nik Careteam - Professionel hypnose siden 2008
Ring Nu

Tlf.: 2370 4747

Man-Tor Kl. 08.00-16.00
Fredag   Kl. 08.00-15.00

HYPNOSE RYGESTOP

JEG HJÆLPER DIG
MED DIT RYGESTOP

Måske Danmarks bedste rygestopforløb

Mere end 1100 rygestop forløb siden 2008, har givet mig en dyb indsigt i og en stor erfaring i at hjælpe dig til dit rygestop. Et rygestop forløb i klinikken, tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer i forhold til dine rygevaner. Gennem årene har jeg løbende forbedret mit forløb, og i dag fremstår forløbet bedre end nogensinde.

Det er min erfaring at 80% er røgfrie efter første behandling og resten har udfordringer. Jeg har derfor tilpasset mit forløb så der er mulighed ekstra hjælp til de der har udfordringer.

 

✅ 93% Succesrate

✅ Jeg fjerner din trang til rygningen, uden abstinenser

✅ Du tager IKKE på efter rygestoppet

✅ Jeg har hjulpet mere end 1000 personer med rygetop, siden 2008

✅ Gratis ekstra hjælp til de få der oplever problemer

✅ ONLINE hypnose, eller besøg i klinikken i Løgstør

✅ Lige nu mulighed for delbetaling og rabat

Gavekort 1

Sådan foregår det.

  1. Du bestiller på knappen herunder.
  2. Jeg registrerer din bestilling, men hæver IKKE beløbet.
  3. Du besøger siden www.careteam.dk/booking/
  4. Find et tidspunkt der passer dig, og lav en booking (skriv træffetidspunkt i kommentarfeltet, jeg ringer dig op til en indledende snak)
  5. Efter samtalen sender jeg en bekræftelse til dig.

 

Bestil her:

Jeg hjælper rygere til et hurtigt og effektivt rygestop, ved hjælp af hypnoseterapi, der er specielt tilpasset lige netop de ting der trigger dig til at ryge og de følelser du har omkring rygning.

    • Rygestop UDEN abstinenser

    • Rygestop UDEN du tager på 

     

     

    Jeg tilbyder hypnose rygestop i klinikken eller ONLINE

     

     

    Hypnose til rygestop, er den letteste vej til et rygestop

    Sådan foregår et rygestopforløb 1Sådan foregår et rygestopforløb 2Sådan foregår et rygestopforløb 3Andelen af rygere i Danmark er stagnerende, men alligevel dør der hvert år omkring 13.600 danskere på grund af rygning – det er mange, og langt flere mennesker bliver berørt af det. Kender du én af dem, der gerne vil lægge cigaretterne på hylden for altid og starte på en sundere livsstil, så kan hypnose være løsningen for denne person.

     

    Fordelene ved rygestop

    Uanset hvor længe man har røget, så vil et rygestop altid gavne helbredet!  Man oplever hurtigt mere energi og få en bedre vejrtrækning.
    Hoster man meget stopper det i løbet af 2-3 dage, og kredsløbet forbedres. Lungerne vil lettere kunne bekæmpe infektioner. Risikoen for en blodprop halveres efter 1-2 år efter rygestop, efter 10-15 år vil risikoen for en blodprop være den samme, som hos en ikke-ryger. Risikoen for flere alvorlige kræftformer, heriblandt mundhule, bugspytkirtel og livmoderhalskræft, mindskes markant efter et 5-årigt rygestop.

    Vidste du at rygestop overvejes af hver anden ryger i Danmark, og et hjælpemiddel som flere og flere gør brug af før eller under et rygestop, er hypnose

    Når man ryger styrer nikotinen dig. Den bestemmer alt, og kroppen vil gøre alt for at få nikotinen. Derfor frygter de fleste at undvære cigaretterne. Denne proces foregår i det underbevidste sind (uden kontrol af egen vilje) og det er da også ganske logisk, ellers ville du man kunne holde op med at ryge med det samme.

    I hypnosen får vi følelsen og vanen ud, og erstatter den med gode følelser.
    Jeg samarbejder og bruger de nyeste hypnose teknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA.

     

    • Du får IKKE abstinenser ved rygestop:
      Ja det er korrekt, du får ikke abstinenser, efter en behandling hos mig.
      Abstinenser kommer fra det underbevidste sind (uden kontrol af din vilje), og dem kan jeg nulstille, faktisk sådan at du føler at du aldrig har røget. Det var bare noget du gjorde engang.
    • Jeg har hørt at man tager op til 10 kilo på
      Nej det gør du ikke. I hypnosen sørger jeg for at du ikke erstatter cigaretten med noget andet der gør at du tager på efterfølgende.

    Jeg bruger selvhypnose

    På Klinik Careteam bruger vi også selvhypnose i vores behandlinger. Jeg anvender de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA. Fra den første behandling skal du derfor også afsætte tid til selvhypnose ca. 10-15 min hver dag. Selvhypnosen gør brug af teknikker, som din underbevidsthed dagligt bearbejder.

    Er hypnose farligt?
    Det korte svar er, nej – på ingen måde. Hypnosetilstanden føles rar og afslappende. Du er aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Din kritiske sans er derfor hele tiden i gang og sorterer i det, du hører. Hypnose vil aldrig kunne få dig til at gøre ting, som er i strid med dine egne grænser og din tro.

    Jeg hypnotiserer ikke:
    Skizofrene, dybt depressive, epilepsi lidende. personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.
    Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

    Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af din tilstand, og at resultaterne kan variere fra person til person.

    Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2018

    Hypnotisør & hypnoterapeut siden 2008:
    Mogens Christensen, Løgstør

    Hypnose Nordjylland

    Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

    Ringer du til mig, mens jeg har jeg klienter, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (samme dag). Jeg træffes på hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

    Vigtig Info:
    Jeg opbevarer INGEN informationer om dig. Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger jeg har om dig.  Læs min persondatapolitik