nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

Modtag min månedlige nyhedsmail.

I hver mail får du oplysende artikler om, hvordan din hjerne arbejder både for og imod dig.

Hypnose er en kraftfuld teknik, der kan bruges til at ændre dit liv på mange måder. Men hvad ved du egentlig om, hvordan din hjerne fungerer, når du er hypnotiseret?

I mine nyhedsmails vil jeg give dig indsigt i de seneste forskningsresultater om hypnose og hjerne. Du vil lære om, hvordan hypnose kan bruges til at:

  • Forbedre din koncentrationsevne og hukommelse
  • Reducer stress og angst
  • Styrke dit selvtillid og selvværd
  • Overvinde dårlige vaner

Jeg bryder mig selv, ikke om at modtage nyhedsmails, der ikke har relevans. Derfor har jeg gjort mig umage med at finde og skrive artikler, der er interessante for de fleste. Synes du indholdet er kedeligt, kan du afmelde dig med et enkelt klik.

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
Mogens Christensen, Løgstør

Hypnose Nordjylland

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vigtig Info:
Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik