nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose vægttab

-tab dig uden at skulle tælle kalorier

 

Smid kilo uden besværlige kure og opskrifter. Spis hvad du vil, kun når du er sulten, og stop når du er mæt.

Vægttab ved hjælp af hypnose er en god måde at tabe sig på, da det giver dig mulighed for at fokusere på de underliggende årsager til din vægtøgning.
Det hjælper dig med at forstå din adfærd omkring mad, så du kan ændre den på en sund måde. Hypnoseterapien hjælper dig med at fokusere på dine mål og fastholde dem. Vi øger din motivation og selvtillid, så du kan nå dine mål. Vi øger også din fysiske aktivitet ved at øge din lyst, energi og motivation, til at ændre dine vaner. Alt i alt er hypnose en god måde at starte din vægttab rejse på.

 

Er det tid for dig at slippe de overflødige kilo?

 • Har du forsøgt at tage dig sammen?
 • Har du prøvet slankekure for kun at tage på igen, når kuren er overstået?
 • Har du forsøgt ”ekspertbehandling” uden varigt godt resultat?
 • Har dine omgivelser forsøgt at hjælpe dig?
 • Har du forsøgt vægtkontrol?
 • Har du forsøgt at følge slankeprogrammer?
 • Har du opgivet at blive slank?
 • Ønsker du at bestemme – en dag af gangen – hvad du spiser?
 • Er du ikke selv herre over, hvor mange kager, kiks, vingummier, lakridser eller andet der havner i din mund, når du først har taget den første bid ?
 • Er din lyst til chokolade blevet erstattet af en trang?

Kan du nikke genkendende til nogle af spørgsmålene kan hypnoseterapi hjælpe dig. I klinikken bruger jeg de nyeste hypnoseteknikker udviklet i USA.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Et klientforløb med fokus på vægttab = “at smide kilo” indbefatter samtale, hvor der er fokus på hvorfor det er gået galt for dig, efterfølgende klinisk hypnose, hvor vi via forslag til dit underbeviste sind, ændrer dine dårlige vaner. Igennem forløbet skal du dagligt lytte til lydfiler.

Vi bruger selvhypnose

På Klinik Careteam benytter jeg selvhypnose som den del af forløbet.
Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

Er hypnose farligt?
Det korte svar er "nej" på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

Jeg hypnotiserer ikke:
Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Jeg vil gerne understrege, at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Effektivt vægttab med hypnose
Hanne tabte sig 15 kilo med hjælp af hypnose

Hypnosen har helt sikkert hjulpet mig – ikke således at det virkede 100% lige med det samme – men efterhånden hen over sommeren har der været mærkbare ændringer på min måde at håndtere forskellige ting i min dagligdag

Jeg har tabt 15 kg – og det uden større besvær – kager, slik, desserter er ikke nødvendige mere – og jeg har en forventning om at vægten fortsætter nedad Jeg vender ikke problemer og følelser indad på samme måde som før – er bedre til at se hvornår det bare er almindelige problemer i nuet, der skal findes en løsning på Jeg er mere uadvendt – og ikke så sårbar På en måde oplever jeg at jeg er blevet fri af nogle tænke- og handlemønstre / af de gamle “lig i lasten”- ihvertfald er jeg på vej i en udvikling som jeg godt kan lide og som har en positiv virkning i min dagligdag – så jo hypnosen har helt sikkert haft en effekt.

Hilsen Hanne

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden 2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik