nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Cola afhængighed og hypnose

Hvordan du kan slippe af med din colaafhængighed på kun to sessioner.

Cola skader din krop
Har du nogensinde overvejet, hvor meget denne tilsyneladende uskyldige drik egentlig skader din krop? Med op til 9 teskefulde sukker i en enkelt dåse og en række skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer, er cola ikke bare en dårlig vane – det er en trussel mod dit helbred.

Men du behøver ikke at kæmpe alene. Hypnose kan hjælpe dig med at bryde fri fra colaens greb og tage kontrol over dit liv. Vores effektive hypnosebehandling kan hjælpe dig med at ændre dine tanker og vaner og slippe af med din colaafhængighed for godt.

Har du abstinenser?
Drikker du 1,5 liter cola om dagen eller mere, og pludseligt holder op, oplever mange at de får hovedpine.
Det er et symptom på, at man har abstinenser, fordi kroppen er blevet afhængig af noget, som den pludseligt ikke får mere. Der er ca. 75 stk. sukkerknalde i 1,5 liter Cola, så det er en anseelig mængde sukker du putter i din krop hver dag. 

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

En til to behandlinger
70-75% bliver fri for deres cola afhængighed af cola på en enkelt behandling, og det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have maksimalt to behandlinger.

Næste skridt – en afklarende samtale
Tøv ikke med at kontakte mig. Book en afklarende samtale hvor vi får en skan om dine udfordringer og jeg fortæller dig hvordan jeg vil hjælpe dig.
Så har du begyndt rejsen mod et sundere, mere energisk og mere livligt liv uden cola. Lad mig hjælpe dig med at slippe af med din dårlige vane og nyd friheden og velværet ved at være fri for colaafhængighed.

Hypnose er særdeles effektivt overfor colaafhængighed
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.
Er cola skadeligt?

Drikker du en halv liter sodavand med sukker dagligt kan det koste dig adskillige år af dit liv, selv om du ikke bliver fed.

Er der bivirkninger ved Hypnose?

Nej det er der ikke.
Jeg arbejder specifikt for at fjerne lige netop dit problem.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Det kan man ikke give et  100% klart svar på. Det er min erfaring at 90% af mine klienter skal have maksimalt to behandlinger.

Efter en pesonlig afklarende samtale er jeg meget klogere på om jeg kan hjælpe dig, og hvor mange sessioner jeg mener der skal til.
>>> Book her

Hvad koster en behandling?

En session der var ca 1.5 time, koster 1.200,-
Skal du have to sessioner koster det derfor 2.400.-

Jeg tilbyder flere betalingsmuligheder, læs mere

 

cola afhængighed og hypnose

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik