Ring Nu

Tlf.: 2370 4747
Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Cola afhængighed og hypnose

Cola og det meste andet sodavand kan ødelægge rigtig, rigtig meget for dig i forhold til din vægt, din sundhed, dine tænder og endda dit mentale velbefindende.
Tal fra foråret 2018 siger, at ca. hver 7 dansker er afhængig af cola i en eller anden grad.

Har du abstinenser?
Drikker du 1,5 liter cola om dagen eller mere, og pludseligt holder op, oplever mange at de får hovedpine.
Det er et symptom på, at man har abstinenser, fordi kroppen er blevet afhængig af noget, som den pludseligt ikke får mere. Der er ca. 75 stk. sukkerknalde i 1,5 liter Cola, så det er en anseelig mængde sukker du putter i din krop hver dag.

Alt hvad vi gør, gør vi på en følelse
I hypnosen, arbejder vi ud fra, at man gør alting på en følelse, sådan er det også med cola afhængighed. Gennem en grundig snak omkring dit problem daglige vaner o.s.v. pejler jeg mig ind på hvordan problemet er opstået.

I hypnosen kan jeg føre dig tilbage til episoden, hvor din afhængighed til cola opstod, og få gjort op med de følelser der er omkring denne episode. Bagefter fører jeg dig ind i forskellige situationer, hvor du tidligere har oplevet cola afhængigheden, men nu oplever du, at det er helt uden både trang til cola, men også at du ikke har abstinenser, og det er for de fleste en fantastisk følelse.

En til to behandlinger
70-75% bliver fri for deres cola afhængighed af cola på en enkelt behandling, og det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have maksimalt to behandlinger.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter vi også selvhypnose i vores behandlinger. Vi anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Hypnose er særdeles effektivt overfor colaafhængighed
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
7

Kun to behandlinger

Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have maksimalt to behandlinger.

Spørgsmål:
Er cola skadeligt

Svar:
Drikker du en halv liter sodavand med sukker dagligt kan det koste dig adskillige år af dit liv, selv om du ikke bliver fed.


–>Læs mere

Spørgsmål:
Er der bivirkninger ved Hypnose mod cola afhængighed?

Svar:
Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at fjerne lige netop dit problem.

Spørgsmål:
Hvor mange behandlinger skal der til?

Svar:
Det kan man ikke give et  100% klart svar på. Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have maksimalt to behandlinger.

Spørgsmål:
Hvad koster en behandling for hypnose mod cola afhængighed?

Svar:
En session der var ca 1.5 time, koster 1.000,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.000.

cola afhængighed og hypnose
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2008

Hypnotisør og hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Kontaktnummer

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne, kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 07.30-16.00 - fredag kl. 07.30-15.00

Vigtig Info:
Vi opbevarer IKKE nogen som helst informationer om dig.
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik

Klinik Careteam

Klinik Careteam

Jeg svarer på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00 og normalt med det samme. Har jeg klienter svarer jeg når jeg er færdig, og normalt altid samme dag. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen: 6167 2887.

Velkommen til Klinik Careteam. Når jeg har klienter svarer jeg ikke, men gør det så hurtigt jeg kan derefter, og altid samme dag.

Klinik Careteam

Hej

Mit navn er Mogens Christensen, hvad kan jeg hjælpe dig med?

Messenger Luk