nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Hypnose og vægttab

           ….opnå til normale vægt med sunde og varige kostændringer

 

Glem alt om besværlige kure og kalorietælling. Med hypnose kan du opnå din naturlige vægt, på en naturlig og effektiv måde, uden at føle dig sulten eller afsavn.

Hypnose hjælper dig med at finde og løse de underliggende årsager til din vægtøgning, såsom stress, følelser, vaner eller overbevisninger. Det hjælper dig med at ændre din adfærd omkring mad, så du kun spiser, når du har brug for det, og stopper, når du er tilfreds. Hypnoseterapien hjælper dig også med at styrke din motivation og selvtillid, så du kan nå dine mål og holde dem. Du vil opleve en øget lyst, energi og glæde ved at være fysisk aktiv og leve sundt. Hypnose er en god måde at starte din vægttab rejse på, og fortsætte den resten af livet.

Er du klar til at slippe de overflødige kilo? Har du prøvet alt muligt uden succes? Har du taget det hele på igen efter en kur? Har du mistet troen på dig selv og din krop? Har du brug for professionel hjælp og støtte? Har du svært ved at kontrollere din appetit og trang? Har du lyst til at spise sundt og varieret? Har du lyst til at være i balance med dig selv og din vægt? Hvis du kan svare ja til nogle af disse spørgsmål, kan hypnoseterapi hjælpe dig. I min klinik bruger jeg de nyeste og mest effektive hypnoseteknikker, der er udviklet i USA.

I klinikken har jeg siden 2008, brugt specialtilpasset hypnose, der sammensættes så den passer perfekt til lige netop dine udfordringer, og de følelser og ting der trigger dig i forhold til dit problem.

Sådan starter du:
Det hele starter med an afklarende samtale, hvor du fortæller mig om dine udfordringer.
Jeg får svar på nogle spørgsmål, og derfra fortæller jeg dig hvordan jeg vil hjælpe dig. Du kan herefter bedrer vurdere om det er mig der skal hjælpe dig til en livsvarig ændring af dine kostvaner.

Book din afklarende samtale nederst på siden, husk at den er helt og aldeles uforpligtende.

Hypnose og vægttab
i hypnosen arbejder vi ikke kun på at behandle dine symptomer, men er på at forebygge tilbagefald senere i livet.

Hypnose er eninvesteringi dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling.
og jeg integrerer al min viden og hjælper dig med special tilpasset hypnose der er tilpasset lige netop din situation og dine udfordringer.

Hypnose er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under hypnosesessionen


Er hypnoseterapi noget for dig?

Vær opmærksom på, at de klienter der kommer i min klinik accepterer, at det man som klient indgår i et samarbejde med mig.

Jeg ser min opgave som at give dig værktøjer, der gør at du kan komme i mål med det ønske du har til en forbedring af din tilstand.

Jeg “gør” ikke noget ved dig - jeg hjælper til din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der har skabt dit problem.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at:

  • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
  • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
  • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med

 

Du skal ikke vælge mig hvis du:

  • forventer, at du bare sætter dig i stolen, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnoseterapi
  • bare har brug for en person til at læsse af på, og tale om dine problemer

Husk, at du ikke er alene i din kamp mod dit problem. Jeg er her for at støtte dig og guide dig hele vejen. Sammen kan vi gøre det!

Hanne tabte sig 15 kilo med hjælp af hypnose

Hypnosen har helt sikkert hjulpet mig – ikke således at det virkede 100% lige med det samme – men efterhånden hen over sommeren har der været mærkbare ændringer på min måde at håndtere forskellige ting i min dagligdag

Jeg har tabt 15 kg – og det uden større besvær – kager, slik, desserter er ikke nødvendige mere – og jeg har en forventning om at vægten fortsætter nedad Jeg vender ikke problemer og følelser indad på samme måde som før – er bedre til at se hvornår det bare er almindelige problemer i nuet, der skal findes en løsning på Jeg er mere uadvendt – og ikke så sårbar På en måde oplever jeg at jeg er blevet fri af nogle tænke- og handlemønstre / af de gamle “lig i lasten”- ihvertfald er jeg på vej i en udvikling som jeg godt kan lide og som har en positiv virkning i min dagligdag – så jo hypnosen har helt sikkert haft en effekt.

Hilsen Hanne

Klienterne i klinikken kommer fra

Hypnose klienterne i klinikken, der ønsker et vægttab kommer bl.a. fra:

7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik