke følgende:

– Personer med psykoser/psykotiske lidelser
– Evnesvage eller udviklingshæmmede
– Personer med diagnosticeret skizofreni
– Personer under påvirkning af alkohol eller andre rusmidler/stoffer

Efter en hypnose behandling
Hypnose åbner for en større virkelighed. Efter at have været i hypnose oplever man ofte en tilstand af forfriskethed, som efter at man har hvilet sig.
Mange siger at “det var dejligt afslappende”, men underligt, for samtidigt var jeg jo vågen. Andre føler af at tiden går i stå, og at de kun var væk et kort øjeblik, selvom hypnosen ofte har taget en god times tid.

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det du som klient indgår i et samarbejde med mig. Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med deet ønske du har til en forbedring af din tilstand. Jeg “gør” ikke noget ved dig – jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

 

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer
Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk